...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 26 februarie 2024

DOAR 31.000 DE SOLDATI UCRAINIENI UCISI IN DOI ANI DE RAZBOI? MA INTREB CAT DE NAIVI SUNT UCRAINIENII DE MAI GASESC PUTEREA SA SUPORTE MINCIUNILE MASCARICIUL DE LE KIEV???

 Buna seara, dragii mei!

Cu cateva minute in urma rasfoiam presa online, ocazie cu care mi-a sarit in ochi declaratia MASCARICIULUI DE LA KIEV, care pentru prima data de la inceputul razboiului a declarat cati soldati ucrainieni si-au pierdut viata in razboiul cu Rusia.

CICA AR FI 31.000!!! :)))))))

Da, da, da! Repet: 31.000 !!!!

Tot in respectiva declaratie, MASCARICIUL DE LE KIEV, sfidand absolut orice logica elementara, a spus ca RUSIA A PIERDUT 180.000 DE SOLDATI, IAR CU CEI RANITI S-A AJUNS LA 500.000!!! :)))))))))

Nu mai am absolut niciun dubiu ca majoritatea ucrainienilor, ori sufera de o naivitate ancestrala, ori sunt prosti pe de-a dreptu', insa sa poti sa inghiti o asemenea minciuna, depaseste orice limita a imaginatiei!

Este suficient sa detii o MINIMA INTELIGENTA care sa te impinga sa imparti cei 31.000 de soldati ucrainieni la cele 730 de zile de razboi, ocazie cu care vei constata ca, dupa spusele MASCARICIULUI DE LA KIEV, in cumplitele lupte care s-au dus cu armata rusa pe un front imens ca intindere, UCRAINA A PIERDIT O MEDIE DE 42 de soldati pe zi! :)))))))

Mai mult! Desi a fost unanim recunoscut ca rusii au avut de 10 ori mai multi soldati si de tot atatea ori mai mult echipament militar, Ucraina a pierdut 31.000 de soldati, iar Rusia 180.000 de soldati! :))))))

Bai, voi va dati seama ce se intampla in acest timp in lume, DACA UN MASCARICI CA ACESTA CARE CONDUCE UCRAINA POATE SA IASA SENIN SI SA DECLARE ACESTE BAZACONII, iar America si Occidentul sa le accepte si sa le sustina????

Bai, asemenea minciuni i-ar fi declansat invidia pana si lui Ceausescu, cu productia la hectar! :))))))

Sa mergem mai departe cu LOGICA!

Desi Ucraina a  pierdut in razboi un numar atat de mic de soldati IN COMPARATIE CU RUSIA (care a pierdut de 6-7 ori mai mult), zilele trecute a simtit nevoia sa hotarasca ca niciun ucrainian cu varsta cuprinsa intre 18 si 60 de ani sa nu mai aiba voie NICI MACAR sa se apropie de granita cu Romania! :))))))))

Mai mult!

Timp de doi ani, MASCARICIUL DE LA KIEV ne-a tot vorbit despre DORINTA bravilor ucrainieni de a-si apara tara, dar in acelasi timp A FUNCTIONAT LEGEA MARTIALA inca din primele zile ale razboiului, iar, in prezent, s-a mai adaugat si decizia ca niciun ucrainian intre 18 si 60 de ani sa nu mai aiba voie sa se apropie de granita! 

Ca tot este DORINTA mare de a merge la razboi! :))))

Mascariciul de la Kiev minte precum bea apa! Continua sa le spuna ucrainienilor (si, ma intreb....CAT DE PROSTI POT FI ACESTIA INCAT SA CONTINUE SA-L MAI CREADA!!!) ca Ucraina va castiga razboiul, desi toti analistii militari occidentali (ma refer la cei seriosi, nu la maimutoii platiti sa spuna minciuni) au devenit ingrozitor de sceptici ca pe front s-ar mai putea intampla ceva pozitiv pentru Ucraina...

Doamne Dumnezeule! :))))))))

Bai, frate, repet! Pe americani nu-i pot condamna! Ei, alaturi de occidentali, ISI VAD INTERESUL, si vor continua sa sustina acest razboi cat mai mult cu putinta, atata timp cat costurile vor fi doar financiare!

Cine oare poate sa creada minciunile pe care le-a indrugat mascariciul de la Kiev atunci cand, RECENT,  a "decapitat", pe langa seful armatei, si o gramada de alti apropiati, cum ca s-a acumulat o uzura, ca trebuie o schimbare bla bla bla ??? :)))))

Sa fim seriosi! Eu opinez ca atat fostul sef al armatei cat si o serie de alti apropiati ai MASCARICIULUI DE LA KIEV, realizand ca o continuare a razboiului pe langa faptul ca nu are absolut nicio sansa de reusita, risca sa decimeze si mai mult Ucraina, la un moment dat ar fi putut fi o AMENINTARE LA ADRESA MASCARICIULUI VANDUT CARE CONDUCE KIEVUL, astfel ca serviciile de securitate americane si britanice or fi stabilit ca cel mai sigur este sa fie schimbati. :))))

Atat mai adaug pentru a arata, INCA O DATA, nemernicia dusa la extrem a acestui mascarici care isi bate joc de poporul ucrainian:

Acum vreo, MINIMUM, 6 luni, daca nu vreun an, cred ca chiar doamna Ursula (daca nu ma inseala memoria) a declarat ca Ucraina piersuse (atunci) 100.000 de soldati, iar acum MASCARICIUL vine si minte absolut ingrozitor ca Ucraina a pierdut doar 31.000 de soldati! :))))))

PS: ATENTIE MARE!!!

Zambetele din acest comentariu se refera strict la minciunile si la aberatiile colosale ale MASCARICIULUI DE LA KIEV, in niciun caz, Doamne Fereste, nu se refera la soldatii ucrainieni sau rusi care si-au pierdut viata in razboi!

Sa ne fereasca Dumnezeu!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu