...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 17 ianuarie 2021

UN TATA ABSOLUT IRESPONSABIL!

Buna ziua, dragii mei!


Prin intermediul unui filmulet postat in presa si televiziune, toata tara a putut afla despre gestul absolut condamnabil al unui cetatean care, intr-un acces de furie si parasit de intelepciune, a pornit masina si o lovit un carucior in care se afla o fetita de 6 luni.

Toata lumea vorbeste de gestul incalificabil! Ok...cetateanul care a comis acea fapta a fost arestat pentru 30 de zile si este acuzat pentru tentativa de omor!

DAR, INTREB!!!!!!!!

Despre tatal fetitei, de ce nu vorbeste nimeni????????

Pentru ca, din umilu-mi punct de vedere, CEL MAI MARE VINOVAT ESTE CHIAR TATAL FETITEI!

Si, voi argumenta!

In primul rand, toti cei care sunt tentati a-si da ochii peste cap si a se mira cum de pot sustine asa ceva, ar trebui sa-si aminteasca de cate ori NU AU BLOCAT (macar, in parte) UN TROTUAR ATUNCI CAND SI-AU PARCAT MASINA!

Sa fim clari! Nu are absolut nicio importanta faptul ca cel care a blocat partial trotuarul atunci cand a parcat masina este un smardoi, probabil, cunoscut in tot Bucurestiul....sau....spre exemplu, O VIOLONISTA de la Ateneul Roman!!!!

Sa arunce cu piatra cel care nu a parcat niciodata aiurea, ingreunand circulatia pe un trotuar!

Cand esti in compania unui copil, dar, mai ales, a unuia de cateva luni, NICIUN TATA INTREG LA MINTE nu se apuca sa intre in conflict cu cineva, indiferent ca are sau nu dreptate! PROTEJEZI COPILUL!

Mai mult! A scoate telefonul si a filma pe cineva care te-a suparat ESTE APANAJUL FEMEILOR, in niciun caz al unui BARBAT!!!!

Eu am 48 de ani si sunt crescut in Militari! Acum vreo 30 de ani, daca voiai sa faci pe justitiarul pe strada, trebuia sa te "tina"....pentru ca nu existau telefoane cu care sa filmezi, iar la politie daca ajungeai si spuneai ca ti-ai luat cateva "capace" de la un cetatean cu care ai intrat in conflict pe strada....radeau politistii de tine!

CE FEL DE TATA ESTE ACELA CARE, DECLANSAND UN CONFLICT CU CINEVA PE STRADA, BAGA CARUTUL COPILULUI LA "INAINTARE", MIZAND PE FAPTUL CA CEL CU CARE ARE CONFLICTUL, NU VA ACTIONA????

Ma gandesc ce o gandi SOTIA celui care si-a aratat vitejia bagand in fata caruciorul cu micuta de 6 luni!!!!!????? 

In acest context, intreb:

TATAL COPILULUI VA FI SANCTIONAT CUMVA????

In momentul in care a bagat carutul in fata masinii, INTENTIONAT, pentru ca se vede pe filmare, IN ACEL MOMENT A ATENTAT LA VIATA MICUTEI DE 6 LUNI!

Sa incercam a fi logici!

Spre exemplu! Pe trecerea de pietoni este clar ca PIETONII AU PRIORITATEA DE A TRECE! N-au, insa...si garantia prioritatii!!!!

Niciun parinte intreg la cap nu va VERIFICA pe trecerea de pietoni daca un sofer va indrazni sa NU DEA PRIORITATE LA TRECERE atunci cand are in fata masinii un carucior cu un copil!

Din contra! Cand esti insotit de un copil, cu atat mai mult, atunci cand copilasul are doar cateva luni, ESTE OBLIGATORIU SA TE COMPORTI RESPONSABIL!

Ori, in cazul de fata, daca cineva a atentat cu adevarat la VIATA MICUTEI DIN CARUCIOR, acela este tatal copilului care, cu o inconstienta maxima a bagat caruciorul in fata masinii, in timp ce filma si facea pe grozavul, CONVINS FIIND CA SOFERUL NU VA INDRAZNI SA PORNEASCA MASINA!

Repet! Nu are absolut nicio importanta ca la volanul masinii a fost un smardoi cunoscut in tot Bucurestiul! PUTEA, FOARTE BINE, SA FIE O SUAVA VIOLONISTA, CARE SA-SI PIARDA RATIUNEA SI SA PORNEASCA MASINA!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu