....

....

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 17 august 2024

CUM POATE CREDE CINEVA CA DOCTORUL CARE ESTE IUBITUL "DOAMNEI CU COASA", CHIAR A INCERCAT SA SE SINUCIDA?

Buna seara, dragii mei!

Inainte de a iesi un pic la plimbare prin statiune (Poiana Brasov)....pentru ca nu poti sa treci de ora 22 din cauza acestori nenorociti de ursi care pun in pericol turistii, si care ar trebui impuscati fara vreo ezitare, mi-am spus sa scriu cateva randuri....

Toata mass-media relateaza despre INCERCAREA DE A SE SINUCIDE A DOCTORULUI CARE ESTE IUBITUL CELEI CARE ESTE PREZENTATA DREPT "DOAMNA CU COASA"....

Pe bune?????

Pai, cum sa vrei sa te sinucizi (cu un anestezic!!!), alegand O TOALETA PUBLICA, la o ora de varf, intr-un oras precum Brasovul, unde probabilitatea matematica de a te gasi cineva in primele minute, probabil ca se apropie de 100%? :)))))

Zambetele de mai sus nu au legatura cu gestul medicului, ci cu cei care "patineaza" la ceea ce a incercat (dupa parerea mea) sa faca medicul...

O minima logica arata ca, MEDIC FIIND, acesta a stiut perfect ca daca isi face o perfuzie cu un anestezic INTR-O TOALETA PUBLICA (de ce, spre exemplu, nu a ales o otrava de sobolani?), doar un imens ghinion ar face sa nu fie descoperit de catre cineva in cateva minute, iar cu interventia prompta a Smurd-ului, riscul de a muri era minim! :)))

Daca acel individ care incerca sa-si convinga iubita medic ca nu noradrenalina trebuie sa decida momentul mortii unui pacient ci doar Dumnezeu CHIAR VOIA SA SE SINUCIDA, devine clar faptul ca putea lesne sa aleaga a o face DEPARTE DE ORICE POSIBILITATE DE SALVARE....

Asa insa, daca am dreptul la o parere (si am!), opinez ca nu a facut altceva decat sa indeparteze (intr-un mod foarte inteligent!) o mare parte din OPROBIUL PUBLIC cu care s-a pricopsit ca urmare a cinismului cu care incerca sa-si convinga iubita medic sa lase pacientii sa moara, fara interventia noradrenalinei...

Si, i-a iesit perfect, avand in vedere ca dupa nici 24 de ore si-a revenit si este in afara oricarui pericol! :))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

joi, 15 august 2024

RAZBOIUL RUSO-UCRAINIAN UN TEATRU DIN CE IN CE MAI IEFTIN CARE A COSTAT SI COSTA INCA MULTE VIETI NEVINOVATE!

Buna seara, dragii mei!

Au fost destui dintre cunoscuti care m-au intrebat de ce nu am mai scris in ultima vreme despre razboiul ruso-ucrainian?

Pai, raspunsul este foarte simplu: NU MAI AM CE SA SCRIU!

Realitatea a demonstrat fatalailor ignoranti ca toate ipotezele optimisto-aberante pe care le-au "expectorat" pe la inceputul anului 2022 s-au dovedit niste tampenii, iar cum acest razboi tinde sa se transforme in ceea ce a fost razboiul din Afganistan, nu prea mai am ce sa spun!

Ar mai fi de adaugat un singur lucru!

Dupa cum lesne se poate observa, toate televiziunile lumii prezinta INAINTAREA ARMATEI UCRAINIENE PE TERITORIUL RUSIEI, alimentand, din nou, un optimism stupid care nu are absolut niciun fundament!

TINETI MINTE UN LUCRU!

America declara ca Ucraina a intrat in Rusia fara sa o anunte (rad si curcile!), in conditiile in care as pune pariu ca Rusia a fost anuntata chiar de catre America ca armata ucrainiana va ataca teritoriile rusesti!

DACA CINEVA ISI INCHIPUIE CA RUSIA AR PUTEA FI ATACATA DE CATRE ORICE ALIAT AL AMERICII, FARA CA PE CAI DIPLOMATICE SA FIE PUSA IN GARDA, INSEAMNA CA SUFERA DE O NAIVITATE PATOLOGICA!

Inca ceva!

Desi nu pot demonstra, as face pariu ca si Rusia, la randu-i, i-a anuntat pe americani ca va intra in Ucraina (in februarie 2022), PENTRU CA NICIUNA DINTRE PUTERILE NUCLEAREA ALE LUMII NU ISI PERMITE SA FACA MUTARI POSIBIL DECLANSATOARE A UNUI DEZASTRU NUCLEAR!

Spuneam la inceputul comentariului ca razboiul ruso-ucrainian incepe sa puta din ce in ce mai rau A TEATRU IEFTIN, dar din pacate costa multe vieti nevinovate!

Strategia de aparare a Rusiei prevede clar ca in momentul in care ii este atacat teritoriul, dar mai ales daca suveranitatea teritoriala este pusa in PERICOL, se vor folosi armele nucleare! :)))))

Pai, daca dam crezare stirilor (dar eu propun prudenta!), armara Ucrainei inainteaza din ce in ce mai mult in teritoriile rusesti, ceea ce este o imensa aberatie in raport cu capacitatile militare ucrainiene! :))))))

Pe de alta parte, Kremlinul se limiteaza la niste declaratii "generale", fara sa ia masurile corespunzatoare!

UN SINGUR LUCRU MI-A ATRAS ATENTIA!

Faptul ca, dupa ce, incluziv, mascariciul de la Kiev a declarat ca este iminent un nou summit de pace la care, in mod obligatoriu, trebuie sa participe si Rusia, BRUSC, se intampla aceasta amuzanta incursiune a armatei ucrainiene in teritoriul rusesc (iar analistii militari corecti stiu ca este o aberatie!), coroborata cu o la fel de amuzanta lipsa totala de reactie a Rusiei.....si....in final, Kremlinul anunta ca ORICE NEGOCIERE DE PACE CU UCRAINA SE SUSPENDA PE TERMEN LUNG!

Hm....

Si, oamenii nevinovati mor in continuare!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

miercuri, 14 august 2024

INTR-O NEMERNICIE GREU EXPLICABILA, DOMNUL BUBENEK SI DOAMNA POMPILIAN INCEARCA SA NE CONVINGA CA CELE DOUA DOCTORITE CRIMINALE AU PTOCEDAT CORECT...

Buna ziua, dragii mei!

Dupa Mamaia, Iasi, Piatra Neamt, Timisoara si Sibiu, drumurile m-au adus in statiunea montana atat de draga sufletului meu, Poiana Brasov.

Si, cum departe de canicula din Bucuresti, stau in balconul camerei de la Hotel Alpin, admirand masivul Postavaru, imi fuge gandul la domnul Bubenek (seful Societatii Romane de ATI) si doamna Pompilian (sefa sectiei de ATI din spitalul Pantelimon) care, spun eu, intr-o NEMERNICIE greu de explicat, incearca de zile bune sa ne convinga ca cele doua doctorite criminale au procedat corect din punct de vedere medical atunci cand au decis sa scada la minim doza de noradrenalina.

Urmarind sa fiu un om echilibrat in verdicte, mai ales in situatii extrem de delicate cum este situatia de la Spitalul Pantelimon, am ascultat cu atentie ARGUMENTELE domnului Bubenek si ale doamnei Pompilian care ar arata ca, DIN PUNCT DE VEDERE MEDICAL, scaderea noradrenalinei in acele cazuri ar reprezenta O NORMALITATE! Repet....O NORMALITATE!

Ok, accept argumentele! Dar, am o intrebare:

DACA SCADEREA LA MINIM A NORADRENALINEI REPREZENTA O NORMALITATE IN ACELE CAZURI, DE CE IN FISA NU ERA MENTIONATA SCADEREA DOZEI????

Cred ca din acest punct al discutiei, orice individ inzestrat cu o minima inteligenta ESTE OBLIGAT SA ACCEPTE ca explicatiile domnului Bubenek si ale doamnei Pompilian au la baza o NEMERNICIE foarte greu de explicat in conditiile in care nu poti sa spui ca o "normalitate" medicala NU ESTE TRECUTA SI IN FISA PACIENTULUI!

Pai, cum asa? Doctoritele scad doza de noradrenalina PENTRU CA ESTE O NORMALITATE MEDICALA, dar in fisele medicale nu opereaza acea "normalitate", ci, din contra.....inregistreaza altceva!

La modul cel mai sincer ma gandesc cum se pot privi in oglinda domnul Bubenek si doamna Pompilian dupa ce incearca cu o disperare NEMERNICA, greu explicabila din punct de vedere logic, sa ne convinga ca in sectia de ATI a Spitalului Pantelimon nu s-a intamplat nimic gresit din punct de vedere medical, iar bietele doctorite pe care Parchetul le acuza de crima cu premeditare sunt linsate mediatic pe nedrept????

Pai, daca doamnele doctor (presupuse criminale) stiau ca procedeaza corect din punct de vedere medical, AXIOMATIC AR FI INREGISTRAT IN FISELE MEDICALE ALE PACIENTILOR SCADEREA DOZEI (la nivel minim) DE NORADRENALINA!

Ascunzand insa aceasta decizie medicala, devine clar pentru absolut orice individ cu un gram de decenta faptul ca avem de-a face cu UN ACT CRIMINAL PREMEDITAT!

Acum jumatate de ora am aflat ca seful Corpului de Control al ministrului sanatatii A DEMISIONAT, gest perfect logic avand in vedere ca daca n-ar fi existat INSISTENTA PARCHETULUI IN A ANCHETA IN MOD SERIOS SUSPICIUNILE DE CRIMA DIN SPITALUL PANTELIMON, cele doua doctorite criminale isi puteau vedea in continuare linistite de "treaba", pentru ca ancheta Corpului de Control le scosese "basma curata"!

Acum, intr-o decenta obligatorie, Parchetul ar trebui sa EXTINDA ANCHETA SI ACUZATIILE fata de acea comisie interna (formata din 5 medici) din Spitalul Pantelimon care....atentie mare!!!!!....desi avea la dispozitie ISTORICUL INJECTOMATELOR a preferat sa ia in considerare in cadrul anchetei doar ceea ce era scris in FISELE MEDICALE MINCINOASE!

Mi-e aproape imposibil sa accept ca cei 5 medici din Spitalul Pantelimon insarcinati sa ancheteze presupusele CRIME de la ATI, au evitat sa verifice istoricul injectomatelor din incompetenta profesionala!!!

Asadar, devine axiomatic faptul ca, daca elimin incompetenta, mai ramane o UNICA VARIANTA! Aceea pe care o presupunem multi dintre noi...

Bineinteles, DOAR O PARERE!

sâmbătă, 10 august 2024

ANCHETA PROCURORILOR AR TREBUI EXTINSA ASUPRA ACELORA CARE PRIN IGNORANTA AU PERMIS CA CELE DOUA DOCTORITE CRIMINALE SA IASA "BASMA CURATA"!

Buna dimineata, dragii mei!

Inca de la inceput SUBLINIEZ ca sunt constient perfect de apetenta omului aflat pe "patratelul" emotional de a avea reactii disproportionate in raport cu realitatea!

Dar, totusi, cu cat ma documentez mai mult despre cazul DOCTORITELOR CRIMINALE DE LA SPITALUL PANTELIMON, cu atat imi este imposibil a nu ma gandi la sarmanul meu tata care s-a prapadit in urma unui stop cardio-respirator exact in sectia de ATI a Spitalului Pantelimon, la finalul anului 2021.

Nicio clipa, atunci, in 2021, nu am pus la indoiala moartea naturala a tatalui meu, acesta fiind foarte batran si foarte bolnav, dar daca totusi....

Hm....

Indiferent de situatie, cu totii trebuie sa recunoatem ca DOAR IN ROMANIA (fara ca tara a avea vreo vina!) se poate intampla ca doua doctorite sa fie ACUZATE SI ARESTATE  de catre organele de cercetare penala pentru OMOR CU PREMEDITARE, iar ministrul sanatatii si seful corpului de control al acestuia care le-au scos "basma curata" pe cele doua crimimale cu cateva luni in urma cand a izbucnit scandalul, SAMAI FIE INCA IN FUNCTIE!!!!

Atentie mare!!!!

Stiti ce imi pare foarte curios? Desi vorbim despre niste persoane, in frunte cu ministrul sanatatii, care prin ignoranta (cel putin!) le-au scos "basma curata" pe cele doua doctorite criminale, TOTUSI, latraii societatii romanesti (ex CT Popescu, Tolontan, Mugur Ciuvica, Radu Tudor, Mircea Badea,  samd) nu par deloc vocali in a cere demisiile (cel putin) ale acestor indivizi!

Foarte ciudat! Intr-o normalitate, astfel cum mi-o imaginez eu, pe langa faptul ca ancheta procuraturii ar trebui sa se intinda si asupra Corpului de Control al Ministrului Sanatatii, precum si a acelei comisii de medici din spital desemmata sa faca ancheta interna, PRESIUNEA PUBLICA ar trebui sa fie imensa si sa conduca la demisia acestor persoane implicate in verificarea aspectelor semnalate de acea curajoasa (si cu frica de Dumnezeu) asistenta medicala!

Spre exemplu, echipa de medici din cadrul spitalului desemnata la acea vreme sa verifice daca acei pacienti au fost omorati prin diminuarea cu premeditare a noradrenalinei, SE APARA sustinand ca ei nu au avut acces la "istoricul" injectomatelor astfel cum au avut procurorii!

Pe bune????

Pai, intr-o logica absolut elementara am putea constata cu usurinta faptul ca, daca organele de cercetare penala au dreptul legal de a solicita accesul la "istoricul" oricarui aparat medical din cadrul unui spital, in cazul echipei medicale care a facut ancheta interna, accesul la "istoricul" injectomatelor care demonstreaza CRIMELE CU PREMEDITARE se putea face fara nici cea mai mica problema!

Nu contesta nimeni ca interceptarea conversatiilor telefonice cu mandat de la judecator nu va cantari semnificativ in demonstrarea premeditarii crimelor, insa DOVADA IREFUTABILA A FAPTULUI CA CELE DOUA DOCTORITE ACTIONAU CU PREMEDITARE PENTRU UCIDEREA PACIENTILOR IN FAZE CRITICE il reprezinta tocmai "istoricul" acelor injectomate!

Sa fim clari! Nu fac politica si nu urmaresc din ratiuni politice ca ministrul sanatatii sa demisioneze, INSA MA INFIOARA FAPTUL CA MINISTRUL SANATATII SI ECHIPA CORPULUI DE CONTROL PE CARE O CONDUCE, IN LOC SA OPREASCA CRIMELE DE LA SPITALUL PANTELIMON, DIN CONTRA, LE-AU SCOS "BASMA CURATA" PE CELE DOUA DOCTORITE CRIMINALE!

Axiomatic, daca nu era seriozitatea procurorilor in a efectua ancheta, cele doua doctorite isi puteau continua crimele, iar sarmana asistenta medicala cu frica de Dumnezeu care a indraznit sa faca public banuielile asupra posibililor acte crimimale, sa fie stigmatizata si luata de nebuna!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


vineri, 9 august 2024

ALEXANDRU RAFILA, DUPA CE AI APARAT PE CELE DOUA CRIMINALE DE LA SPITALUL PANTELIMON, EXISTA ABSOLUT TOATE MOTIVELE SA-TI DAI DEMISIA!

Buna seara, DIN NOU, dragii mei!


Nu se intampla prea des sa simt nevoia de a scrie pe blog de doua ori in aceeasi seara. Dar, acum, simt sa o fac, din tot sufletul!

ALEXANDRU RAFILA!


Daca domnul Rafila este cunoscut in Romania de la piciulica care se joaca cu puta-n nisip si pana la nonagenarul/a care asteapta trecerea in lumea de dincolo, asta se datoreaza EXCLUSIV virusului Covid!

Nu l-am simpatizat niciodata pe acest individ (moaca sa imi da grav cu "virgula", iar pe mine flerul nu prea ma inseala), insa pana in aceste zile nu banuiam sa nu aiba O MINIMA DEMNITATE! 

Pai, domnu' Rafila, dupa ce acea curajoasa asistenta medicala de la Spitalul Pantelimon a indraznit sa declare prin luna martie ca exista dovezi ca doctori de la ATI ar ucide pacienti CU PREMEDITARE, din toti rarunchii de ministru ai sustinut ca nu exista absolut nicio dovada care sa sustina acuzatiile...

La fel a facut si directorul Spitalului Pantelimon, care doar retardat ar trebui sa fi (ca simplu cetatean), incat sa nu realizezi ca era absolut imposibil sa-i nu fi ajuns la urechi faptul ca in spitalul pe care il conduce unii pacienti sunt "ajutati" sa ajunga pe lumea cealalta!

Astazi, dupa ce procurorii care au instrumentat cauza declara la unison ca exista suspiciuni rezonabile sustinute cu dovezi ca in Spitalul Pantelimon exista doua doctorite care AU UCIS PACIENTI CU PREMEDITARE, ai tupeul nemasurat sa declari ca nu exista absolut niciun motiv pentru a-ti da demisia din functia de ministru!

ALOOOOO! DOMMU' RAFILA, PRIN POZITIA FERMA ADOPTATA DE A APARA CELE DOUA CRIMINALE, AI CONTRIBUIT, DIN PLIN, CEL PUTIN, LA A LE DA POSIBILITATEA SA UCIDA IN CONTINUARE!

Nu, amice, exista absolut toate motivele sa demisionezi, iar in cazul in care judecatorii vor accepta dovezile procurorilor, SA RAMAI IN ISTORIA ROMANIEI CA UNICUL MINISTRU CARE DE LA INALTIMEA FUNCTIE SI CU TOATE INSTRUMENTELE DE CONTROL AVUTE LA DISPOZITIE, IN LOC SA IEI MASURI IMPOTRIVA UNOR CRIMINALE, AI ALES SA LE APERI IN MOD PUBLIC!!!!

Nu ma surprinde oroarea descoperita la Spitalul Pantelimon! Extrem de multi locuitori ai cartierelor Colentina, Pantelimon si Titan stiu de zeci de ani ca daca ai ghinionul sa te duca salvarea la acest spital, risti mult de tot!

Se stie ca multi cetateni care au apelat 112 in cazuri grave de sanatate, RUGAU CU LACRIMI IN OCHI PE CEI DE LA SALVARE SA NU CUMVA SA-I DUCA LA SPITALUL PANTELIMON! Oriunde, dar nu la Pantelimon!

PS: Tatal meu si-a gasit sfarsitul la finalul lui 2021 in sectia de Terapie Intensiva a acestui spital, si cum batran fiind (88 de ani) si bolnav de Covid, nu m-ar mira daca CINEVA nu a decis ca este timpul sa paseasca in lumea de apoi!

Domnule Rafila, daca ai avea un strop de demnitate fata de incredibila situatie de a APARA PUBLIC pe doctoritele criminale de la Spitalul Pantelimon, TI-AI DA DEMISIA!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

ANDREEA BOSTANICA, SA NU UITI CA SUNT OAMENI ATAT DE SARACI INCAT IN AFARA DE BANI, ALTCEVA NU AU!

Buna seara, dragii mei!

Sunt absolut convins ca, cel putin, cei apropiati varstei mele, va intrebati, probabil, CINE ESTE ANDREEA BOSTANICA?


Pana astazi, la pranz, nici eu nu auzisem de acest nume, insa proaspat intors de pe plaja, fara sa vreau, mi-a captat atentia o emisiune in care era prezentata o frumusica pustoaica in varsta de 19 ani, cica o mare youtuberita, CARE PREZENTA URMARITORILOR ACHIZITIA UNUI AUTOTURISM IN SUMA DE 300.000 EURO!

Dragii mei tineri, sa va fereasca Dumnezeu sa aveti o asememea viata!

DESI, MAI MULT CA SIGUR CA FOARTE MULTI DINTRE VOI O INVIDIATI PE DOMNISOARA IN CAUZA ATUNCI CAND ISI ETALEAZA LUXUL ORBITOR, nici nu va dati seama ce norocosi puteti sa fiti cand, poate....cu doar 50 de lei in buzunare (bani primiti de la parinti) va luati un suc, o shaorma, un pateu, un pachet de tigari samd...

LA 20 DE ANI, OBLIGATORIU ASTA TREBUIE SA FIE VIATA DACA SUNTETI STUDENTI!

Pentru ca domnisoara Andreea Bostanica a ales sa devina o persoana puternic mediatizata, regulile democratiei imi confera dreptul de a-mi exprima DOAR O PARERE!

Asadar, fara strop de rautate opinez ca, din viata pe care o prezinta pe internet, domnisoara in cauza este ATAT DE SARACA INCAT IN AFARA DE BANI,PROBABIL....SUBLINIEZ!!!....PROBABIL....NU MAI ARE NIMIC ALTCEVA!

Stiu ca pare greu de crezut ceea ce spun, mai ales, astazi, cand traim intr-o societate in care majoritatea incearca sa para ca duce o viata pe "barosaneala", insa de la umbra celor 51 de ani, dublata de o experienta foarte mare de viata, va spun ca nimic nu poate fi mai TRIST SI INGRIJORATOR pentru un tanar/a de 20 de ani, decat sa duca o viata de lux!

Multi dintre cei care-mi citesc blogul cunosc ca am un baiat cu cativa ani mai mic decat frumusica domnisoara de care am facut vorbire, insa eu ma gandesc ca la anul, in vacanta de vara, macar pentru 1 luna de zile sa-l duc sa munceasca la Hotel Comandor din Mamaia, sa debaraseze mese, sa dea cu matura, sa castige un banut (pe care eu am sa il triplez), DAR ESTE OBLIGATORIU SA INCEAPA VIATA CU MUNCA DE JOS!

Daca nu vei sti ce inseamna munca de jos (eu munceam muncitor necalificat in vacantele de vara cand aveam 16-17 ani), cu siguranta nu vei fi in stare sa GESTIONEZI VIATA, MAI ALES ATUNCI CAND VEI AVEA BANI!

Nu ascund faptul ca m-am gandit si la parintii acestei domnisoare frumoase, Andreea Bostanica, si incercam sa-mi imaginez ce stari traiesc si ce sentimente nutresc atunci cand isi vad fetita in postari devenite virale, CUM PREZINTA UN LUX URBITOR PE CARE IL TRAIESTE?

Probabil ca respectivii nutresc un sentiment de MANDRIE, insa ar trebui sa-si puna macar o banala intrebare: daca la 19 ani fetita lor isi cumpera o masina de 300 mii de euro, la 30-40-50 de ani, ce o va mai misca pe aceasta lume?

In concluzie, dragi tineri, cand aveti 20 de ani nu tanjiti dupa LUX SI OPULENTA! Nu aveti nevoie de asa ceva! Traiti-va tineretea frumos, in gasca, facand "posta" o tigareta, o bere, o punga cu chipsuri, mergand la munte si la mare cu acei cativa banuri pe care vi dau parintii, radeti, plimbati-va, sarutati-va, faceti dragoste (si nu sex!) samd...

Si nu uitati aceasta vorba!

UNII SUNT ATAT DE SARACI INCAT IN AFARA DE BANI, NU MAI AU NIMIC!

Bineinteles, DOAR O PARERE!