...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

sâmbătă, 17 decembrie 2022

FIFA I-A DAT CU "FLIT" MASCARICIULUI DE LA KIEV!

Buna seara, dragii mei!

Rar mi-a fost dat sa nutresc o revolta atat de mare fata de cineva, astfel cum nutresc fata de mascariciul de la Kiev.

Mascarici care, astfel cum s-a obisnuit in ultimele 10 luni, A DORIT SA-SI BAGE CAPUL SI IN "POZA" FINALEI CAMPIONATULUI MONDIAL DE FOTBAL, insa fara succes, pentru ca FIFA i-a respins solicitarea.

Revenind la REVOLTA fata de mascarici, desi nu sunt dator a ma justifica, totusi, voi sublinia, inca o data, ca nu are absolut nicio legatura cu un eventual sentiment de rusofilie care m-ar stapani, ci, din contra, isi are ORIGINEA in perversitatea, falsitatea si nepasarea cu care acest fost dansator in dress si pe tocuri ISI TRADEAZA PROPRIUL POPOR!

Stiu, "roboteii" noii societati (pentru care a fost creat Facebook-ul), obisnuiti sa nu gandeasca si sa nu se documenteze, ci sa ia de bun CEEA CE LI SE SPUNE LA TELEVIZOR (turma perfecta!) sigur ma vor considera un nebun (in cel mai fericit caz), daca nu o "trompeta" ruseasca....

Dar, hai sa o luam pe rand!

MASCARICIUL DE LA KIEV, ajutat, evident, de catre ultra profesionisti in arta manipularii, a inceput sa se joace cu MINTILE UCRAINIENILOR inca din 2015 cand a fost lansat serialul "In slujba poporului", serial in care el juca rolul unui simplu profesor de istorie care ajunge neasteptat....atentie mare!!!!....PRESEDINTE AL UCRAINEI, pozitie din care incepe sa se lupte cu oligarhii rusi si mafiotii. :)))))

Pentru cei mai tineri care accepta sa citeasca si o alta parere decat cea care le este servita neincetat de catre massmedia, as indrazni sa subliniez ca in anul 2015 societatea ucrainiana se afla exact la nivelul de NAIVITATE la care se afla si societatea romaneasca in anul 1989!

Iar, cum Ucraina era considerata, de departe, CEA MAI CORUPTA TARA DIN EUROPA, devenea absolut axiomatic faptul ca serialul "In slujba poporului" va avea un succes absolut urias, orice ucrainian scarbit de coruptie SPUNANDU-SI IN GAND CA AR FI FOARTE BINE DACA CEEA CE SE INTAMPLA IN FILM, AR FI POSIBIL SI IN REALITATE!

Nu mai detaliez, insa cei care sunt in "domeniu" stiu prea bine ca "bombardarea" mentalului colectiv ucrainian timp de peste 3 ani cu un serial al carui scenariu PAREA CEVA ABSOLUT IMPOSIBIL IN REALITATE (omul simplu sa invinga oligarhii rusi si mafia), pregatea terenul pentru ceea ce urma sa se intample! :))))

Si, s-a intamplat! EXACT IN NOAPTEA DE REVELION (31 dec 2018- 01 ian 2019) mascariciul de la Kiev a iesit public cu o declaratie prin care ii anunta pe ucrainieni ca s-a hotarat sa candideze la urmatoarele alegeri prezidentiale (ce urmau a se desfasura peste doar 3-4 luni) si....atentie mare!!!....daca va castiga VA FI IN SLUJBA POPORULUI!

Repet! Va fi in SLUJBA POPORULUI! :)))))

Specialistii in "domeniu" stiu prea bine ce EMOTIE si conexiune cu serialul a putut declansa o banala sintagma rostita EXACT in noaptea in care 99% dintre ucrainieni era cu "ceva la bord"...:))))

Rezultatul????? 

Peste 3-4 luni de zile de la acel moment, mascariciul de la Kiev a fost ales presedinte al Ucrainei cu 70% din voturi!

Americanii (mai ales dupa invadarea Crimeei in 2014) stiau prea bine ca este doar o chestiune de timp pana cand va izbucni razboiul cu Rusia! Planurile de lupta la nivel de NATO (o lupta dusa indirect, prin Ucraina) erau concepute pana la cel mai mic amanunt, insa exista o imensa problema!!!!!

CUM SA-I FACI PE UCRAINIENI SA LUPTE CU ATATA INDARJIRE CONTRA RUSIEI???? 

Pe langa faptul ca majoritatea familiilor ucrainiene erau inrudite (fie si prin alianta) cu rusii, in plus....ORICARE PRESEDINTE VENIT DIN RANDURILE POLITICULUI nu i-ar fi facut pe ucrainieni sa-l urmeze cu atata indarjire impotriva rusilor, pentru ca oamenii erau scarbiti de coruptia din politica!

ATENTIE MARE DE TOT!

Insa, dupa peste 3 ani in care, de cateva ori pe saptamana, in fiecare casa ucrainiana intra MASCARICIUL DE LA KIEV (omul simplu din popor!) prin intermediul serialului, luptandu-se cu oligarhii rusi si mafia....in momentul in care trupele rusesti au intrat in Ucraina, ucrainienii l-au urmat pe MASCARICI fara sa cracneasca, conexiunea cu serialul fiind absolut inevitabila!

Cand aparea "mascariciul" la televizor si le spunea sa lupte, NU REPREZENTA UN SIMPLU POLITICIAN CORUPT, ci omul care le-a intrat in casa ani de zile! (cei care sunt in domeniu, stiu prea bine la ceea ce ma refer)

Mai departe....

Orice mare putere militara din lume isi doreste sa DUCA UN RAZBOI CU UN INAMIC fara sa-si sacrifice propriile teritorii si trupe (acest lucru nascand polemici interne, dupa cum stiti), DAR ESTE EXTREM DE GREU SA GASESTI O TARA DISPUSA LA IMENSE SACRIFICII MATERIALE SI OMENESTI!!!

Exact acest lucru a facut SUA, prin serialul "In slujba poporului" !!! :)))))

Rezultatul?????

UN DEZASTRU ABSOLUT PENTRU UCRAINA!

Milioane de familii care bantuie prin lume, peste 120.000 de morti (doar nu credeti ca Ursula este nebuna, iar mascariciul de la Kiev spune adevarul cand sustine ca sunt doar 7.000 mii de morti),  o mare parte din tara distrusa de bombardamente, o economie pusa pe butuci pentru multa vreme de acum inainte si....ABSOLUT NICIO PERSPECTIVA DE A CASTIGA RAZBOIUL CU RUSIA!

Este foarte adevarat ca dupa "lovitura"de mare maestru pe care au dat-o americanii cu serialul "In slujba poporului", avantajele acestora de pe urma razboiului sunt absolut imense:

- in sfarsit, au reusit sa scoata Rusia de pe piata gazului din Europa, luand ei locul acesteia;

- au golit majoritatea depozitelor de arme mai vechi atat din America cat si din Europa, URMAND CA INDUSTRIA DE ARMAMENT SA CASTIGE SUME IMEMSE IN VIITOR;

- prin sanctiuniile dictate de UE, au reusit sa elimine peste 90% din influenta ruseasca existenta la nivelele de conducere din Marea Britanie, Franta, Germania, Austria samd, foarte periculoasa pentru SUA;

- au slabit foarte mult Rusia, nu atat din punct de vedere economic, cat militar, fiind clar ca de acum incolo, cel putin la nivel de armament conventional, Rusia nu mai poate ameninta Europa pentru multi ani;

- au avut ocazia sa testeze in conditii reale de razboi o mare parte din armament, ceea ce orice armata isi doreste, DAR FARA SA PIARDA OAMENI;

Si as putea sa mai continui, mult si bine!

IAR, IN FINAL, DUPA CUM SPUNEA SI EMANUEL MACRON (doar nu-l credem tampit si pe acesta), tot la masa negocierilor se va termina razboiul, masa la care Europa si America vor trebui sa satisfaca solicitarile de securitate inaintate de Rusia! 

CE INSEAMNA ACEST LUCRU, TRADUS PE LIMBA FATALAILOR VITEJI DOAR DIN SPATELE MONITOARELOR??? :)))))

Faptul ca Ucraina nu va intra absolut niciodata in NATO, pentru a linisti Rusia si a-i satisface solicitarile de securitate!

Cu teritoriile anexate, nu ma incumet sa fac vreo predictie (a fost destul de ciudata anexarea acestora, nefiind convins ca pe rusi chiar ii intereseaz tot acest teritoriu), INSA CRIMEEA CU SIGURANTA NU POATE INTRA IN VREO DISCUTIE!

Iar, in acest context, chiar SUA a facut o declaratie extrem de interesanta, anume ca sustine Ucraina pentru a recupera teritorioale dinainte de 24 feb 2022!!! (nu cele dinainte de 2014)

DIN ACEST MOTIV OPINEZ CA MASCARICIUL DE LA KIEV ISI TRADEAZA TARA SI POPORUL!

Oamenii sunt extrem de ignoranti si prosti, astfel ca extrem de putini urmaresc declaratiile mascariciului care, atentie mare, acum cateva zile a declarat ca VA RAMANE PRESEDINTE IN MOD SIGUR PANA SE VA TERMINA RAZBOIUL, dupa aceea nu stie ce va face! 

Pe bune???? :)))))

Ce semn mai clar poate sa fie decat ca....a avut DOAR o misiune????

Ce se va intampla dupa terminarea razboiului?

Pai, mascariciul de la Kiev va trai, cel mai probabil, prin occident, cheltuindu-si milioanele (din nou, putini stiu ca este un om destul de bogat), copiii sai vor studia tot prin occident, IAR PROSTIMEA UCRAINIANA CARE A FOST FASCINATA DE SERIALUL DE TELEVIZIUNE SI L-AU URMAT FARA SA CRACNEASCA, in cel mai fericit caz va munci zeci de ani sa recladeasca tara si....atentie mare!!!!....sa achite imprumuturile pe care mascariciul de la Kiev le-a facut in timpul razboiului! 

Bine ca FIFA a avut coloana vertebrala si i-a dat cu "flit" mascariciului care voia sa bage capul in "poza" la finala campionatului mondial de fotbal care se va disputa intre Franta si Argentina!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu