...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 31 octombrie 2017

SA PUI LA INDOIALA CALITATILE DE ACTOR DE COMEDIE ALE LUI MIHAI BENDEAC, IMI PARE O RAUTATE, ABSOLUT GRATUITA!

Buna seara, dragii mei!

Din nou, incerc sa fiu foarte succint, pentru ca vreau sa fug la bar, unde voi vedea meciurile din aceasta seara, impreuna cu baietii.

Niciodata, dar...absolut niciodata, nu voi putea sustine (macar), ca as fi un individ citit, rafinat, stilat, expert in opera, opereta, teatru sau film.

Insa, din umilu-mi punct de vedere, desigur, al unui baiat de cartier, daca ar fi sa cuantific gradul de dificultate al unui rol din actorie, as fi tentat sa opinez ca...SA FACI OAMENII SA RADA, ESTE CEL MAI GREU!

Dintotdeauna, ce s-a parodiat? Snobismul, prostia, avaritia si topenia! Corect?

Pana la evenimentele din '89, zic io, actoria romaneasca a stat destul de bine pe toate "palierele", iar daca ar fi sa ma refer la cel al COMEDIEI, n-as putea sa ignor nume ca...Dem Radulescu, Jean Constantin, Toma Caragiu, Amza Pelea, Sebastian Papaiani si, bineinteles, Stela Popescu si Alexandru Arsinel.

Acum, daca m-as referi la TINERI ACTORI DE COMEDIE, care au aparut in atentia publicului larg, dupa evenimentele din '89, n-as putea sa ignora, un nume: Mihai Bendeac.

Dupa cum, probabil, cunoasteti, deunazi, Stela Popescu a afirmat ca nu gusta genul de COMEDIE pe care-l realizeaza Mihai Bendeac, si, totodata, are rezerve asupra calitatii actoricesti a acestuia.

Fratilor, orice se poate spune despre Mihai Bendeac, dar sa spui ca sunt discutabile calitatile acestuia, de actor de comedie, imi pare o rautate gratuita!

Desi, tarziu, am ajuns sa vizionez serialul "Baieti de oras", in care protagonistii principali sunt Roby Roberto, interpretat de catre Mihai Bendeac si...Malone, interpretat de catre un actor de care nu aveam stiinta pana acum, Vlad Dragulin, pot spune, atat:

NU AM RAS! AM RAS CU LACRIMI!

NOTA: Bineinteles ca, nevizionand serialul de la inceput, ceea ce am pierdut, am reusit sa recuperez cu ajutorul "YouTub-ului".

Bai, fratilor! Din punctul meu de vedere, desigur, profan, cea mai mare calitate a unui actor, in general, dar mai ales, a unuia de COMEDIE, este modul in care reuseste sa intre in pielea personajului interpretat, in asa fel incat, sa fie autentic. (sa nu uitam ceva fff important!...in 99% dintre cazuri, rolurile de comedie, arata PROSTIA, TOPENIA, MITOCANIA)

Pai, in acest context, mai mare dovada de TRANSFORMARE SI AUTENTIC, decat o ofera acesti doi tineri actori, Mihai Bendeac si Vlad Dragulin, interpretand rolurile A DOI COCALARI, PROSTI, AGRANATI, NEEDUCATI SI MITOCANI, nu cred ca poate exista!

Stiu, multi vor spune ca, nu este mare scofala, ceea ce fac. Insa, cei care cunosc, indeaproape, viata de cartier, modul de exprimare si de comportare Al COCALARILOR, nu au cum sa nu constate PERFECTIUNEA CU CARE, BENDEAC SI DRAGULIN, interpreteaza rolurile.

O fac, nu bine, CI MAGISTRAL! Nimic nu lipseste: tonalitatea perfecta, exprimarea agramata, mimica care denota prostie, gestica, privirea, mersul si purtarea de cocalar.

Acum, cu voia voastra, hai sa vedem niste poze!

Realitatea.




Transformarea!



Din punctul meu de vedere, opinez ca, poate, doamna Stela Popescu (care a fost si este, o actrita de comedie, desavarsita), a avut un moment de ratacire, dublat de rautate, cand a pus la indoiala calitatile de actor de comedie ale lui Mihai Bendeac!

Nu-l cunosc, personal, pe Mihai Bendeac desi...am avut ocazia sa-l intalnesc de vreo doua ori, la barul din cartier, unde ma vad cu baietii, zi de zi. Din ceea ce am observat, va spun sincer ca, este un baiat foarte politicos si la locul sau, fara fitze de mare vedeta sau..."basini", cum s-ar spune in lumea "Baietilor de oras". :)))

Doar pentru faptul ca, Bendeac, are curajul sa spuna deschis lucruri pe care le face (spre exemplu: ca se uita la filme porno si "rezolva" problema sau...ca il excita sa sarute si sa linga picioarele unei femei, precum si multe altele), in timp ce altii, fac EXACT aceleasi lucruri, dar, in societate, vor sa para altceva decat sunt, in niciun caz, NU POATE FI STIGMATIZAT!

Ci...din contra!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu