...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 21 februarie 2023

MI-AS DORI SA-I VAD PE IMBECILII CARE MA FACEAU RUSOFIL SI PUTINIST, CE SPUN, ACUM, CAND UCRAINA SABOTEAZA ECONOMIC ROMANIA PRIN LUCRARILE DE LA CANALUL BASTROE!

Buna seara, dragii mei!

Dupa cum, desigur, ati observat, zilele aceastea prin Romania, de la oameni politici si pana la omul simplu din batatura....SE AUD DOAR CUVINTE DE REVOLTA impotriva Ucrainei care, dupa cat ajutor le-am oferit, NE SABOTEAZA ECONOMIC prin dragarea canalului Bastroe!

Si, asa este! Dragarea Canalului Bastroe, chiar daca s-a facut in interiorul Ucrainei, A CONDUS LA SCADEREA CU 70 CM A NIVELULUI DUNARII PE CANALUL SULINA, singurul canal navigabil al Deltei Dunarii recunoscut de tratatele internationale!

De ce va revoltati, imbecililor????

Ati uitat ISTERICALELE pe care le-ati facut timp de un an de zile in momentul in care auzeati o parere, alta decat pro-ucrainiana???

STIU! SI PRINTRE CUNOSCUTII MEI EXISTA SUFICIENTI IMBECILI CARE, DUPA CE M-AU FACUT RUSOFIL SI PUTINIST, ACUM, CAND SE DESCHIDE SUBIECTUL SE FAC CA NU AUD! :))))

Sunt prea lasi si prea mici pentru a avea puterea sa spuna "Ai avut dreptate Mircea! Acum un an m-am lasat pacalit/a de bombardamentul mass-media!"

Dar, acum, ii vad foarte revoltati cu privire la mizeria pe care ne-o face Ucraina! :))))))

BINEINTELES, IMBECILILOR, CA UCRAINA NE SABOATEAZA ECONOMIC! ASTA FACE DE PESTE 30 DE ANI!

Atentie mare!!!

Pe politicieni ii inteleg! Timp de un an au facut declaratii astfel cum le-a cerut mama eroina de la Bruxelles, Ursula cea cu 7 (sapte) copii....

Dar pe voi, IMBECILILOR, atat de ignoranti incat, fara sa stiti absolut nimic despre spatiul fost sovietic, despre cat de perfid, corupt si nerecunoscator este POPORUL UCRAINIAN, nu va pot intelege cum faceati crize cand auzeati o alta parere decat cea cu care erau bombardate creierele voastre amorfe de catre mass-media!

NU IMBECILILOR, NU SUNT NICI PUTINIST SI NICI RUSOFIL! SUNT DOAR MAI INTELIGENT DECAT VOI SI MULT MAI INFORMAT! 

Iar realitatea ca sunt mult mai informat decat voi, imbecililor, nu survine din faptul ca AS FI SECURIST, astfel cum mintile voastre bolnave gandesc si nu ezita sa mi-o spuna, ci doar pentru faptul ca eu in ultimii 10 ani nu mi-am petrecut timpul pe Facebook!

Imi vine sa si rad! :))))))

Acum, ce-o sa faceti, imbecililor??? Cand, autoritatile romane va vor confirma (fie si voalat!) faptul ca, IN CIUDA URIASULUI AJUTOR OFERIT, Romania este sabotata economic de catre Ucraina prin dragarea ilegala a canalului Bastroe in detrimemtul canalului Sulina, cumva, VETI INCEPE SA URATI UCRAINA????

Ma uit la voi si ma minunez cat de PROSTI SI USOR DE MANIPULAT SUNTETI!

Atentie mare!!!!

Asadar, in sfarsit, v-ati prins! Asa cum, nu peste multa vreme va veti prinde si de faptul ca, FARA A FI RUSOFIL SAU PUTINIST, cartile de istorie arata irefutabil ca Kievul a fost prima capitala a Rusiei (in cazul in care ati auzit de Rusia Kieveana), ca Crimeea populata ultra majoritar de catre cetateni rusi a fost pana in 1954 in administrarea Republicii Sovietice Federative Socialiste Ruse (ulterior fiind CEDATA UCRAINEI)  iar acest stat ucrainian care astazi sta pe buzele tuturor, are cam multe teritorii ale unor tari straine despre care s-au nascut destule polemici ! :)))))

Nu voi intra in detalii, imbecililor, dar subliniez faptul ca ceea ce am scris mai sus NU ESTE O RETORICA PUTINISTA, ci doar ceea ce scrie in cartile de istorie!

PS: Imbecililor, va mai avertizez asupra unui lucru!

Deocamdata, NOROCUL ROMANIEI este ca milioanele de ucrainieni fugiti nu considera atractiv sa se stabileasca in tara noastra! :))))

Altfel, nu peste foarte multi ani, ati avea posibilitatea sa simtiti pe propria piele si in PROPRIA TARA cat de obraznici, tupeisti, nerecunoscatori si parsivi sunt acesti ucrainieni, pe care, astazi, ii compatimiti!

NICIODATA NU AM FOST RUSOFIL SAU PUTINIST! 

Ci, doar roman!!!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Te salut, ce mai faci?
    LA MAI MULTI ANI IN NOUL AN! ca n-am mai interactionat din anul trecut.

    Ma simt vizat de articol.
    Rusofil ti-am zis ca esti.

    Dar ca esti 'imbecil', eu nu ti-am zis vreodata.
    Si cam ce pula mea te apuca, ca sa incepi sa jignesti asa, din senin?
    Esti nervos?
    De ce, ce treaba ai tu, cand e vorba de slavi?
    Lasa-i ca sa se casapeasca intre ei acolo, caci cu nici unul nu ne-am inteles vreodata.
    Porci si betivi vor fi forever.

    Ca eu tin cu UKR, iar tu cu RU, e frectie...
    Ca la pariuri sportive, oricum prea bine nu va fi nici pt.noi.

    Oricum, pe mine nu ma mai intereseaza probleme altora....cutremur Turcia, Oltenia, fratii Tate, Ucraina...
    Ca am eu destule probleme, nu le tin socoteala si altora.
    Si imediat schimb canalele de tv.

    Calmeaza-te Mirciulica!
    Eu n-o sa ma iau in gura cu tine, nu vreau sa-ti fac inima rea, ca stiu prin ce-ai trecut.
    Sunt si eu rau de gura, mai rau decat tine (asa mi-au zis), dar am taiat-o din radacina, ca ma consuma si n-are rost.
    Renunt cu toti si ma calmez, nu mai imi trebuie taisuri cu nimeni..
    Si D-zeu intelepciunii sa stii ca nu e nimeni, nu te mai erija, vad ca dai verdicte clare din pix.

    Stii ca n-am nimic cu tine, imi place sa mai citesc ce compui in blog!
    N-am mai intrat din anul trecut, dar ma bucur ca il mai tii viu!

    Si ... sanatate, voiosie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu te salut, Gogule! Nici prin cap sa nu-ti treaca ca atunci cand am scris acel comentariu....te-as fi vizat! IN NICIUN CAZ, GOGULE! Imbecil, potrivit dex-ului (daca nu ma insel) este o persoana cu judecata redusa, CEEA CE, IN MOD CLAR, NU SE POATE SPUNE DESPRE TINE! Bineinteles ca, chiar nu conteaza daca cineva empatizeaza cu unii sau altii intr-un conflict, atata timp cat sunt in stare sa discute civilizat, SI, CEL MAI IMPORTANT, CU ARGUMENTE!!! Iar, tu, de cand te stiu, stai bine la acest aspect! Asadar, nu te-am vizat! IMBECILII SUNT ACEIA DINTRE NOI (si, din pacate, foarte multi) care, fara sa se documenteze, se isterizeaza la cele prezentate in mass-media (este general valabil, nu doar despre razboi)....iar, ulterior, nu au macar puterea sa recunoasca ca au fost "pelicani" care au inghitit vrajeala! Am vazut multi IMBECILI care astazi injura cu mare foc Ucraina (ca ne distruge Delta....pentru ca asa au auzit ei la televizor si in presa), desi acum aproape un an isi puneau la dispozitie propriile paturi pentru ucrainieni. :))))) Esti mult prea comprehensiv, astfel ca, sunt 100% convins ca stii ca nu faci parte din aceasta categorie de imbecili, total nedocumentati, care patineaza la vrajelile din mass-media! Te salut, cu drag!

      Ștergere