....

....

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 11 iulie 2024

PENTRU REZOLVAREA PROBLEMEI URSILOR CARE MANANCA OAMENI NE-AR TREBUI UN TRAIAN BASESCU!

Buna seara, dragii mei!

Nu am ascuns niciodata faptul ca l-am votat (culmea, chiar de doua ori) pe domnul Klaus, insa tot cu sinceritate am recunoscut mereu ca nu am nutrit nicio picatura de admiratie fata de acesta, VOTUL PENTRU EL REPREZENTAND UN VOT STRICT NEGATIV la adresa unuia precum Mickey Mouse (Victor Ponta), spre exemplu. 

Zilele trecute am aflat si eu cu stupefactie si MAXIMA FURIE despre tragedia petrecuta pe UN TRASEU MONTAN, cand o pustoaica de 19 ani, pur si simplu a fost mancata de urs! 

SE REPETA ISTORIA DIN 2013!!!!

Doar ca, atunci, spre deosebire de prezent, era vorba despre CAINII VAGABONZI CARE UCIDEAU OAMENI! Cu totii (sper) ne aducem aminte despre pustiul ucis intr-un parc din Bucuresti (la vremea respectiva, sigur am scris pe blog).....DAR....ATENTIE MARE, atunci a existat un Traian Basescu care a rezolvat problema!

Si atunci, ca si acum, au sarit ca arse toate handicapatele din diverse ONG-uri ca nu este posibil ca potaile vagaboante sa fie eutanasiate, INSA "MARINARUL" A FACUT CEEA CE TREBUIA FACUT!

Ieri, dupa tragedia de le "Jepii Mici", domnul Klaus a iesit la televizor si, cu vorba sa domoale si cantata ne-a povestit cum fusese si el cu o zi inainte prin zona, dar nu a patit nimic!!!!

Pe bune, nenea Klaus? :))))))

Pai, ce puteai sa patesti pe "Jepii Mici" sau pe oricare alt traseu montan, chiar si daca l-ai parcurge pe la miezul noptii, IN CONDITIILE IN CARE ESTI MEREU FLANCAT DE SPP-ul inarmat pana-n dinti? :))))))))

Apoi, a iesit si nenea Ciolacu, care parca fiindu-i teama de Bruxelles, S-A GRABIT SA SPUNA CA ROMANIA NU VA DEVENI UN PARADIS AL VANATORILOR DE URSI!

Repet! In situatia de fata ne lipseste un Traian Basescu!

Bai, fratilor, eu merg la Poiana Brasov de cel putin 8-10 ori pe an, si va pot spune ca toti iubitorii de munte, indiferent de activitatile pe care le desfasoara, NU O MAI POT FACE FARA TEAMA DE A FI ATACATI DE URSI!

Idiotilor, mascaricilor!!!!....incepand cu 2016 cand penibilul de Dacian Ciolos a schimbat legislatia si a pus la adapost ACESTE FIARE UCIGASE (apropos....au fost la mijloc imense interese financiare de ordinul unor zeci de milioane de euro, fonduri europene) URSII AU INVATAT SA NU MAI AIBA FRICA DE OAMENI!

Sunt specialisti care au explicat ca, daca pana in 2016 URSUL AVEA FRICA DE OM (pentru ca era vanat!), in ultimii ani, mai ales ursii tineri au invatat ca indiferent de "pocniturile" petardelor, NIMIC NU LI SE MAI POATE INTAMPLA, astfel ca ataca omul fara vreo teama!

Tot specialistii au explicat ca, dupa ce idiotul de Dacian Ciolos a pus la adapost in 2016 FIARELE UCIGASE, ursul inmultindu-se enorm si fiind rupt de foame, A INCEPUT SA PERCEAPA OMUL CA PE O HRANA!

In statiunile montane pur si simplu nu mai poti face nimic! Abia daca ai curajul sa iesi din hotel sau pensiune de frica ursilor, DAR POLITICIENII, CEI CARE VA SPUN TOT TIMPUL CA LE PASA DE NOI, NU FAC ABSOLUT NIMIC!

ONG-urile nu urla pentru protejarea ursilor pentru ca ar iubi ursii! :)))) Nici pomemeala! O fac pentru ca de la Uniunea Europeana se pompeaza zeci de milioane de euro pentru protectia acestor ucigasi, iar ei "mananca" bine!

ASTA-I DIFERENTA INTRE "MARINAR" SI NEA KLAUS!!!! Marinarul, inclusiv, cand a venit la Bucuresti ametita de Brigitte Bardot sa planga si sa urle alaturi de ONG-uri pentru protejarea fiarelor criminale, acesta i-a zambit cu ironie si a facut ceea ce trebuia facut....A.SCAPAT ROMANIA DE CAINII VAGABONZI!

Ce face nenea Klaus? Ne povesteste despre drumetiile sale prin zona traseului "Jepii Mici"....si cum nu a patit nimic, iar nenea Ciolacu se grabeste sa asigure Bruxellul ca, in ciuda acestor tragedii produse de ursi, Romania nu va deveni un paradis al vanatorii!

IAR, OAMENII CONTINUA SA MORA SAU SA FIE SFARTECATI DE URSI, CU SUTELE DE CAZURI!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu