...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 17 februarie 2024

MA INDOIESC PROFUND CA ALEXEI NAVALNY S-A INTORS IN RUSIA DIN PATRIOTISM SI CREDINTA IN IDEILE SALE, CI CRED CA S-A INTORS FIIND CONVINS DE OCCIDENT CA SOCIETATEA RUSEASCA VA FACE EXPLOZIE SI VLADIMIR PUTIN VA CADEA!

Buna seara, dragii mei!

Extrem de multi NAIVI au cazut in admiratia gestului facut de Alexei Navalny, atunci cand a ales sa se intoarca in Rusia, undeva prin 2021.

Nimic mai fals!

Alexei Navalny nu cred ca s-a intors in Rusia, CONSTIENT FIIND CA VA FI IMEDIAT ARESTAT, din curaj si credinta in ideile sale, ci pentru ca, precum multi altii (Boris Nemtov, Saakhasvili, Zelensky, Prigojin) A FOST PACALIT DE SUA SI OCCIDENT CA IN FOARTE SCURTA VREME SE VA DECLANSA O LOVITURA DE STAT IN RUSIA, CARE DUBLATA DE O EXPLOZIE POPULARA VA DUCE LA CADEREA LUI VLADIMIR PUTIN!

Ceea ce nu s-a intamplat! Si nici nu se va intampla vreodata! Desigur, idiotii pot crede in continuare ca Vladimir Putin va cadea, ca Ucraina va castiga razboiul, precum si alte astfel de bazaconii....

Din umilu-mi punct de vedere, Alexei Navalny a platit cu viata pentru ca SUA SI OCCIDENTUL au reusit sa-l faca a crede ca este doar o chestiune de timp pana ce "mamaliga" ruseasca va exploda, iar sistemul il va lasa din brate pe Vladimir Putin! 

Chiar am stat si m-am gandit ce ar fi facut Alexei Navalny daca, PRIN ABSURD, sistemul rusesc ar fi cedat si Vladimir Putin ar fi cazut??? Cel mai probabil, exact cum s-a intamplat in toata Europa de Est, puterea ar fi fost predata prin "interpusi" SUA SI OCIDENTULUI! :))))

NOTA: Pentru a nu se crea confuzii, fac precizarea ca nu dau doi bani pe Simion si Sosoaca, considerand ca cei doi sunt doar niste indivizi care profita de prostia umana, care nu este deloc putina! :)))

Revenind la ceea ce spuneam inainte de "Nota".....EXACT ACESTA ESTE MOTIVUL PENTRU CARE IN RUSIA NU SE INTAMPLA NIMIC! SISTEMUL RUSESC ESTE IMPENETRABIL (la fel ca si cel chinezesc), ceea ce face ca Vladimir Putin sa fie sustinut in continuare ca presedinte!

Prostii cred ca Vladimir Putin este cel mai puternic om din Rusia (alimentati si de nemernicii care tin prelegeri in acest sens in mass-media), ignorand total faptul ca, FARA SUSTINEREA SISTEMULUI, presedintele Rusiei avea demult soarta lui Ceausescu.

Alegerile din luna martie din Rusia ar fi reprezentat cel mai bun prilej ca Valdimir Putin sa se retraga (varsta, consumul psihic cu razboiul samd), INSA SISTEMUL RUSESC PRIN SUSTINEREA NECLINTITA A ACESTUIA PENTRU UN NOU MANDAT LA CONDUCEREA TARII, DA UN SEMNAL EXTREM DE PUTERNIC SUA SI OCCIDENTULUI CA NU EXISTA "FISURA"!

Alexei Navalny a fost doar o victima colaterala a unui RAZBOI NEMILOS INTRE "GREII" PLANETEI!

Sunt constient ca vor fi multi cei care ma vor contrazice, dar, deocamdata, ceea ce am prognozat acum doi ani in ceea ce priveste evolutia situatiei din Rusia, precum si cea a sanctiunilor sau a razboiului, s-a adeverit in proportie de 99%.

La ora cand scriu aceste randuri, SISTEMUL CARE CONDUCE RUSIA este de 10 ori mai puternic decat era inainte de izbucnurea razboiului din Ucraina, eliminand aproape orice posibila slabiciune:

- nu se mai pot face manifestatii:

- retelele de socializare au fost drastic cenzurate;

- orice opinie contrara puterii este drastic pedepsita;

- populatia s-a dezobisnuit de brandurile occidentale;

- industria de razboi si-a turat motoarele spre maxim;

- in urmatorii 10-20 de ani societatea ruseasca va fi total ferita de imixtiunea obiceiurilor si a marfurilor occidentale;

- s-a intarit ingrijorator cooperarea economica si militara intre China si Rusia;

Samd....

EXISTA O SNGURA PROBLEMA:

Rusia este mult mai puternica si mai periculoasa decat acum 2 ani, doar darorita aberantelor sanctiuni aplicate de SUA SI UE, a caror rezultat a fost exact invers decat se astepta!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu