...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 7 ianuarie 2021

IDIOTULE! SUB OCHII TAI, LUMEA SE SCHIMBA IREMEDIABIL, IAR TIE ITI ESTE FRICA CA VEI FI "CIPAT" DACA TE VACCINEZI!

Buna seara, dragii mei!

Nici nu stiu cum sa incep! Jur! Cu 5 minute in urma vizionam un serial pe Netflix, intitulat "Elita". 

Ajunsesem la episodul 2. Fiind un serial spaniol, nu aveam prea mari asteptari, dar hotarasem sa vad ce naiba se va intampla.

CAND, DEODATA, IN TOIUL ACTIUNII APAR DOI BAIETI....CARORA LE PLACE SA SE IUBEASCA!

Bineinteles ca, si acum 20 de ani in anumite seriale mai aparea cate un baiat caruia ii placeau baietii (spre exemplu, in serialul Melrose Place, iar cei batrani precum subsemnatul, isi aduc aminte).....dar nu existau SCENE EXPLICITE cu sarutari patimase, intrebari de genul "voiai sa mi-o s--i?", cu bagat mana in pantaloni si....inclusiv scene de sex explicit!

Mai mult!

Serile trecute, tot pe Netflix, am vizionat un serial absolut bestial in ceea ce priveste actiunea, intitulat "Repercursiuni".

Repet! Serialul, ABSOLUT BESTIAL! Dar, si acolo, in fiecare episod trebuia sa existe scene de sex intre baieti....desi, atentie mare!!!!.....actiunea serialului nu avea absolut nicio legatura cu baietii care iubesc baieti.

Intr-un mod absolut fortat si fara nicio legatura cu suspansul actiunii.....regizorul a INVENTAT un cuplu de baieti care se iubeau si care apareau in fiecare episod cateva minute.

N-am nimic cu BAIETII CARE IUBESC BAIETI, insa intreb:

DE CE TREBUIE SA-I PRIVESC IN FILME SI SERIALE CUM SE SARUTA PATIMAS SI FAC SEX?

Imi aduc aminte despre discursul PAPEI DE LA ROMA de acum cateva saptamani care rostea cuvinte de necrezut in urma cu cativa ani:

SI BAIETII CARE IUBESC BAIETI AU DREPTUL LA FAMILIE!

Asa o fi! Nu-s eu in masura sa judec!

Astazi nu mai poti sa-i spui unei femei sa-ti faca o ciorba buna, pentru ca esti imediat acuzat de SEXISM! 

Daca ai norocul si nu te da in judecata, sigur vei auzi replica:

"De ce imi spui MIE sa fac ciorba???? Cumva, pentru ca sunt FEMEIE???".....de parca, timp de mii de ani, nu femeia a facut ciorba si barbatul a taiat lemne! :)))) 

Daca un cetatean de culoare te scuipa si te injura....este o rafuiala banala, DAR DACA, DOAMNE FERESTE, tu injuri si scuipi un cetatean de culoare, de la presedintele tarii, primul ministru, parlamentul, ong-urile, lumea academica, pana la norodul de rand....te vor infiera si te vor acuza de RASISM!

Daca faci sex cu o femeie intr-un loc public, in cazul in care esti prins, vei fi catalogat ca un nenorocit care aduci atingere ordinii publice.

Daca, insa, un baiat se iubeste cu alt baiat, tot intr-un loc public, lucrurile se schimba: este libera exprimare sexuala.

La televizor, la radio si pe site-urile de socializare....INTR-UN MOD PROFUND CONCERTAT se promoveaza, in majoritate, scursuri sociale, analfabeti si curve, nu de putine ori avand ocazia sa vizionam "cafteli" in direct.

As putea scrie pana maine dimineata!!!!

SUB OCHII NOSTRI, LUMEA SE SCHIMBA ABSOLUT IREMEDIABIL, iar, tie, idiotule, iti este frica sa te vaccinezi pentru ca ai auzit tu nu stiu unde ca ti se implanteaza un cip care te va ucide in cativa ani :)))))

CAT DE IMBECIL POTI SA FII??? :))))

Daca "sistemul" planetar te voia mort, crede-ma ca mureai in timp ce mancai o cireasa! NU DUPA UN VACCIN SI O PANDEMIE! 

In plus, idiotule, TU, cel care crezi ca BOGATII LUMII vor sa te "cipuiasca" printr-un vaccin, ar trebui sa te gandesti ca, desi nu ai respectat absolut nicio regula anti Covid, totusi, ai avut norocul sa nu te imbolnavesti!

Asadar, n-a vrut nimeni sa te omoare! Daca s-ar fi urmarit MICSORAREA RAPIDA A POPULATIEI PLANETARE, ai fi avut de-a face cu un virus care te dadea cu "rotile" in sus....in 48 de ore! :))))

Dar, este misto sa-ti fie frica de "cipare" atunci cand ti se propune sa faci un vaccin, in timp ce ochiul iti este obisnuit, spre exemplu, SA PRIVEASCA LA TELEVIZOR CUM UN BAIAT FACE SEX CU ALT BAIAT......fara sa te deranjeze! :))))

Cu atentia la "cipuri" si vaccinuri, desigur, nu ai observat ca in foarte scurta vreme, tot la nivel planetar, NU VA MAI EXISTA GENUL MASCULIN SI FEMININ.

PS: Idiotule, am o intrebare! 

Daca in vreo 10-20 de ani de acum incolo, numarul femeilor care se iubesc cu alte femei si al barbatilor care se iubesc cu alti barbati VA DEVENI MAJORITAR, nu crezi ca va scadea populatia planetara????.....fara cipuri si vaccinuri care sa lase femeile si barbatii, sterili! :))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu