...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 18 februarie 2023

FARA AMERICA NU PUTEAM DEMOCRATIZA ROMANIA SI A O CURATA DE REZIDURILE COMUNISTE, DAR DACA PRETUL ESTE SA DEVENIM, CANDVA, "CARNEA DE TUN" IN FATA RUSIEI, AM FACUT O AFACERE FOARTE PROASTA!

Buna seara, dragii mei!


MAIA SANDU!

Sau...varianta feminina a mascariciului de la Kiev! Doamna presedinte de tara cu aspect de sefa a soferilor de la RATB...


RECAPITULARE PENTRU IDIOTI!

Este extrem de adevarat ca, mai ales, dupa ce AMERICA ne-a devenit un aliat strategic, modul democratic in care au inceput sa functioneze institutiile statului a fost absolut fantastic. Pot aduce multe exemple, dar voi arata doar JUSTITIA, care pana la sa strangem relatia cu America functiona dupa bunul plac al politicienilor de varf si a baronilor locali!

Din nou, foarte corect! Intrarea in Uniunea Europeana a insemnat pentru Romania ceva absolut incredibil din punct de vedere al CIVILIZATIEI!

DAR....ATENTIE!!!

Daca PRETUL pe care a trebuit si trebuie sa-l plateasca Romania pentru cele mentionate mai sus il reprezinta DOAR BANI....chiar daca foarte multi si care sunt castigati de pe urma exploatarii de catre straini intr-un mod nu foarte echitabil a bogatiilor naturale ale tarii, bai, consider ca am facut o afacere ACCEPTABILA!

DAR, DACA, IDIOTILOR, RETARDATILOR, TREPANATILOR (va stiti voi care!), PRETUL PE CARE ROMANIA TREBUIE SA-L PLATEASCA IL REPREZEINTA FAPTUL CA, LA MOMENTUL OPORTUN, NATIUNEA ROMANA SA DEVINA "CARNE DE TUN" IN FATA UNUI RAZBOI RUSIA-NATO, in mod fff clar am facut o afacere absolut mizerabila!

Doar un tampit (Dumnezeule!!!....si cati sunt in Romania) poate nega faptul ca America este la baza aproape a oricarui conflict din lume, astfel cum, DEASEMENEA, doar un tampit (Dumnezeule!!!....si cati sunt in Romania) ar putea sa nu inteleaga ca O MARE PUTERE CUM ESTE AMERICA este obligata sa dezbine pe orice meridian al lumii, pentru a putea sa se mentina la conducerea lumii, ceea ce nu ii poate fi imputat, pentru ca reprezinta ceva pe cat se poate de normal! :)))

Dar, cu toate tehnicile si cu toti super profesionistii de care dispune America, sa reusesti sa te infiltrezi in anumite tari pana la nivelul in care sa poti DECIDE, este un lucru al nabi de greu, DACA NU GASESTI PROSTI SAU...TRADATORI!

Privindu-i pe cei doi mascarici de la Kiev si Chisinau, sincer, nu-i banuiesc de tradare...

Corect! Sunt unul dintre PATRIOTII ROMANI ADEVARATI ( si nu din cei care ridica in slavi occidentul, mascarind Romania) care nu ar fi acceptat niciodata sa dea CETATENIA ROMANA sutelor de mii de cetateni ai Republicii Moldova, care simt atat de romaneste precum simtim noi de turceste!

Daca, initial, acum vreo 10 ani am crezut ca ACTIUNEA "CETATENIA ROMANA PENTRU MOLDOVENII DE PESTE PRUT" reprezinta doar o gaselnita fantastica a fostului presedinte Traian Basescu pentru a face diferenta la alegerile prezidentiale, IN CONTEXTUL ACTUAL imi este fff teama ca, tocmai prin aceasta gaselnita Romania sa nu fie obligata, candva, sa intre in razboi cu Rusia (si, axiomatic, sa traga Nato in razboi)....!!!

Stiti de ce spun acest lucru???

Pentru ca, dupa ce, cu fiecare zi care trece, devine din ce in ce mai clar ca, in ciuda oricaror sanctiuni economice si a oricaror pierderi imense financiare pe care le suporta Rusia, ACTIUNEA "IN SLUJBA POPORULUI" avandu-l ca actor in rol principal pe mascariciul de la Kiev nu va reusi sa aduca rezultatul la care spera America (si...repet, din punctul lor de vedere, nu-i putem arata cu degetu'), de vreo cateva saptamani observ ca celebrul secretar general american  Antony Blinken O TOT CURTEAZA PE "SEFA SOFERILOR" DE LA CHISINAU!

Iar, idiotilor, sa nu uitati ca RUSIA NU MAI ARE CE PIERDE, iar Chisinaul este mult mai aproape de Romania decat Kievul!

Stiu, stiu, stiu, sutele de mii de fatalai care si-au demonstrat "VITEJIA" in spatele tastaturii sau la mii de km distanta de razboi, in studiourile televiziunillor, daca, Doamne Fereste, Romania ar intra in razboi contra Rusiei si s-ar declara legea martiala....cu totii ar fi fugiti de mult din Romania!

DA, EU IMI PERMIT SA VORBESC IN TERMENI FOARTE DURI, PENTRU CA, IN NICIUN CAZ, NU AS FUGI DIN TARA, INDIFERENT DE SITUATIE! 

Iar, cei care ma cunosc bine, cunosc si faptul ca niciodata nu am avut pasaport si, cu o unica exceptie, cand am fost pana la Nisipurile de Aur (cu buletinul, prin 2006), nu am mai parasit tara!

Revenind, IDIOTILOR (va stiti voi care!), devine din ce in ce mai posibila varianta ca Rusia sa fie provocata de catre "sefa soferilor de la Chisinau", ocazie cu care, conform asteptarilor, RUSIA VA REACTIONA, iar, ulterior, cum Romania are sute de mii de cetateni romani in Republica Moldova.....stiti prea bine ce se poate intampla!

Iar, daca "se va intampla", dupa Romania, va intra in razboi si Nato, pentru ca, din moment ce Rusia va ataca vreo baza din Romania, se va considera ca a atacat Nato!

DIN ACEST MOTIV O ANTIPATIZEZ PROFUND PE "SEFA SOFERILOR DE LA CHISINAU" !

Aceasta individa, impreuna cu mascariciul de la Kiev (iar, cine se pricepe la limbajul trupului, doar privindu-le poza, isi poate da seama ca habar nu au pe ce lume traiesc si cu ce sacali unsi cu toate alifiile au de-a face in occident si in America!), prin comportamentul lor, absolut INCONSTIENT, nu numai ca au adus razboiul in Estul Europei, dar ne pun in mare pericol, mai ales, pe noi, ROMANII!

Repet! Sunt satul de EXALTATI CU COSURI PE FUND care isi arata vitejia DOAR din spatele calculatoarelor!

AICI VORBIM DE PERICOL IMENS CARE POATE ARUNCA ROMANIA INTR-UN RAZBOI ABSOLUT NIMICITOR, IAR GENERATII DE ROMANI DE ACUM IN COLO, CONDAMNATE LA SARACIE SI TEROARE!

Si, pentru ce??????

Stiu ca este extrem de dureros ceea ce spun acum, insa este perfect adevarat:

IN RAZBOI MOR IDEALISTII, PENTRU CA PRAGMATICII SA DETINA IN CONTINUARE PUTEREA SI SA CONDUCA!

PS: Acest lucru este valabil si pentru Rusia!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu