...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 11 mai 2011

DOAR O "MIZA", CE TREBUIE CASTIGATA.

Buna seara, dragii mei!


Scumpii mei, in seara asta, zgaindu-ma un pic pe la televizor, am vazut niste "faze" care m-au facut cu un ochi sa rad si cu altul sa....plang. :):):)

Bai, voi va mai aduceti aminte cele petrecute acum vreo 5-6 ani, in Bucuresti, avand ca protagonisti doua persoane care se scaldau in PENIBIL????

Haaaai, sunt sigur ca v-ati dat seama la cine ma refer, chiar n-aveti cum sa gresiti. :):):)

Demonstratii de penibil, se dau zilnic pe micul ecran, insa....de departe topul este condus cu autoritate inca de acum vreo 5-6 ani de catre UN CUPLU EXTREM DE "CELEBRU", CARE ACUM ESTE IN DIVORT SI SE LUPTA PENTRU CUSTODIA COPILASULUI. :):):)

Bai, fratilor, nu o data m-ati auzit spunand ca, A FACE UN COPIL, ESTE O IMENSA RESPONSABILITATE, iar in momentul in care iei decizia sa faci un copil, un singur lucru trebuie sa-ti intre bine de tot in "capatana":

FERICIREA TA, DIN ACEL MOMENT NU MAI CONTEAZA CI....DOAR FERICIREA ACELUI COPILAS !

NOTA: Asa cred eu, insa....este DOAR O PARERE :):)

Aceste doua personaje a caror demonstratie din ultimii 5-6 ani a fost absolut apocaliptica in ceea ce priveste PENIBILUL, au ajuns la divort si implicit la lupta pentru custodia copilului.

LEGEA IN ROMANIA ESTE ABERANTA, avand in vedere ca in 99% dintre cazuri, copilul este incredintat mamei, insa asta este alta discutie.

Nu vreau sa ma intelegeti gresit, si eu....sunt de parere ca in cazul unui divort, copilul trebuie incredintat mamei, insa in cazul acestui CUPLU, nu este deloc valabil.

De ce spun acest lucru???

Pentru ca, chiar daca acum stau in genunchi in fiecare seara cu icoana in mana, iar in timpul zilei imi fac rugaciunea de zeci de ori, chiar daca acum SEXUL aproape ca nu mai are importanta pentru mine, chiar daca acum....zilnic meditez, atat cat ma duce mintea la lucruri care pur si simplu nu conteaza pentru majoritatea celor din jurul meu, TOTUSI.....SA NU UITAM DE "TRECUTUL" MEU CARE M-A UNS CU TOATE "ALIFIILE" SI MI-A FORMAT UN "NAS" EXTREM DE FIN, CARE INCA FUNCTIONEAZA PERFECT. :):):)

In cazul "doamnei" careia i-a fost incredintata custodia temporara a copilului, nici nu trebuie sa ai vreun "nas" fin, pentru a-ti da seama pe cine ai in fata. :):):)

Ma tot uit la EA, cu cata ardoare lupta pentru acest copilas, cand....PUTETI SA MA INJURATI CAT VRETI, dar....parerea mea este ca, pentru EA, acest copilas este infinit mai putin important decat "COLECTIA" DE....GENTI (Luis Vuitton, desigur). :):):)

Ma gandesc, de ce, este atat de pornita sa obtina custodia acestui copil, cand in mod clar, gandul acestei domnite este sa-si gaseasca un nou "SPONSOR", sa se distreze, sa se destrabaleze asa cum a facut-o in dese randuri si....sa savureze serii de "orgasme" ancestrale oferite de diferiti domni bine "dotati", in primul rand la....buzunar. :):):)

Ok, are toate sansele sa OBTINA DEFINITIV CUSTODIA ACESTUI COPILAS, insa ma intreb:

Ce-o sa faca cu el, cand stie prea bine ce viata duce si in ce destrabalari crunte o sa traiasca dupa terminarea acestei "lupte"???

Aaaaa, daaaaa....PE COPILAS O SA-L CREASCA BUNICA, ADICA....MAMA EI, ASA CUM S-A INTAMPLAT SI PANA ACUM. :):):)

Buuuuuun. Acum, sa-l iau putin la "puricat" pe EL. :):)

Si EL, cu aceeasi ardoare, lupta din raspunteri sa castige custodia copilului, iar pentru acest lucru, este in stare sa faca absolut orice. :):):)

De ceva vreme, il tot vad pe la televizor, foarte ingrijorat de soarta acestui copilas, se duce zilnic la gradinita iar "hoardele" de reporteri merg dupa el, ba mai mult....AZI, CAND A FOST LA GRADINITA A SI....PLANS. :):):)

Sa mor de ras, nu alta :):):)

Sa-l fi vazut cat se chinuia sa "dea" o....."lacrima", fara sa stie ca atunci cand sentimentul este NATURAL, pur si simplu instant incep sa-ti curga lacrimile, numai cand te gandesti la copilul tau.

Personal, mi s-a intamplat de ZECI DE ORI, sa fiu in diverse ipostaze care sa nu aiba nici o legatura cu baietelul meu si....GANDUL LA EL SI RECUNOSTINTA URIASA FATA DE DUMNEZEU PENTRU CA S-A NASCUT SANATOS, m-au adus in situatia sa am ochii plini de lacrimi.

Si acum, la aproape 2 ani de cand s-a nascut, de fiecare data patesc la fel.

Ce incerca azi distinsul domn sa faca, a fost SUPER PENIBUL, pentru ca indiferent de eforturile pe care le facea (inclusiv si-a dus mainile la ochi)....."lacrima" se incapatana sa NU apara. :):):)

Si atunci, ma gandesc, de ce, isi doreste cu atata ardoare sa CASTIGE CUSTODIA ACESTUI COPIL???? :):):)

Ok, in cazul sau, sa presupunem ca s-ar intampla o MINUNE si judecatorii i-ar incredinta definitiv copilul.

Ce ar face cu el???? :):):)

Aaaaaaa, l-ar creste BONA. :):):)

Am inteles, bona i-ar da de mancare dimineata, apoi l-ar duce la gradinita sau scoala, dupa cateva ore l-ar lua si s-ar intoarce acasa, alti "servitori" l-ar ajuta la lectii, si tot asa, pana seara cand l-ar culca iarasi BONA. :):):)

Amandoi, se lupta cu toate fortele sa CASTIGE CUSTODIA ACESTUI COPILAS, cand....amandoi, stiu prea bine ca acest copilas insemna infinit mai putin pentru fiecare dintre ei, decat altele dintre "preocuparile" lor.

Il vedeti cumva pe "EL", plimbandu-si copilasul dimineata in Herastrau, asa cum mi-am plimbat eu baietelul azi dimineata in parcul IOR??? :):):)

Ce naiba ar face acest distins domn cu copilasul pe cap, cand....pe viitor, ar avea ceva "treaba" cu diverse "distruse" asa cum a mai avut si in trecut, cand a fost filmat in ipostaze de tot cacatul??? :):):)

Personal, chiar nu inteleg, de ce, aceste doua personaje care vor ramane in istorie pentru incredibilele mostre de SUPER PENIBIL, se lupta cu atata ardoare pentru un copil, de care, niciunul dintre ei nu are nevoie, avand in vedere "preocuparile" ambilor. :):):)

Insa, asa cum se intampla AZI in 90% dintre casatorii, dupa despartire....COPILUL DEVINE O "MIZA".

Brusc, ambii "fosti" parteneri de viata, devin extrem de interesati de copil, insa.....in realitate, lucrurile stau dramatic.

Personal, IMI REPUNGA TOTAL IDEEA CA UN COPILAS SA DEVINA "MIZA" INTR-O LUPTA, asa ca, cel putin in ceea ce priveste pe baietelul meu, niciodata nu se va intampla acest lucru, decat peste "cadavrul" meu.

Insa, EU, am acceptat demult ceea ce majoritatea celor care fac copii, le este imposibil sa accepte:

FERICIREA MEA, NU MAI CONTEAZA. IMPORTANTA ESTE NUMAI FERICIREA BAIETELULUI MEU.

P.S. Rad cand, de fiecare data, vad pe fiecare din aceste doua personaje de care am facut vorbire in prezentul comentariu, cum....abordeaza o "morga" foarte preocupata, foarte seriosa, foarte ingrijorata, cand ei....stiu prea bine cum sunt in realitate, oricum, LA ANI DISTANTA "LUMINA" de ceea ce ar trebui sa reprezinte niste....PARINTI. :):):)

Insa, dupa o relatie cu mult lux si fast, cu plimbari in toata lumea, cu sute de petreceri "slipitoare", acum...la final, exista o "MIZA" care trebuie musai castigata. :):):)

Si...niciunul dintre ei, nu are de gand sa piarda. :):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu