....

....

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 29 iulie 2024

LGBTQ-UL PARODIAZA "CINA CEA DE TAINA", IAR, NOI, HETEROSEXUALII TREBUIE SA ACCEPTAM BATJOCURA LOR ASUPRA A CEEA CE AVEM SFANT!

Buna seara, dragii mei!

Niciodata nu voi accepta ca fiind NORMALITATE nimic ce vine din zona LGBTQ! Niciodata, si nicio presiune, indiferent cat de mare va fi, nu ma va face sa-mi schimb parerea!

ATENTIE MARE!

Pot accepta fara probleme orice alegere sexuala, nu am nimic impotriva oricarei alegeri, dar consider ca nimeni si nimic nu ma poate obliga sa o consider si...NORMALITATE!

Astazi, mai mult ca niciodata, am ajuns sa fim condusi la nivel (aproape) planetar de niste CETATENI DIBIOSI CARE NU AU NIMIC SFANT, si care ne obliga prin legi si presiune mediatica sa-L parasim pe Dumnezeu!

Ultima dovada vine de la conducerea Frantei care a permis unor sustinatori LGBTQ sa PARODIEZE INTR-UN MOD SCABROS unul dintre momentele cele mai sfinte ale crestinatatii, "CINA CEA DE TAINA", ultima cina a lui Isus Hristos!

Acesti dubiosi care conduc lumea (chiar daca nu generalizez!), prin toate mijloacele posibile (filme, emisiuni, legi, samd) fac presiuni uriase spre a ne determina sa admitem ca fiind NORMALITATE pe barbatii care se iubesc cu alti barbati, femeile care se iubesc cu alte femei, barbatii care se cred femei, si femeile care se cred barbati, indivizii si individele care se cred animale samd, IAR INTREAGA COMUNITATE LGBTQ la adapostul unor foarte discutabile legi care sanctioneaza discriminarea (adica, pe oricine indrazneste sa protesteze impotriva lor) are dreptul de a face orice mizerii la adresa heterosexualilor inclusiv, blasfemii!

Priviti un miting LGBTQ! Este foarte neplacut de privit, si nu pentru ca i-ar pasa vreunui heterosexual de faptul ca, spre exemplu, sunt barbati care se iubesc cu alti barbati (nici pomeneala de asa ceva!).....CI PENTRU OSTENTATIA HIDOASA CU CARE SE DAU IN SPECTACOL (chiar daca, din nou, nu generalizez!) incepand cu costumatia si pana la apetenta nemasurata de a-si bate joc de heterosexualitate!

Cum poate un heterosexual sa aiba INTELEGERE fata de comunitatea LGBTQ in conditiile in care aceasta nu rateaza niciun moment in a face, inclusiv, blasfemie???

Bineinteles, DOAR O PARERE!

duminică, 28 iulie 2024

DEZASTRUL VESTIMENTAR AL PRIMEI DOAMNE A ROMANIEI...

Buna ziua, dragii mei!

Ieri mi-a picat sub ochi o fotografie in care apareau impreuna cuplurile prezidentiale Macron si Iohannis.


Pfffff! Instant, mi-am tras o palma peste frunte si, desi nu sunt eu vreun mare specialist in moda, nu am putut sa nu observ IMENSELE DIFERENTE VESTIMENTARE!

Daca in cazul domnilor, tinuta este impecabila, in cazul doamnelor, lucrurile stau total diferit! :)))))

Dupa cum se poate vedea, doamna Macron are o tinuta "tipla"! Pur si simplu, de la coafura si pana la pantofi arata "TIPLA"!

Nu acelasi lucru se poate spune despre doamna Iohannis, care nu cred ca gresesc daca spun ca, dupa modul in care a ales sa-si aranjeze parul si dupa modul in care a ales sa se imbrace, are o imagine, CEL MULT, de sefa a unui departament contabil dintr-o primarie de provincie!

Chiar nu vreu sa fiu rau, dar imaginile sunt graitoare:


In acesti 10 ani de aparitii publice ale primei doamne a Romaniei, multe dintre ele dezastruoase (doar din punct de vedere vestimentar, desigur!), au fost multi creatori de moda care, mai direct sau mai voalat au "sanctionat" impardonabilele greseli, aruncand vina spre responsabilii cu protocolul prezidential!

Dar, ce vina poate sa aiba un specialist in PROTOCOL VESTIMENTAR daca, spre exemplu, doamna Iohannis si-a cumparat niste sandale foarte frumoase (ce-i drept!) pe care vrea sa le poarte cu orice pret la o intalnire oficiala, desi acea sanda este total nepotrivita pentru acel inalt context oficial? :)))))





In toate fotografiile in care apare cuplul prezidential roman, DOMMUL IOHANNIS ARATA ABSOLUT IMBECABIL, iar acest lucru arata ca presedintele Romaniei respecta sfaturile vestimentare pe care le primeste de la specialisti! (faceti comparatie cu modul in care arata imbracat inainte de a deveni presedinte)

In cazul doamnei Iohannis, sunt absolut convins ca specialistii in vestimentatie o consilieaza cu cele mai bune sfaturi, dar aceasta nu tine seama de ele, preferand sa se imbrace dupa propiile preferinte!


Bineinteles, DOAR O PARERE!


vineri, 26 iulie 2024

"MOMEALA" ARUNCATA DE GEORGE SIMION IMBECILILOR CARE STAU LA COADA SA SEMNEZE "CONTRACTUL" ARE CA MIZA ALEGERILE GENERALE, IN NICIUN CAZ PE CELE PREZIDENTIALE!

 Buna seara, dragii mei!

Multi se intreaba in aceste zile CE VA CASTIGA GEORGE SIMION SI "AUR" din acel "contract" pentru care zeci de mii de imbecili isi pregatesc buletinele pentru a-l semna, in conditiile in care, acesta nu are absolut nicio sansa sa castige alegerile prezidentiale!

La o judecata "de suprafata" pare un demers lipsit de orice castig, insa la o judecata aprofundata realizezi ca cine a gandit "miscarea" a fost absolut machiavelic in a profita de MASA DE IMBECILI NOTORII!

Eu nu fac politica, insa fiind un om inteligent am realizat de-a lungul zecilor de ani de democratie ca, una dintre cele mai mari probleme pe care le poate avea o formatiune politica este ELECTORATUL CARE RENUNTA IN ZIUA VOTULUI LA A MAI MERGE SA VOTEZE DATORITA UNOR MOTIVE PERSONALE! :))))

In acest context, ganditorii "AUR" au aruncat imbecililor notorii aceasta "momeala" cu semnarea contractului prin care George Simion se angajeaza sa le ofere niste lucruri imposibil de oferit in cazul in care castiga alegerile prezidentiale, DAR, DUPA CUM VOI ARATA LA FINALUL COMENTARIULUI, MIZA NU O REPREZINTA NICI PE DEPARTE ALEGERILE PREZIDENTIALE (cum crede multa lume), CI ALEGERILE GENERALE! :))))

Asadar...

Daca ceva ma face sa ating abisalul dezgustului, ACEEA ESTE PROSTIA UMANA! 

Priveam cozile uriase ale IMBECILILOR care stau sa semneze "contractul" lui George Simion, in urma caruia, cred ei, ca vor primi apartamente la pretul de 35 mii de euro, iar creditele pe care le au la banci vor fi micsorate cu pana la 30-35%! (ca sa dau doar doua exemple)

Nu George Simion este de vina pentru mascarada cu "contractul", asa cum nu a fost de vina (pe vremuri) nici Dan Diaconescu cand a facut mascarada cu strangerea banilor de la oameni pentru cumpararea Olchimului.....CI DE VINA SUNT REGULILE DEMOCRATICE CARE OFERA DREPTUL DE VOT UNOR OAMENI ABSOLUT IMBECILI!

Pentru ca doar un IMBECIL NOTORIU poate sta ore la coada (cu buletinul in mana!) sa semneze un contract cu George Simion, si sa spere ca daca va castiga alegerile (sanse zero!) va primi un apartament la un pret absolut imposibil de tranzactionat intr-o economie de piata!

Nu a reusit nimeni sa-mi explice pana acum, cum de este posibil ca DEMOCRATIA sa ofere acelasi drept de vot unui, spre exemplu, profesor universitar sau medic, si unui IMBECIL posesor al unui creier total amorf????

Atentie mare! Nu trebuie sa ai scoala multa ca sa realizezi ca tot ceea ce promite George Simion sunt niste bazaconii incomensurabile, ci trebuie doar sa-ti functioneze creierul la niste parametri minimi incat sa realizezi ca un candidat al unui partid care are 15% (cel mult) nu va putea in vecii vecilor amin sa invinga un candidat al unui partid care are 30%, fara a mai pune la socoteala aliantele politice!

Dar, toti acei IMBECILI NOTORII care stau zilnic la coada cu buletinul in mana pentru a semna "contractul" lui Simion, cred cu inversunare ca acesta va castiga "prezidentialele"! :))))

ATENTIE MARE!!!!

Cine a gandit miscarea cu semmarea "contractului" nu a fost deloc prost, miscarea asigurand o masa de votanti perfect predictibila pentru AUR, pentru ca imbecilii care vor semna "contractul" vor merge la vot 100%, insufletiti de speranta ca dupa "victoria" lui Simion in alegeri vor primi un apartament la pretul de 35 mii euro! Altfel, daca nu ar exista "contractul" si SPERANTA, exista sansa ca in ziua votului multi dintre sustinatorii AUR sa renunte a mai merge la vot din diverse motive personale!

Bineinteles ca, nu putini sunt cei care se vor intreba ce castiga George Simion din semnarea acestui "contract" in conditiile in care nu are absolut nicio sansa sa castige alegerile prezidentiale???

Raspunsul este simplu si logic:

Cine a gandit aceasta miscare cu "contractul" nu a urmarit sa sporeasca sansa de victorie a lui Simion in alegerile prezidentiale, CI DE A SPORI SEMNIFICATIV PROCENTUL CE VA FI OBTINUT DE "AUR" LA ALEGERILE PARLAMENTARE CARE SE VOR DESFASURA INAINTE DE CELE PREZIDENTIALE! (si unde toti imecilii care semneaza "contractul" vor merge 100% la vot)

Bineinteles, DOAR O PARERE!

miercuri, 24 iulie 2024

ASISTAM, ZI DE ZI, LA UN LINSAJ ASUPRA A TOT CEEA CE INSEAMNA "NORMAL"!

Buna seara, dragii mei!

Acum vreo 10-12 ani, daca-mi spunea cineva ca, spre exemplu, va veni vremea cand vom fi obligati sa ACCEPTAM ca un barbat care se iubeste cu un alt barbat reprezinta o NORMALITATE, siliti fiind sa urmarim in aproape orice film sau serial produs dupa anul 2020 scene de sex explicit intre barbati, ZAU CA AS FI RAS CU GURA PANA LA URECHI!

Dar, daca cineva mi-ar fi spus ca in cadrul Universitatii Bucuresti va veni vremea cand un lector universitar, membru al comisiei de admitere, se va prezenta la catedra imbracat si incaltat precum o femeie, VA SPUN CU TOATA SINCERITATEA CA AS FI PARIAT TOT CEEA CE AVEAM (material vorbind) CA ASA CEVA NU SE POATE INTAMPLA VREODATA!

Si, totusi, s-a intamplat: 


Infinit mai socanta a fost pozitia oficiala a conducerii Universitatii Bucuresti care, de la inaltimea intelectuala pe care o ocupa, a explicat norodului ca respectivul DOMN PROFESOR nu a incalcat niciun cod vestimentar, acesta fiind imbracat potrivit libertatilor de gen, reglementate de catre Uniunea Europeana si, implicit, de catre Romania!

Pfffff! Doamne Dumnezeule! :)))))

Imi aduc aminte ca acum vreo 25 de ani, pe vremea cand insiram amanta dupa amanta si cunosteam toate cluburile de fite din Bucuresti, cineva mi-a spus ca a citit in Biblie (sper sa nu ma insel) faptul ca VA VENI O VREME IN CARE NORMALUL VA DEVENI ANORMAL, iar cei care se vor incapatana sa-l sustina (normalul) vor fi considerati ANORMALI, fiind stigmatizati!

Bineinteles ca, atunci, baltind intr-o stare de ignoranta teribila nu am dat absolut nicio importanta acelei discutii, insa, mai ales, in ultimii ani, vazand CUM ANORMALUL NE ESTE DIN CE IN CE MAI DUR IMPUS CA FIIND NORMAL, mi-am adus aminte de acel moment!

Bai, fratilor, cand....spre exemplu, vezi ca prin toate mijloacele este promovata o frumusete feminina care consta practic intr-un sir infinit de femei MUTILATE de operatii estetice, iar mentalul colectiv imbratiseaza aceasta ANORMALITATE, parca iti vine sa te uiti in oglinda si sa te intrebi....BAI, ESTE CEVA IN NEREGULA CU MINE???

Sau, cand il privesti la televizor pe presedintele celei mai puternice tari din lume, personajul care poate decide daca in orice parte a globului este pace sau razboi, si vezi un batranel dezorientat care aproape ca nu intelege pe unde se afla cand coboara din avion, care cauta cu mana un SCAUN imaginar ca sa se aseze (ca sa dau doar un exemplu recent!), in conditiile in care nu exista un scaun in acel context, SI TI SE SPUNE CA ESTE IN DEPLINATATEA FACULTATILOR MINTALE, BA, MAI MULT!!!!.....SE PREGATESTE PENTRU UN NOU MANDAT DE 5 ANI, in conditiile in care toate semnalele pe care le transmite arata ca are, cel putin, un inceput de  Alzheimer, parca iar iti vine sa te uiti in oglinda si sa te intrebi....BAI, ESTE CEVA IN NEREGULA CU MINE???

Cand privesti siderat cum la televiziune iti sunt prezentate toate scursurile societatii, detinatoare ale unor derapaje comportamentale uriase, dar care se lauda ca se scalda in bani in conditiile in care nu au detinut niciodata un loc de munca, iti vine iar sa te privesti in oglinda si sa te intrebi.....BAI, ESTE CEVA IN NEREGULA CU MINE?

Tineti minte ceea ce va spun:

DOAR STAND APROPE DE DUMNEZEU PRIN RUGACIUNE ZILNICA, NE PUTEM TINE DEPARTE DE ACEST LINSAJ CONCERTAT ASUPRA NORMALULUI!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

duminică, 14 iulie 2024

CAND TE DROGHEZI NU ESTI SMECHER/A, CI DIN CONTRA....ESTI UN DEPRESIV/A CU O VIATA TRISTA!

Buna ziua, dragii mei!

Zilele trecute am avut o discutie cu fiul meu care, dezamagind asteptarile (nerealiste, spun eu!) ale mamei sale, a venit acasa cu o nota un pic peste 7 la evaluarea nationala. 

Daca ma-sa l-a mai bodoganit un pic pentru faptul ca nu a invatat suficient, eu nu i-am reprosat nimic, nici nu l-am pedepsit, ci am incercat sa gasesc solutia potrivita pentru urmatorii 4 ani de educatie din viata sa.

Dupa o scurta analiza, raportata, desigur, la sansele pe care le poate avea la repartizarea nationala de a prinde un loc intr-un liceu in care ANTURAJUL sa nu lase de dorit, am hotarat sa-l inscriu la un liceu privat, ale carui reguli de disciplina sunt destul de stricte.

Mai mult! In aceste zile fiind si ziua lui, maica-sa s-a ocupat sa-i indeplineasca toate dorintele in materie de cumparaturi (pantofi sport Jordan, tricouri, pantaloni samd), insa un singur lucru i-am spus fiului meu:

DACA O SINGURA DATA, UNA!!!!...NU MAI MULTE, AUD CA TE-AI DROGAT (inclusiv sa tragi dintr-un joint), DIN ACEL MOMENT RELATIA TA CU MINE SE VA SCHIMBA ABSOLUT RADICAL!

Fiul meu stie ca, poate chiar gresind, am fost unul dintre cei mai permisivi parinti care pot exista, i-am dat bani de cate ori mi-a cerut, inclusiv, spre exemplu, sa mearga si sa se intoarca cu taxiul de la antrenamentele de fotbal, intotdeauna i-am cumparat hainele si incaltamintea pe care mi le-a cerut (si nu pe cele pe care as fi voit eu sau ma-sa a le cumpara!), telefoane mobile, calculatore si jocuri, TOATE, EXACT CELE PE CARE LE-A VRUT, i-am iertat orice prostie pe care a facut-o, inclusiv, cand a spart un televizor de nervi pentru ca a pierdut la un joc video, INSA DACA VREODATA VOI AFLA CA S-A DROGAT, va ajunge sa cunoasca ceea ce nici nu isi poate inchipui ca pot fi capabil!

I-am mai spus fiului meu ca pentru mine si multi din generatia mea (care chiar am fost haladiti si smecheriti) UN INDIVID/A CARE SE DROGHEAZA, INDIFERENT DE CONTEXT, arata intr-un mod evident ca are a viata trista, neimplinita (chiar daca aparentele arata contrariul), iar DEPRESIA ii bate la usa!

Pentru mine si multi din generatia mea, a te droga nu inseamna sa fii smecher sau cool, ci din contra....inseamna a avea probleme grave!

Am 51 de ani, insa pana am facut infarctul si stopul cardiac (2018) am batut cluburile si viata de noapte zeci de ani, INSA ABSOLUT NICIODATA NU M-AM DROGAT! 

Sa ne intelegem! Nu o data, am avut langa mine (mai ales in cluburi) persoane care mergeau la baie pentru a "trage", dar absolut niciodata nu am fost tentat sa vad cum este, desi indemnuri au existat din belsug!

AM FACUT FOARTE MULTE PTOSTII LA VIATA MEA, INSA DROGURILE AU REPREZENTAT O LINIE ROSIE PE CARE NU AM DEPASIT-O NICIODATA!

Nu pot decat sa sper ca fiul meu a inteles ca, indiferent cat l-as iubi, nu voi fi de acord niciodata (iar reactia va fi napraznica!) sa depaseasca LINIA ROSIE!

PS: Am scris acest comentariu dupa ce am citit un articol despre un rapper american (altfel l-as fi descris acum ceva vreme) care fiind pe scena la un festival desfasurat la malul marii, si-a aprins, OSTENTATIV, un join.....iar zecile de mii de tineri, spectatori fiind, erau in delir!

UN ASTFEL DE GEST NU ARATA CA ESTI SMECHER, CI DOAR UN BIET NEFERICIT SI DEPRESIV!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

joi, 11 iulie 2024

PENTRU REZOLVAREA PROBLEMEI URSILOR CARE MANANCA OAMENI NE-AR TREBUI UN TRAIAN BASESCU!

Buna seara, dragii mei!

Nu am ascuns niciodata faptul ca l-am votat (culmea, chiar de doua ori) pe domnul Klaus, insa tot cu sinceritate am recunoscut mereu ca nu am nutrit nicio picatura de admiratie fata de acesta, VOTUL PENTRU EL REPREZENTAND UN VOT STRICT NEGATIV la adresa unuia precum Mickey Mouse (Victor Ponta), spre exemplu. 

Zilele trecute am aflat si eu cu stupefactie si MAXIMA FURIE despre tragedia petrecuta pe UN TRASEU MONTAN, cand o pustoaica de 19 ani, pur si simplu a fost mancata de urs! 

SE REPETA ISTORIA DIN 2013!!!!

Doar ca, atunci, spre deosebire de prezent, era vorba despre CAINII VAGABONZI CARE UCIDEAU OAMENI! Cu totii (sper) ne aducem aminte despre pustiul ucis intr-un parc din Bucuresti (la vremea respectiva, sigur am scris pe blog).....DAR....ATENTIE MARE, atunci a existat un Traian Basescu care a rezolvat problema!

Si atunci, ca si acum, au sarit ca arse toate handicapatele din diverse ONG-uri ca nu este posibil ca potaile vagaboante sa fie eutanasiate, INSA "MARINARUL" A FACUT CEEA CE TREBUIA FACUT!

Ieri, dupa tragedia de le "Jepii Mici", domnul Klaus a iesit la televizor si, cu vorba sa domoale si cantata ne-a povestit cum fusese si el cu o zi inainte prin zona, dar nu a patit nimic!!!!

Pe bune, nenea Klaus? :))))))

Pai, ce puteai sa patesti pe "Jepii Mici" sau pe oricare alt traseu montan, chiar si daca l-ai parcurge pe la miezul noptii, IN CONDITIILE IN CARE ESTI MEREU FLANCAT DE SPP-ul inarmat pana-n dinti? :))))))))

Apoi, a iesit si nenea Ciolacu, care parca fiindu-i teama de Bruxelles, S-A GRABIT SA SPUNA CA ROMANIA NU VA DEVENI UN PARADIS AL VANATORILOR DE URSI!

Repet! In situatia de fata ne lipseste un Traian Basescu!

Bai, fratilor, eu merg la Poiana Brasov de cel putin 8-10 ori pe an, si va pot spune ca toti iubitorii de munte, indiferent de activitatile pe care le desfasoara, NU O MAI POT FACE FARA TEAMA DE A FI ATACATI DE URSI!

Idiotilor, mascaricilor!!!!....incepand cu 2016 cand penibilul de Dacian Ciolos a schimbat legislatia si a pus la adapost ACESTE FIARE UCIGASE (apropos....au fost la mijloc imense interese financiare de ordinul unor zeci de milioane de euro, fonduri europene) URSII AU INVATAT SA NU MAI AIBA FRICA DE OAMENI!

Sunt specialisti care au explicat ca, daca pana in 2016 URSUL AVEA FRICA DE OM (pentru ca era vanat!), in ultimii ani, mai ales ursii tineri au invatat ca indiferent de "pocniturile" petardelor, NIMIC NU LI SE MAI POATE INTAMPLA, astfel ca ataca omul fara vreo teama!

Tot specialistii au explicat ca, dupa ce idiotul de Dacian Ciolos a pus la adapost in 2016 FIARELE UCIGASE, ursul inmultindu-se enorm si fiind rupt de foame, A INCEPUT SA PERCEAPA OMUL CA PE O HRANA!

In statiunile montane pur si simplu nu mai poti face nimic! Abia daca ai curajul sa iesi din hotel sau pensiune de frica ursilor, DAR POLITICIENII, CEI CARE VA SPUN TOT TIMPUL CA LE PASA DE NOI, NU FAC ABSOLUT NIMIC!

ONG-urile nu urla pentru protejarea ursilor pentru ca ar iubi ursii! :)))) Nici pomemeala! O fac pentru ca de la Uniunea Europeana se pompeaza zeci de milioane de euro pentru protectia acestor ucigasi, iar ei "mananca" bine!

ASTA-I DIFERENTA INTRE "MARINAR" SI NEA KLAUS!!!! Marinarul, inclusiv, cand a venit la Bucuresti ametita de Brigitte Bardot sa planga si sa urle alaturi de ONG-uri pentru protejarea fiarelor criminale, acesta i-a zambit cu ironie si a facut ceea ce trebuia facut....A.SCAPAT ROMANIA DE CAINII VAGABONZI!

Ce face nenea Klaus? Ne povesteste despre drumetiile sale prin zona traseului "Jepii Mici"....si cum nu a patit nimic, iar nenea Ciolacu se grabeste sa asigure Bruxellul ca, in ciuda acestor tragedii produse de ursi, Romania nu va deveni un paradis al vanatorii!

IAR, OAMENII CONTINUA SA MORA SAU SA FIE SFARTECATI DE URSI, CU SUTELE DE CAZURI!

Bineinteles, DOAR O PARERE!