...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 10 decembrie 2014

CRISTINA RUS! NU-I ASA CA SOTUL TAU A FOST ARESTAT NEVINOVAT?

Buna seara, dragii mei!

Scumpilor! Chemati-va imediat familia acasa, sunati-va parintii, rudele de peste mari si tari, vecinii, amicii, prietenii, cunoscutii, samd....si, diseara (uite ca, la naiba, nu stiu sa va spun ora) NU RATATI A VIZIONA PE UN CANAL DE TELEVIZIUNE (din nou, nu stiu care) "LACRIMILE" CRISTINEI RUS!

Cine este Cristina Rus? Tot ceea ce stiu despre ea este ca, acum ceva ani, a avut o oarecare (mediocra) prestatie muzicala! DE CE VINE IN ACEASTA SEARA LA TELEVIZIUNE? Veti intelege imediat.


Nota: Dupa cum bine stiti, ieri, am mai scris un comentariu ce avea ca tema arestarea sotului Cristinei Rus (acuzat ca a furat statul cu 13 milioane de euro, din pozitia de sef la SIF Banat-Crisana), si jur ca n-as mai fi pierdut timpul scriind despre un FOARTE POSIBIL INFRACTOR (din sutele arestati in ultimele luni) daca in aceasta seara, intamplator, n-as fi vazut o reclama la un post de televiziune care, invita telespectatorii sa nu rateze emisiunea ce urmeaza a o avea invitata pe cantareata, dar mai ales o alta stire citita intr-un ziar, conform careia, IMPRICINATA, cica a fost vazuta la una dintre BISERICI, plangand si rugandu-se lui Dumnezeu!

Pur si simplu imi vine sa vomit!

Ma intreb pentru ce s-a dus Cristina Rus la biserica, si pentru ce s-a rugat LUI DUMNEZEU, in timp ce lacrimile-i curgeau siroaie???

Bai, eu, asa, imbecil cum sunt, stiu ca omul merge la biserica si ingenuncheaza in fata altarului, pentru a-L ruga pe Dumnezeu sa-i dea sanatate, fericire, dragoste, sau pentru a vindeca o boala, samd. IN NICIUN CAZ NU POTI AVEA TUPEUL SA MERGI LA BISERICA SI SA-L MAI ROGI PE DUMNEZEU CEVA, ATATA TIMP CAT FERICIREA SI TRAIUL SUPER LUXOS CU CARE TE LAUDAI PRIN ZIARE SI LA TV, AVEA LA BAZA PREJUDICIEREA CU MULTE MILIOANE DE EURO A STATULUI ROMAN.

Cica doamna Cristina Rus ar fi foarte disperata! Idiotii aia de procurori au avut nemernicia sa-i puna sotului sechestru pe urmatoarele:

1) Penthausul din Pipera in valoare de vreo 500.000 euro in care "printesa" isi ducea viata plina de lux.

2.) Masina Range Rover (ultimul model), bineinteles, in valoare de vreo 100 mii de euro, primita cadou de la sotul ei foarte iubitor si generos. (deh, pe banii statului).

3. Cateva terenuri si propietati.

Bai, ce tupeu pe imbecilii astia de procurori !!! Cum au indraznit sa supere "printesa", dar mai ales sa-i inoculeze FRICA DE SARACIE, tocmai acum, cand, era mai sigura ca niciodata ca este facuta sa traiasca in super lux?

Corect! Stiu! Se simte! Scriu agresiv! Stiti de ce?

PENTRU CA M-AM SATURAT PANA PESTE CAP DE ACESTI SOBOLANI INFRACTORI CARE SUB INCREDIBILA TACERE A ORGANELOR STATULUI timp de atatia si atatia amar de ani, nu numai ca au distrus aceasta tara, dar in buna parte, au condamnat la saracie multi dintre fiii si fiicele noastre!

Cine Doamne iarta-ma este sotul Cristinei Rus? De unde a mai aparut si MAIMUTOIUL ASTA cu o avere declarata de vreo 90 de milioane de euro, la o varsta la care, URIASA MAJORITATE a tinerilor de varsta sa, abia daca reusesc sa se "califice" (impreuna cu consoarta/consortul) pentru un credit imobiliar, in vederea achizitionarii unui amarat de apartament de 2 camere???

Posete si pantofi de zeci de mii de euro, vacante ultra luxoase, propietati de milioane de euro, trei bone la copii, limuzine peste limuzine, samd, intr-un cuvant...TRAI DE NABAB! Din ce bani? Aaaaaa, din banii furati de la prostul de STAT!

Ma gandesc ce-o vrea sa ne spuna in aceasta seara doamna Cristina Rus? Cumva, "placa" cu....SOTUL MEU ESTE NEVINOVAT??? Cumva, sa verse cateva lacrimi prin studioul televiziunii ca se ne arate cat de afectata este ca...ce? Cumva...ca spectrul SARACIEI bate la usa?

Draga mea doamna, Cristina Rus, stai linistita, pentru ca...SARACA NU VEI AJUNGE! Nu pot acuza pe nedrept, dar mi-e imposibil a crede ca, in cazul in care organele abilitate vor dovedi ca sotul tau chiar a devalizat statul cu vreo 13 milioane de euro, o fi fost atat de prost, incat SA NU-SI FI "ARUNCAT" SI EL PESTE HOTARELE ROMANIEI VREO 2-3 MILIONASE, asa cum fac majoritatea infractorilor de soi! Deh...banuti pentru zile negre!

Daca exista vreo problema, aceea este ca...in lumina NOII JUSTITII care se face simtita de cativa ani, este foarte posibil ca distinsul si rafinatul tau sot sa "incaseze" vreun deceniu de "vacanta"! (mda...din aceea in care dormi cu vreo 4 indivizi in camera! cel putin!)

Nu pot acuza ca sotul tau este vinovat! O fac procurorii! Dar daca se va dovedi ca asa este, NU POT SPUNE DECAT CA NUTRESC O SCARBA PROFUNDA FATA DE INDIVIZI CA VOI, SPELUNCA SOCIETATII ! (este drept, cu "gulere albe" si viata de lux) Prin "indeletnicirile" voastre, aceasta tarisoara (candva) frumoasa si bogata (Romania) a ajuns aproape o epava!

Mda, scumpii mei! Mi-e sila de toti acesti hoti nenorociti! Ar mai fi ceva! Opinez ca toti acesti sobolani infractori, n-ar trebui sa "locuiasca" pe durata pedepsei in "garsonierele" de la Rahova, ci dusi la...Periprava! Sau in minele de carbune! NU, NU, NU...NU MA REFEREAM LA VREO CORECTIE FIZICA! Ci...sa munceasca fratilor! Sa vada cum traisc acei oameni (tot romani ca si ei), din banii carora au furat! 

Cristina Rus! Nu ma pot mira ca, la nici 24 de ore dupa ce sotul tau a fost arestat pentru prejudicierea statului cu 13 milioane de euro, TU, ai tupeul sa apari la televizor! Este firesc (inca) in Romania! Poate in timp se vor schimba"gusturile" telespectatorilor! Dar iti pot spune un lucru:

NU TE MAI RUGA LUI DUMNEZEU!

Esti demna de mila! Sau....sila! (cel putin in cazul meu)

P.S. As pune si eu o intrebare retorica: De ce, inainte de a fi arestat, in loc sa iti afisezi prin ziare si la televiziune LUXUL ORBITOR IN CARE TRAIAI, nu-L rugai cu lacrimi in ochi pe Dumnezeu, sa-l faca pe sotul tau SA NU-TI MAI OFERE ACEL LUX ORBITOR, FURAND DIN BANII STATULUI? (ca doar procurorii care i-au cerut arestarea, si judecatorii care au admis-o...n-or fi nebuni!)

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Maestre, n-ai mai tinut cronica ... nu lasa cititorii fara PARERI..
    E de la manzul efervescent? Tot asa cu sentimentele neprietenoase e? a muscat tendoanele de la dejete?
    Ce-a mai facut conasul cel mic?

    RăspundețiȘtergere