...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 7 mai 2011

O IMENSA GOGOMANIE !!!!

Buna dimineata, dragii mei!

Numar de telefon: 0734.465.075;

E-mail: mirciulica232@yahoo.com;

Scumpii mei, nu va mai intreb ce faceti pentru ca, probabil ca la ora cand scriu acest comentariu (ora 2,30 noaptea), ori sunteti in lumea viselor, ori.....in alte "lumi" mai apetisante :):)

Eu, tocmai m-am intors din oras. In seara asta am mers cu niste prieteni la barul "Zvon" de pe B-dul Decebal, unde....chiar m-am simtit foarte bine.

A fost o "revedere" placuta, pentru ca....barul "Zvon" a fost in urma cu 10 ani, unul dintre locurile mele preferate, unde mergeam foarte des sa mananc si sa beau ceva.

In seara asta, a fost prima data cand am revenit in acest bar, cred ca dupa mai bine de 8 ani de zile, insa....l-am gasit aproape neschimbat, ceea ce m-a surprins placut.

Acum, ca m-am intors acasa, mi-am adus aminte ca ieri am vrut sa scriu despre un subiect de tot rasul, insa....dupa cum stiti, pana la urma am scris despre altceva.

Bai, fratilor, voi ati auzit de VICTOR SOCACIU????

Bai, eu am auzit, stiu ca este un cantaret, insa nu stiu ce fel de muzica canta si....nici nu am retinut vreo melodie de-a lungul anilor.



INSA, CEEA CE NU STIAM, ESTE CA DISTINSUL DOMN VICTOR SOCACIU, INTRE TIMP ESTE SI.......PARLAMENTAR. :):):)

Daaaaa, iubitii mei, este parlamentar, asa cum au mai fost si alti "artisti", ale caror prestatii parlamentare au fost absolut jalnice.

Insa, doar traim in Romania, tara in care un economist, spre exemplu, se pricepe sa-si puna faianta si gresie, sau....sa repare si instalatia electrica, sau....poate sa fie si mecanic auto, ba chiar....daca este nevoie, se pricepe sa-si faca pana si o operatie pe "cord deschis", samd :):):)

Asa ca, daca una ca Irina Loghin (sper sa nu gresesc, facand vreo confuzie) a fost parlamentar, cand ea facea niste DEZACORDURI GRAMATICALE ABSOLUT CRIMINALE, de ce, nu putea fi si....VICTOR SOCACIU???? :):)

Iar, daca va intereseaza, distinsul domn Victor Socaciu, a avut de curand si o INTIATIVA PARLAMENTARA, care are ca subiect......"DUBLAREA" VOCILOR ACTORILOR DIN FILMELE STRAINE CARE SUNT DIFUZATE LA TELEVIZOR !!!!

Adica, sa nu mai existe subtitrarea cu care suntem obisnuiti, ci....in loc de vocea lui Al Pacino, sa aud vocea unui natarau de actoras roman, care sa-l "dubleze". :):):)

Stiti care este argumentatia adusa de VICTOR SOCACIU, acest geniu al politicii romanesti????

Cica, printr-o lege care sa oblige televiziunile la "dublarea" vocilor actorilor din filmele straine, SE PROTEJEAZA IDENTITATEA NATIONALA ROMANEASCA. :):):):)

Cand v-am spus ca nu trece o zi, fara sa-mi demonstreze viata ca....inca, nu am vazut tot ce se poate si intotdeauna se poate si mai rau, chiar nu am glumit.

Am trait sa aud si aceasta IMENSA GOGOMANIE !!!!

Sper sa existe decenta la nivel parlamentar si....nimeni sa nu achieseze acestei delirante initiative parlamentare, izvorate din putul gandirii acestui destoinic cantaret-politician. :):):)

Mai, fratelo, inteleg ca....deh, precum Irina Loghin, Ion Dolanescu (Dumnezeu sa-l ierte), Mitica Dragomir, sau....cantaretul acela cu "inelul" (Ti-am dat un inel), uite ca nu mai stiu cum il cheama.....ti-ai dorit si tu sa ajungi parlamentar si....uite ca in tarisoara tuturor posibilitatilor, dorinta ti-a fost indeplinita, insa.....stai linistit in bancuta ta (de parlamentar), fa-te si tu ca esti concentrat, citeste un ziar, verifica-ti mailurile, si.....NU MAI DELIRA !!!!

Pai, dupa ce tinerii din ziua de azi, au ajuns sa nu mai stie sa comunice altfel decat in "suficientul" stil de pe Mess, acum ce facem.....le mai si "dublam" vocal filmele straine, in asa fel incat sa nu mai faca nici macar efortul de a citi subtitrarea filmelor ??? :):):)

Asta ca sa nu mai spun de imensa blasfemie ca in locul unei voci ca al lui Al Pacino, sa aud vocea vreunui ciumpalac roman. :):):)

Bai, iubitii mei, am trait s-o aud si p-asta !!!

Apropos, domnule destoinic parlamentar Victor Socaciu si....aparator frenetic al IDENTITATII NATIONALE, vreau sa te intreb ceva:

Ce naiba facem cu videoclipurile, difuzate de televiziuni in care sunt melodii interpretate de cantareti straini???

LE "DUBLAM" VOCILE IN ROMANA???? :):):):)

Pai, cum, ii lasam asa, sa ne fure IDENTITATEA NATIONALA???? Eeeeeee, vezi, la asta nu te-ai gandit si....consider ca trebuie urgent sa mai ai inca o initiativa parlamentara ca sa rezolvi "problema". :):):)

Aaaaaaa, inca ceva....CE FACEM CU FILMELE PORNO DIFUZATE DUPA ORA 1 NOAPTEA???

"Dublam" si.....ahhhhhhh-urile ???? :):):)

Doamne Dumnezeule, tara asta nu mai are scapare !!!!

Gata, scumpii mei, fug sa ma bag in patut, iar s-a facut 3 dimineata. :):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu