...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 9 decembrie 2022

DE FIECARE DATA SUNTEM PRIMII CARE RIDICAM "POPOUL", SI TOT UMILITI TERMINAM! :)))

Buna seara, dragii mei!

Sincer? De data aceasta m-am inselat crunt! Luand in consideratie SUSTINEREA SINUCIGASA a oricarei masuri anti-rusesti venita din eminenta cenusie a doamnei cu 7 (sapte) copii care conduce Europa, am fost 100% convins ca ROMANIA VA FI PRIMITA CU APLAUZE IN SPATIUL SCHENGEN!

Insa, surpriza! Desi am ridicat primii "popoul", si de aceasta data ni s-a dat cu "flit".

Acum, dupa modesta-mi judecata, exista doua posibilitati:

Pe principiul "pentru orice rau care se intampla vinovat este Vladimir Putin" (teorie imbratisata cu bucurie si de o parte a oficialilor romani), refuzul Austriei de a accepta intrarea Romaniei in Spatiul Schengen ar avea in spate o "combinatie" gandita la Moscova, ceea ce, desigur, poate fi posibil.

Sau...la fel de posibil, refuzul Austriei de a primi Romania in spatiul Schengen a avut in spate o "combinatie" cat se poate de europeana! Nu de alta dar, atunci cand traiesti primii 20 de ani in "strada", automat, vrei nu vrei, inveti si cum se face o "cheie". :)))) Mai pe romaneste, imi este extrem de greu sa accept faptul ca RAZVRATIREA AUSTRIEI a avut loc fara acceptul Germaniei si Frantei (cel putin!), dar pentru ca cele mai importante tari ale Uniunii Europene nu puteau sa ne spuna in fata ca nu vom fi primiti in spatiul Schengen, mai ales, dupa cate am facut pentru NATO in razboiul din Ucraina, este posibil sa se fi luat decizia ca Austria sa se tina tare si sa refuze ca Romania sa fie primita in spatiul mult visat!

FOARTE IMPORTANT!

Atata timp cat vom continua sa avem un popor RETARDAT (fara a generaliza, desigur!) care se bucura la faptul ca Romania este transformata cu fiecare zi INTR-O FORTAREATA NATO, a carei menire va fi sa tina piept (in prima linie!) unui eventual conflict armat cu Rusia, NE MERITAM SOARTA!

Repet!

La ce ne-ar folosi daca, Doamne Fereste, am fi implicati in razboi cu Rusia, am avea o buna parte din tara distrusa, economia la pamant pentru zeci de ani, milioane de familii "sfasiate", dar tot occidentul ar striga...."Slava Romania"????

Se pot spune multe, un lucru-i clar:

PANA CE ROMANIA NU VA AVEA POLITICIENI CARE SA BATA CU PUMNUL IN MASA LA BRUXELLES SI SA RENUNTE LA ATITUDINEA TOTAL UMILA SI OBEDIENTA FATA DE OCCIDENT, VOM TRAI UMILINTE SI MAI MARI!

Renuntarea la umilinta trebuie sa inceapa cu cetateanul de rand, atat de prost incat, daca, intamplator, este abordat de catre un occidental pe strada, INSTANT, ARE O PLACERE ORGASMICA IN A-I DEMONSTRA RESPECTIVULUI CAT DE BINE CUNOASTE LIMBA ENGLEZA, nestiind cum sa se gudure mai bine! :))))

Indiferent de cat ni se spala creierul, OCCIDENTUL NU DA DOI BANI PE ROMANIA SI PE ROMANI, ci doar le suntem folositori, alaturi de Bulgaria, Ungaria si Polonia (mai ales!) in eventualitatea unui conflict armat cu Rusia!

Pentru acest lucru am fost primiti in Nato si UE, CEEA CE ESTE FOARTE CORECT SI BENEFIC, cu conditia sa stim sa vedem adevarul, sa nu ne mintim singuri si, mai ales, sa stim sa ne facem respectati!

INSA, DUPA CUM SPUNEAM, ATATA TIMP CAT POLITICIENII ROMANIEI VOR CONTINUA SA SPUNA DOAR "YES" LA ORICE ABERATIE PORNITA DE LA BRUXELLES, VOM FI TRATATI IN CONTINUARE CU DISPRET! 


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu