...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 9 noiembrie 2022

OBRAZNICIA INFINITA A MASCARICIULUI DE LA KIEV.

Buna seara, dragii mei!

In comentariul anterior sustineam ca mascariciul de la Kiev este din ce in ce mai isteric in declaratii, cu fiecare zi care trece. In plus, mai sustineam si faptul ca, din umilu-mi punct de vedere, politicienii de peste ocean (unsi cu toate alifiile) au inceput deja sa identifice cea mai diplomatica varianta de a-l scoate din "priza" pe mascarici.

Si, doar ce am citit astazi in presa despre o noua declaratie a dansatorului in dress de la Kiev care dadea asigurari ca nu va permite ca Ucraina sa cedeze 1 cm de pamant si....atentie mare, va continua sa lupte CHIAR DACA VOR FI (ucrainienii) INJUNGHIATI PE LA SPATE DE CATRE ALIATII LOR!

Dragilor, in lumea reala de dupa blocuri, in fata unei astfel de aberante declaratii exista o vorba: 

ASA SE INTAMPLA CAND DAI "GRADE" UNUI FRAIER!

Bai, pentru orice om intreg la cap, ceea ce a facut, MAI ALES, Europa in aceasta operatiune de sustinere a Ucrainei in razboiul cu Rusia, depaseste cu mult granita propriei sigurante economice! As putea spune ca Europa s-a comportat de parca ar fi fost drogata, pur si simplu nepasandu-i de faptul ca prin aberanta-i purtare, ISI DINAMITEAZA SINGURA ECONOMIA!

Iar, acum, dupa ce inflatia a ajuns la cote istorice, economia este pe butuci, populatia este cu un picior in strada la proteste....SA AUZI DIN GURA MASCARICIULUI DE LA KIEV O ASEMENEA DECLARATIE, nici ca poate fi ceva mai frustrant!

:)))))))

Pai, mai, mascariciule, daca nu erau armele ALIATILOR, Putin si Medvedev ar fi jucat ping-pong cu "boasele" tale inca de pe 26-27 februarie! :))))

Daca nu existau indestulatoarele trupe de mercenari antrenate si platite de catre aliati (prietenii stiu despre ce vorbesc) si expertii militari specializati "cazati" in catacombele Ucrainei (ca doar nu suntem prosti) armata ucrainiana nu ar fi reusit sa doboare de pe cer nici macar un ZMEU rusesc! :))))

Daca nu ar fi fost propaganda absolut incredibila din mass-media aliatilor, NICI 10% DINTRE EUROPENI NU AR FI STIUT CINE ESTI!

Toate acestea (si, nu numai) AU COSTAT ENORM!

Si, atunci? Cum poti, mai, nefericitule, sa vorbesti astfel despre ALIATI????

Doamne Dumnezeule! 

Mascariciul ironizeaza armata rusa si se lauda peste tot ca ostasii sai i-au tinut piept, UITAND SA PRECIZEZE CA ALIATII AU POMPAT IN RAZBOIUL DIN UCRAINA 45 MILIARDE DE EURO, CU 10% MAI PUTIN DECAT BUGETUL MILITAR AL RUSIEI INTR-UN AN!

Rusia a fost tinuta la respect (ce-i drept!) dar nu de catre mascariciul de la Kiev, ci de catre o alianta America-Europa, ALIANTA CARE A DEMONSTRAT IREFUTABIL MINCIUNILE SFRUNTATE CU PERICOLUL RUSESC LA ADRESA EUROPEI!

Nota: Cine-i om destept face repede conexiunile, cine-i prost ramane sa creada in continuare ca Rusia poate sa ocupe Europa! :)))))

Cat de rupt de realitate trebuie sa fie mascariciul de la Kiev incat sa nu realizeze ca daca ALIATII se opresc in a pompa bani in Ucraina, va fi o aventura sa poata parasi tara teafar, fara a fi linsat, chiar de ucrainienii sai a caror case au fost distruse cu milioanele, si a caror mame, tati, frati, surori, unchi, verisori samd AU MURIT ABSOLUT DEGEABA!

Pentru ca, oricat de cinic suna, razboiul se va incheia la masa tratativelor intre SUA SI RUSIA, cu cedari teritoriale (mai mari sau mai mici) din partea Ucrainei!

In plus, Ucraina nu va face parte niciodata din NATO, ci va reprezenta o FASIE intre cele doua blocuri militare!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu