...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 11 decembrie 2022

SPER SA INTELEAGA CANDVA SI BIANCA DRAGUSANU CA MULTI BARBATI AU BANI, INSA EXTREM DE PUTINI AU....PUTERE!

Buna seara, dragii mei!

Prezentul comentariu a avut ca punct de plecare o afirmatie a binecunoscutei BIANCA DRAGUSANU, coroborata, evident, de alegatiile ce au urmat acesteia. (afirmatiei) 

Domnita mentionata mai sus, intr-o demonstratie de superficialitate si ignoranta absolut apoteotica, A AFIRMAT CU TARIE faptul ca, in viata ei, nu s-ar putea indragosti de un barbat a carui masina este MAI IEFTINA (!!!) decat masina ei. Iar, pentru a se face mai bine inteleasa, domnita a grait ca, spre exemplu, nu ar putea sa se indragosteasca de un barbat care CONDUCE O SKODA OCTAVIA, in conditiile in care ea conduce o limuzina mult mai scumpa. :)))),

ALEGATIILE domnitei ce au urmat acestei afirmatii, nu le mai detaliez, rezumandu-ma sa subliniez faptul ca, din "pretiosul" sau punct de vedere, UN BARBAT CARE CONDUCE DOAR (!!!)....REPET....DOAR (!!!) O SKODA OCTAVIA ESTE UN BARBAT IN VIATA CARUIA CEVA NU ESTE TOCMAI IN REGULA. :)))))

Doamne Dumnezeule! 

Nici nu stiu daca sa rad, tavalindu-ma pe jos, sau sa plang, zmulgandu-mi parul din cap!

DAR, CRED CA MULT MAI OPORTUN AR FI SA INCERC (pentru cine doreste) A EXPLICA, CU CALM, CEEA CE INSEAMNA, CU ADEVARAT, UN BARBAT PUTERNIC! :)))

Desi pare de necrezut, mai ales, in ziua de astazi, PUTEREA NU INSEAMNA LIMUZINE, VILE, PALATE, IAHTURI, PETRECERI GRANDIOASE etc etc.

Sa retineti fff bine ceea ce am scris mai sus!

Pentru exemplificare, este suficient sa pronunt cateva nume (Mazare, Truica, Borcea, Penescu, Becali) pentru a realiza, bineinteles, in cazul in care nu va scaldati intr-o imbecilitate notorie, faptul ca toate aceste persoane si-au etalat cat au putut de mult AVUTIA, dar PUTERE nu au avut niciodata! 

Retineti bine! Absolut niciodata!!!!

Axiomatic, din punctul de vedere al BIANCAI DRAGUSANU, toti acesti barbati enumerati mai sus ar fi fost "calificati" pentru a avea o sansa in fata domnitei! :)))))

ATENTIE MARE!!!

Ceea ce nu stie BIANCA DRAGUSANU este faptul ca, genul acesta de barbati (foarte vizibili in societate).....ce credeti????....se ridica in picioare (si nu glumesc!) atunci cand intra in contact cu anumiti barbati care....ghici ce????.....CHIAR CONDUC O MASINA DE GENUL SKODA OCTAVIA! :)))))))

Fratilor, sa tineti minte ceea ce va spune Mirciulica232, un batran burtos, iesit total din schema:

PUTEREA ESTE INFINIT MAI VALOROASA DECAT BANII! 

Bani, au foarte multi! PUTEREA insa, extrem de putini!

Si, ce crezi????

Desi pare o aberatie, puteti sa ma credeti pe cuvant cand va spun ca CEI MAI PUTERNICI BARBATI DIN ROMANIA, evident, pe care norodul nici nu-i cunoaste, chiar conduc masini de genul unei Skoda Octavia! :)))

Daca va intrebati "de ce?", raspunsul este simplu:

TOCMAI, PENTRU A NU FI OBSERVATI DE GENUL DE PERSOANE PRECUM BIANCA DRAGUSANU! :))))))

Retineti fff bine ceea ce va spun!!!!

CAND AI CU ADEVARAT PUTERE, CUTUMA SPUNE CA TREBUIE SA TRECI NEOBSERVAT IN SOCIETATE!

Din nou, ATENTIE MARE!!!!

"Mascaricii" (fara a generaliza!) pe care ii vedeti pe la televizor, multi dintrei ei, ocupand chiar pozitii foarte importante in stat, CREDETI-MA ca se ridica in picioare cand sunt sunati de catre ADEVARATII SMECHERI care.....ghici ce????....nu sunt cunoscuti de catre public, conduc o masina de genul Skodei Octavia si stau la coada la covrigi!!!

Stiu! Imbecilii si imbecilele vor rade! 

Sa-i lasam sa rada! :)))))

N-am sa mint! In umila-mi existenta, am avut IMENSUL PRIVILEGIU de a cunoaste cateva persoane de genul celor care conduc masini precum Skoda Octavia, iar ceea ce mi-au aratat si invatat de-a lungul anilor despre ceea ce inseamna PUTERE, desi nu poate fi scris pe un blog, este la mii de ani distanta de ceea ce crede ca inseamna o persoana mirobolanta, precum Bianca Dragusanu! :)))))))

PS: Ca o mica paranteza amuzanta: acum vreo luna de zile, impreuna cu cineva, ma aflam in barul Hotelului Marriott, discutand cu o echipa din trei (doi barbati si o femeie) despre "ceva". Cei trei se chinuiau de vreo ora sa ne convinga asupra unei oportunitati, iar pentru a mai detensiona atmosfera, acel "cineva" care ma insotea a adus vorba despre masina romaneasca Logan. 

In acel moment, EA, blonda milf, suava si ultra eleganta ne-a spus ca nu stie ce sa spuna despre Logan, pentru ca ea a condus DOAR LIMUZINE, ultima achizitionata fiind Mercedes, iar pretul era de 50.000 euro. 

Eu, deja zambeam, fara sa ridic capul din cana cu cappucino, stiind ceea ce va urma! :)))

Acel "cineva" care ma insotea, a intrebat: doamna scumpa, ATI CONDUCE VREODATA UN LOGAN????

Raspunsul blondei milf, ultra eleganta si cocheta a venit imediat: CINEEEE, EU????? PFFFFFF! HA HA HA.....! NU M-AS URCA NICIODATA INTR-UN LOGAN! DOAMNE FERESTE!

Inutil a va spune ca cei doi barbati care faceau echipa cu blonda milf s-au albit la fata, constienti fiind ca, din acel moment, orice argument adus pentru a ne convinge despre "ceva", pur si simplu nu mai conta, DISCUTIA FIIND PE VECIE INCHEIATA! :)))

Cum, tot inutil ar fi sa precizez ca acel "cineva" care ma insotea, detinea de vreo cateva zeci de ori bune pretul limuzinei cu care se mandrea domnita milf, insa conducea o masina de fix 23.000 euro, achizitionata cu vreo 3 ani in urma!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu