....

....

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 9 august 2024

ALEXANDRU RAFILA, DUPA CE AI APARAT PE CELE DOUA CRIMINALE DE LA SPITALUL PANTELIMON, EXISTA ABSOLUT TOATE MOTIVELE SA-TI DAI DEMISIA!

Buna seara, DIN NOU, dragii mei!


Nu se intampla prea des sa simt nevoia de a scrie pe blog de doua ori in aceeasi seara. Dar, acum, simt sa o fac, din tot sufletul!

ALEXANDRU RAFILA!


Daca domnul Rafila este cunoscut in Romania de la piciulica care se joaca cu puta-n nisip si pana la nonagenarul/a care asteapta trecerea in lumea de dincolo, asta se datoreaza EXCLUSIV virusului Covid!

Nu l-am simpatizat niciodata pe acest individ (moaca sa imi da grav cu "virgula", iar pe mine flerul nu prea ma inseala), insa pana in aceste zile nu banuiam sa nu aiba O MINIMA DEMNITATE! 

Pai, domnu' Rafila, dupa ce acea curajoasa asistenta medicala de la Spitalul Pantelimon a indraznit sa declare prin luna martie ca exista dovezi ca doctori de la ATI ar ucide pacienti CU PREMEDITARE, din toti rarunchii de ministru ai sustinut ca nu exista absolut nicio dovada care sa sustina acuzatiile...

La fel a facut si directorul Spitalului Pantelimon, care doar retardat ar trebui sa fi (ca simplu cetatean), incat sa nu realizezi ca era absolut imposibil sa-i nu fi ajuns la urechi faptul ca in spitalul pe care il conduce unii pacienti sunt "ajutati" sa ajunga pe lumea cealalta!

Astazi, dupa ce procurorii care au instrumentat cauza declara la unison ca exista suspiciuni rezonabile sustinute cu dovezi ca in Spitalul Pantelimon exista doua doctorite care AU UCIS PACIENTI CU PREMEDITARE, ai tupeul nemasurat sa declari ca nu exista absolut niciun motiv pentru a-ti da demisia din functia de ministru!

ALOOOOO! DOMMU' RAFILA, PRIN POZITIA FERMA ADOPTATA DE A APARA CELE DOUA CRIMINALE, AI CONTRIBUIT, DIN PLIN, CEL PUTIN, LA A LE DA POSIBILITATEA SA UCIDA IN CONTINUARE!

Nu, amice, exista absolut toate motivele sa demisionezi, iar in cazul in care judecatorii vor accepta dovezile procurorilor, SA RAMAI IN ISTORIA ROMANIEI CA UNICUL MINISTRU CARE DE LA INALTIMEA FUNCTIE SI CU TOATE INSTRUMENTELE DE CONTROL AVUTE LA DISPOZITIE, IN LOC SA IEI MASURI IMPOTRIVA UNOR CRIMINALE, AI ALES SA LE APERI IN MOD PUBLIC!!!!

Nu ma surprinde oroarea descoperita la Spitalul Pantelimon! Extrem de multi locuitori ai cartierelor Colentina, Pantelimon si Titan stiu de zeci de ani ca daca ai ghinionul sa te duca salvarea la acest spital, risti mult de tot!

Se stie ca multi cetateni care au apelat 112 in cazuri grave de sanatate, RUGAU CU LACRIMI IN OCHI PE CEI DE LA SALVARE SA NU CUMVA SA-I DUCA LA SPITALUL PANTELIMON! Oriunde, dar nu la Pantelimon!

PS: Tatal meu si-a gasit sfarsitul la finalul lui 2021 in sectia de Terapie Intensiva a acestui spital, si cum batran fiind (88 de ani) si bolnav de Covid, nu m-ar mira daca CINEVA nu a decis ca este timpul sa paseasca in lumea de apoi!

Domnule Rafila, daca ai avea un strop de demnitate fata de incredibila situatie de a APARA PUBLIC pe doctoritele criminale de la Spitalul Pantelimon, TI-AI DA DEMISIA!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu