....

....

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 26 iulie 2024

"MOMEALA" ARUNCATA DE GEORGE SIMION IMBECILILOR CARE STAU LA COADA SA SEMNEZE "CONTRACTUL" ARE CA MIZA ALEGERILE GENERALE, IN NICIUN CAZ PE CELE PREZIDENTIALE!

 Buna seara, dragii mei!

Multi se intreaba in aceste zile CE VA CASTIGA GEORGE SIMION SI "AUR" din acel "contract" pentru care zeci de mii de imbecili isi pregatesc buletinele pentru a-l semna, in conditiile in care, acesta nu are absolut nicio sansa sa castige alegerile prezidentiale!

La o judecata "de suprafata" pare un demers lipsit de orice castig, insa la o judecata aprofundata realizezi ca cine a gandit "miscarea" a fost absolut machiavelic in a profita de MASA DE IMBECILI NOTORII!

Eu nu fac politica, insa fiind un om inteligent am realizat de-a lungul zecilor de ani de democratie ca, una dintre cele mai mari probleme pe care le poate avea o formatiune politica este ELECTORATUL CARE RENUNTA IN ZIUA VOTULUI LA A MAI MERGE SA VOTEZE DATORITA UNOR MOTIVE PERSONALE! :))))

In acest context, ganditorii "AUR" au aruncat imbecililor notorii aceasta "momeala" cu semnarea contractului prin care George Simion se angajeaza sa le ofere niste lucruri imposibil de oferit in cazul in care castiga alegerile prezidentiale, DAR, DUPA CUM VOI ARATA LA FINALUL COMENTARIULUI, MIZA NU O REPREZINTA NICI PE DEPARTE ALEGERILE PREZIDENTIALE (cum crede multa lume), CI ALEGERILE GENERALE! :))))

Asadar...

Daca ceva ma face sa ating abisalul dezgustului, ACEEA ESTE PROSTIA UMANA! 

Priveam cozile uriase ale IMBECILILOR care stau sa semneze "contractul" lui George Simion, in urma caruia, cred ei, ca vor primi apartamente la pretul de 35 mii de euro, iar creditele pe care le au la banci vor fi micsorate cu pana la 30-35%! (ca sa dau doar doua exemple)

Nu George Simion este de vina pentru mascarada cu "contractul", asa cum nu a fost de vina (pe vremuri) nici Dan Diaconescu cand a facut mascarada cu strangerea banilor de la oameni pentru cumpararea Olchimului.....CI DE VINA SUNT REGULILE DEMOCRATICE CARE OFERA DREPTUL DE VOT UNOR OAMENI ABSOLUT IMBECILI!

Pentru ca doar un IMBECIL NOTORIU poate sta ore la coada (cu buletinul in mana!) sa semneze un contract cu George Simion, si sa spere ca daca va castiga alegerile (sanse zero!) va primi un apartament la un pret absolut imposibil de tranzactionat intr-o economie de piata!

Nu a reusit nimeni sa-mi explice pana acum, cum de este posibil ca DEMOCRATIA sa ofere acelasi drept de vot unui, spre exemplu, profesor universitar sau medic, si unui IMBECIL posesor al unui creier total amorf????

Atentie mare! Nu trebuie sa ai scoala multa ca sa realizezi ca tot ceea ce promite George Simion sunt niste bazaconii incomensurabile, ci trebuie doar sa-ti functioneze creierul la niste parametri minimi incat sa realizezi ca un candidat al unui partid care are 15% (cel mult) nu va putea in vecii vecilor amin sa invinga un candidat al unui partid care are 30%, fara a mai pune la socoteala aliantele politice!

Dar, toti acei IMBECILI NOTORII care stau zilnic la coada cu buletinul in mana pentru a semna "contractul" lui Simion, cred cu inversunare ca acesta va castiga "prezidentialele"! :))))

ATENTIE MARE!!!!

Cine a gandit miscarea cu semmarea "contractului" nu a fost deloc prost, miscarea asigurand o masa de votanti perfect predictibila pentru AUR, pentru ca imbecilii care vor semna "contractul" vor merge la vot 100%, insufletiti de speranta ca dupa "victoria" lui Simion in alegeri vor primi un apartament la pretul de 35 mii euro! Altfel, daca nu ar exista "contractul" si SPERANTA, exista sansa ca in ziua votului multi dintre sustinatorii AUR sa renunte a mai merge la vot din diverse motive personale!

Bineinteles ca, nu putini sunt cei care se vor intreba ce castiga George Simion din semnarea acestui "contract" in conditiile in care nu are absolut nicio sansa sa castige alegerile prezidentiale???

Raspunsul este simplu si logic:

Cine a gandit aceasta miscare cu "contractul" nu a urmarit sa sporeasca sansa de victorie a lui Simion in alegerile prezidentiale, CI DE A SPORI SEMNIFICATIV PROCENTUL CE VA FI OBTINUT DE "AUR" LA ALEGERILE PARLAMENTARE CARE SE VOR DESFASURA INAINTE DE CELE PREZIDENTIALE! (si unde toti imecilii care semneaza "contractul" vor merge 100% la vot)

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu