...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 16 februarie 2023

DRAGAREA CANALULUI BASTROE DE CATRE UCRAINIENI, SAU INCA O DOVADA VIE DE CE NU VOI EMPATIZA NICIODATA CU CAUZA UCRAINIANA!

Buna seara, dragii mei!


Acum 2-3 luni ne tavaleam pe jos de nervi si aratam cu degetul spre dusmanoasa Austrie pentru faptul ca nu am fost primiti in Spatiul Shengen.

Slugile din presa romaneasca, dependenti de banii de la "centru", s-au repezit sa convinga populatia ca ESECUL se datoreaza nemernicilor de austrieci, IAR NORODUL PROST SI LIPSIT DE SCOALA VIETII nutrea o dorinta de razbunare tembela fata de tot ceea ce era austriac. :))))

Profesionistii stiu prea bine ca drumul in Shengen ne-a fost blocat de catre Germania si Franta, iar "cheia" (ca pe strada, in lumea interlopa) ne-au facut-o prin Austria si Olanda, tari care daca ar fi fost atat de puternice sa-si SUSTINA INTERESUL, cu siguranta s-ar fi opus, mai intai, la valul de sanctiuni care a vizat Rusia si care a zdruncinat imense interese financiare. (mai ales, Austria....iar "prietenii" stiu ca am dreptate)

ATENTIE MARE!

Pentru idioti (si, cat de multi sunt!) simt nevoia sa mai subliniez, inca o data, ca am vederi pro-europene si ca intotdeauna voi recunoste ca aderarea la UE si Nato au scos Romania din negura comunismului!

Insa, cu toate acestea, ma vad obligat sa subliniez ca TUPEUL DE A NE REFUZA INTRAREA IN SHENGEN....atentie mare!!!...in conditiile in care, alaturi de Polonia, teritoriul Romaniei a fost absolut vital pentru aprovizionarea Ucrainei cu "multe", se datoreaza strict LIPSEI DE RESPECT a varfurilor europene fata se clasa politica romaneasca!

Inca din 2014, aici, pe blog, am spus raspicat ca NU SUSTIN CAUZA UCRAINEI si ca consider ca prin obsesia de a adera la Nato nu face altceva decat sa provoace la maximum Rusia, si asa grav inghesuita de teritoriul Nato, din ce in ce mai extins!

Dupa 24 februarie 2022, bineinteles, ajutati si de "bombardamentul" urias din presa, multi au fost romanii care, pasind pe "PATRATUL EMOTIONAL", nu stiau ce sa mai faca pentru a ajuta Ucraina si pe ucrainieni.

CUM A MULTUMIT ROMANIEI MASCARICIUL DE LA KIEV SI GASCA SA PENIBILA CARE-L INCONJOARA???

Pai, mai intai, in ciuda protestelor vehemente a partii romane, a promulgat o lege prin care ROMANILOR DIN UCRAINA li se interzice sa mai invete in limba romana!

Apoi, dupa ce a aplicat un scuipat pe obrazul Romaniei, MASCARICIUL DE LA KIEV s-a gandit sa scuipe si pe obrazul Poloniei, tara care s-a expus total in fata Rusiei prin fanatismul cu care a sustinut cauza ucrainiana, omagiind in Parlamentul Ucrainei pe un nationalist ucrainian din timpul celui de-al doilea razboi mondial, Stepan Bandera, individ care este considerat de Polonia ca fiind direct raspunzator de genocidul contra polonezilor!!!!!

Iar, mai nou, mascariciul de la Kiev, in virtutea faptului ca....deh, este "sageata" celui mai smecher baiat din cartier caruia i se supune toata lumea, A DAT ORDIN CA SA SE TREACA LA DRAGAREA CANALULUI BASTROE, desi acest lucru aduce uriase deservicii Romaniei, atat prin distrugerea faunei cat si intereselor comerciale, pe langa faptul ca se incalca tratate internationale!

FATALAII EXALTATI SI TOANTELE MA FACEAU RUSOFIL SI PUTINIST ACUM UN AN CAND SUSTINEAM CA NU POT EMPATIZA CU UN POPOR CARE TIMP DE PESTE 30 DE ANI S-A INTRECUT IN GESTURI DUSMANOASE LA ADRESA ROMANIEI....

Acum, dupa aproape un an de la "marea pacaleala" (impunerea de catre americani a unui mascarici drept erou planetar), incep si fatalaii si toantele sa priceapa cum sta treaba....:))))

Nu conteaza ce scrie presa (asa a manipulat si la evenimentele din 1989), important este faptul ca, daca in februarie 2022 opt din 10 romani erau disperati sa sustina cauza ucrainiana, in prezent, dupa ce mascariciul de la Kiev si-a etalat, in mod continuu, sfidarea fata de imensul ajutor oferit de Romania, DIN 1O ROMANI, MAXIM DOI MAI SUSTIN CAUZA UCRAINIANA, restul incepand sa-si puna intrebari si sa aiba rezerve mari!

ATENTIE MARE!!!

Acest lucru nu inseamna ca Rusia nu ramane o natiune cu puternice tendinte imperialiste, si care, bineinteles, abia asteapta sa gaseasca brese care s-o impuna si mai mult in lume!

Dar, daca avem o picatura de corectitudine, ACELEASI APUCATURI LE ARE SI AMERICA....:)))))....singura diferenta fiind ca, atunci cand Unchiul Sam invadeaza o tara o face in numele apararii democratiei :))))))....iar Rusia o face in numele dorintelor unui dictator nemilos! :)))))

NOUA, ROMANILOR, ESTE OBLIGATORIU SA NE PESE DE ROMANIA SI DE FAPTUL CA, SUB NICIO FORMA, NU TREBUIE SA-I PERMITEM ACESTUI MASCARICI PENIBIL DE LA KIEV SA NE TRAGA INTR-UN RAZBOI INUTIL!

A trecut un an si lucrurile s-au schimbat extrem de mult in mentalul colectiv al cetateanului european! Sper din tot sufletul ca nu peste multa vreme sa nu mai existe vreun om de buna credinta care sa nu realizeze ca ACEST MAIMUTOI ODIOS SI CINIC, ACEST MASCARICI DE LA KIEV CARE SE "PRODUCEA", NU DEMULT, PE SCENA, IMBRACAT IN DRESURI DE FEMEIE SI PE TOCURI, nu are nici cea mai mica compasiune fata de propriul popor, pe care l-a trimis la moarte fara nicio remuscare INTR-UN RAZBOI CARE PUTEA FI OPRIT PRIN SIMPLA RENUNTARE LA ADERAREA LA NATO SI DECLAREA NEUTRALITATII MILITARE...caruia nu-i pasa cat de putin ca a transformat Ucraina in scrum, iar refacerea tarii va dura DECENII....sau ca isi minte poporul, zi de zi, amagindu-l ca Ucraina va castiga razboiul, in conditiile in care aceasta posibilitate este "zero"!

Corect! Nici Rusia nu va putea castiga in Ucraina, dar cred ca pe Rusia nici nu o mai intereseaza foarte tare sa castige acest razboi, intelegand ca transformand ostilitatile INTR-UN RAZBOI DE UZURA, PE TERMEN LUNG, mai devreme sau mai tarziu America si Occidentul nu vor mai avea resurse sa sustina niste costuri absolut imense, luand bani de la gura propiei populatii....

Concluzie:

Cand, dupa eforturi imense ale Romaniei, mascariciul de la Kiev, in loc de multumire, fara picatura de jena, ALEGE SA SCUIPE PE OBRAZUL ROMANIEI (interzicand romanilor din Ucraina sa invete in limba romana si, mai nou, in ciuda tratatelor internationale da ordin sa se dragheze Canalul Bastroe in detrimentul grav economic si ecologic al aceleasi Romanii)....EMPATIZATI VOI CU ACEST SPECIMEN OBRAZNIC SI CINIC!

Eu nu o voi face, absolut niciodata!


PS: Vad ca buletinele de stiri romanesti sunt pline de explicatii si harti care arata modul in care Ucraina incearca sa nu mai plateasca TAXE Romaniei pentru tranzitarea vapoarelor pe canalul Sulina, prin DRAGAREA CANALULUI BASTROE!

In sfarsit, v-ati trezit, IDIOTILOR!

Cand, acum un an, va spuneam ca ucrainianul daca il ajuti si il bagi in casa, omenindu-l, primul gand care il are este sa-ti F--A NEVASTA SI SA-TI IA CASA, nu m-ati crezut, numindu-ma rusofil si putinist!

Cine cunoaste lumea ex-sovietica, cunoaste si faptul ca poporul ucrainian este cel mai nesimtit si nerecunoscator popor din Europa, iar tupeul si obraznicia de care da dovada, veti incepe sa le vedeti, cat de curand, VOI, IDIOTILOR, care va "rastogoleati" sa le deschideti usile de la casa si sa le oferiti patul vostru!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu