...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 22 ianuarie 2021

S-A INTORS "OTRAVITUL" IN RUSIA CU "LECTIA" INVATATA!

Buna seara, dragii mei!

Uraaaaaa! S-a intors "OTRAVITUL" in Rusia! Si, s-a intors cu "lectia" invatata!



IN LUMEA OCCIDENTALA NIMIC NU ESTE PE GRATIS! Nici macar un pahar cu apa....:))) 

Asa ca, la intoarcerea in Rusia, Aleksei Navalnii, marele dizident cu figura de fatalau indeamna la rascoala impotriva lui Vladimir Putin, aratand intr-un filmulet pe internet un palat pe care presedintele l-ar detine ca urmare a unei actiuni de recunostinta a oligarhilor...

Ha ha ha! :)))))

In acest context, dizidentul cu figura de fatalau le povesteste tinerilor rusi cat lux si opulenta ar exista in palatul lui Vladimir Putin, estimat la peste 1 miliard de euro!

Bai, ok.....POATE CHIAR ASA O FI!

Ceea ce nu spune dizidentul VANDUT TOTAL INTERESELOR OCCIDENTULUI este ca daca s-ar reusi debarcarea presedintelui Rusiei si intrarea tarii pe mainile unuia ca el.....paguba ar fi de SUTE DE MILIARDE DE EURO!

Am mai spus-o!!!!!!!

Doar un retardat notoriu poate crede ca Germania, Franta, USA, Marea Britanie, Italia samd....ar fi interesate, cat de putin, de viata si drepturile rusilor de rand! :)))))

Acest dizident cu figura clasica de fatalau penibil poate pacali tinerii, dar, niciodata, lupii batrani! :)))))

Diferenta intre Vladimir Putin si Aleksei Navalnii o reprezinta diferenta intre un BARBAT ALFA si un fatalau! :)))))

Sper sa nu am dreptate si viitorul sa nu-mi confirme teoria! Daca s-ar reusi debarcarea de la putere a lui Vladimir Putin, iar dusmanii Rusiei ar reusi sa instaleze pe unul ca Aleksei Navalnii la conducerea tarii, GLORIOASA ISTORIE A MAICII RUSII, SE VA SFARSI!

Nu degeaba China si Rusia au modificat legislatia si au prelungit "pe viata" mandatul presedintilor!

TRADAREA SI FATALAII VANDUTI OCCIDENTULUI, PANDESC!

Stiu! Cel mai probabil, din nou, voi crea impresia ca sunt un comunist!

Dar, deocamdata, dupa cum am mai mentionat in diverse ocazii, am suficiente dovezi care sa arate cat de mult a avut de patimit familia mea de pe urma comunistilor, in timpul in care familiile celor care ma acuza, se bucurau de binefacerile oranduirii socialiste multilateral dezvoltate....:))))

PS: Am recunoscut mereu ca ma fascineaza Vladimir Putin! Si nu mint cand spun ca este unica persoana din umila-mi viata de care am fost fascinat! UNICA!

M-a fascinat modul in care a reusit sa restabileasca ordinea dupa ce, la inceputul anilor 2000, Rusia parea ca este intrata iremediabil pe mainile rechinilor occidentali!

Poate sunt eu cel mai prost din lume, DAR CONSIDER CA TREBUIE SA EXISTE UN ECHILIBRU PE PLANETA! 

Iar, fara o Rusie puternica echilibrul nu poate exista! 

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu