...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 13 iulie 2021

GIGI BECALI SI...CALUGARIA.

Buna ziua dragii mei!

Niciodata nu mi-a placut Gigi Becali. Mereu am considerat ca daca se poate prezenta cu exactitate modul absolut grotesc in care s-a schimonosit societatea romaneasca in ultimii 30 de ani, ESTE SUFICIENT SA ROSTESTI....GIGI BECALI.

Bai, spre deosebire de fff multi care vorbesc despre viata de "dincolo", dandu-se mari credinciosi, EU, UN UMIL PACATOS, chiar am fost "dincolo", fie si pentru doar 6 minute pana cand doctorii mi-au repornit inima.

Am invatat multe din acel teribil episod pe care l-am trait in ziua de 8 decembrie 2018, si stiu sigur ca, atunci, in acea zi, si daca aveam cei mai buni doctori din lume langa mine cand am intrat in stop cardio respirator (dupa infarct), FARA VOINTA LUI DUMNEZEU NU AS FI SUPRAVIETUIT!

Ma rog in fiecare zi lui Dumnezeu SA AIBA MILA DE MINE, un netrebnic pacatos, inca incapabil de a nu pacatui cu gandul, vorba sau fapta, fiind constient ca ma aflu la distanta uriasa de cei care si-au dedicat viata lui Dumnezeu.

Si, uite asa, pastrand retorica, ajung la acest fariseu, numit Gigi Becali!

De ceva vreme acest fariseu a lansat pe piata ideea ca SE VA RETRAGE LA MANASTIRE SI SE VA CALUGARI IN SCURTA VREME, aceasta fiindu-i dorinta!

Dar, pentru ca, INTOTDEAUNA, in cazul lui Gigi Becali exista un "dar".....CICA NU O POATE FACE PENTRU CA FAMILIA SE IMPOTRIVESTE!

Bai, oameni buni, mai ales cei care puteti crede vorbele acestui fariseu ordinar, hai sa va spun eu, UM UMIL PACATOS, cateva adevaruri monahale, de necontestat!


1. CUM AJUNGI LA MANASTIRE PENTRU A TE CALUGARI.

Cine crede ca a te retrage la o manastire si a te calugari este posibil pentru ca ai suferit o deceptie in viata sau pentru ca vrei sa dai curs unui "moft", ESTE INTR-O TOTALA EROARE!!!

Pentru a parasi viata moderna si a te calugari....asadar, A-TI DEDICA 100% VIATA LUI DUMNEZEU, FIULUI SAU, ISUS HRISTOS, SI DUHULUI SFANT, trebuie sa simti o chemare divina, sa simti cum iti ard talpile pentru a parasi viata tumultoasa si a te retrage in linistea si pacea unei manastiri.

Mai mult!

Ca sa ajungi sa te calugaresti, trebuie ca dragostea fata de Sfanta Treime sa fie atat de mare si arzatoare, incat sa te faca sa poti pleca, inclusiv, de langa familie!

Asadar, replica cu "eu m-as retrage la manastire, insa familia se impotriveste" arata cat de fariseu este acest Gigi Becali. :))))))


2. RESPECTAREA CELOR 3 VOTURI MONAHALE.

Ajuns la manastire, femeie sau barbat, trebuie sa respecti cu strictete cele 3 VOTURI MONAHALE:

- ascultarea;

- taierea voii;

- saracia;

Pai, in cazul lui Gigi Becali, credeti ca ar fi posibil sa respecte pe vreunul dintre ele? :))))))

De cine sa asculte acest personaj, cand el a ajuns sa sustina ca FCSB (astfel cum se numeste echipa sa de fotbal) inseamna....FACI CE SPUNE BECALI? 

Cum ar putea sa respecte TAIEREA VOII, cand Gigi Becali in fiecare zi subliniaza ca el face numai ce vrea, iar toti ceilalti care au legatura cu el, TREBUIE SA SE EXECUTE!

Cum ar putea trai fariseul in SARACIE, cand locuieste intr-un PALAT, da interviuri stand pe scaune aurite, poarta la mana ceasuri de zeci de mii de euro, iar ultima masina achizitionata a costat vreo 300-400 mii euro? :))))) 

Din pacate, sunt foarte multi romani care dau crezare vorbelor rostite de acest FARISEU, Gigi Becali!


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu