...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 18 octombrie 2017

CAND AI DOUA MAINI "STANGI"...

Buna seara, dragii mei!

Aseara am fost la bar, vizionand meciurile din Champions League, impreuna cu baietii, am mancat o salata cu ton, insa, se pare ca...nu-i suficient pentru a mai da jos, macar, 2-3 kg.

Asa ca, m-am hotarat! MA VOI APUCA DE SPORT!!!! De maine incepand, fara exceptie, voi face cate un "abdomen" pe zi! :))

Dar, nu despre acest lucru vreau sa va vorbesc!

Vedeti cheile de mai jos? Sunt cheile de la masina mea. Practic, este o telecomanda care functioneaza cu o baterie, avand rolul, atat sa deschida masina, cat si sa o porneasca. (am pornirea cu buton, nu cu cheie)


Buuuun. Dimineata, dupa ce am parcat masina, cand am voit sa o inchid, telecomanda nu mai functiona! Dupa repetate incercari, abia am reusit sa o fac, probabil, cu ultimele resurse, sa mai functioneze, inca o data!

Semnul era clar, iar, in plus, imi era cunoscut! Nu de alta dar, a doua cheie (pe care o aveam acasa), cu vreun an si ceva inainte, imi daduse aceleasi semne (ignorate, la acea vreme), pana in momentul in care, pe la 2 noaptea, cand imi era lumea mai draga, a cedat total!

Atunci, am gasit solutia, ducandu-ma acasa (fara masina, pentru ca nu mai pornea) si luand telecomanda de rezerva. (adica, pe cea pe care am folosit-o, pana astazi dimineata)

Ieri, insa, daca imi ceda total, telecomanda de rezerva nu mai aveam, pentru ca...timp de peste un an, nu am catadixit sa schimb bateria, macar, primei telecomenzi, care cedase total.

In fine...

Am ajuns la serviciu si...ce m-am gandit! La Kia Baneasa, nu aveam cum sa ajung, asa ca, M-AM GANDIT SA O DESFAC EU (care am doua maini stangi), IAR, APOI, SA MA DUC SA CUMPAR O BATERIE.

Mare cretinitate!

M-am chinuit in toate modurile posibile sa o desfac, am tras de ea in toate directiile, am intrat pe internet sa vad cum se desface (si, am gasit explicatia), am incercat din nou, am fortat-o si cu o surubelnita....DEGEABA!!!

Stand pe scaun, cat timp am tras cu degetele de buclucasa telecomanda, nu mi-am dat sema ca...imi fortez muschii de la zona cervicala.

Stiu, radeti! :)))

Dar, dupa vreo jumatate de ora, cat am tras de telecomanda, a inceput sa ma doara in zona cervicala (abia mi se potolise durerea), sa simt, iar, cum ametesc si nu mai am claritate.

Eeee, acela a fost momentul in care M-AM OPRIT DIN CRETINITATEA DE A FACE, EU, CEEA CE AR FI TREBUIT SA FACA UN PROFESIONIST!

Asa ca, am pus mana pe telefon si am sunat pe unul dintre amicii mei care face taximetrie, rugandu-l sa mearga, mai intai, pana acasa, sa-i ceara bunicii piciului meu, telecomanda de rezerva (care, si aceea, nu mai avea baterie), apoi sa vina la serviciu la mine, sa ia cea de-a doua telecomanda, dupa care, finalmente, sa mearga la Kia Baneasa si sa-mi schimbe bateriile.

Intr-o ora si jumatate, deja aveam in mana, ambele telecomenzi, cu bateriile schimbate! I-am platit amicului meu cursa si costul schimbarii bateriilor (am si garantie) si totul era rezolvat.

Durerea de la cervicala, insa, m-a tinut pana spre seara, abia cedand cu ajutorul a 2-3 antiinflamatoare si mult Sindolor. Pentru ca, daaaaa, merg cu tubul de Sindolor dupa mine, si imi ung zona cervicala, de cateva ori pe zi. :))))

Cat de cretin sa fii, incat, mai ales cand cunosti faptul ca, ai doua maini stangi, sa te apuci sa faci ceva care, in mod normal, este treaba unui profesionist?

Cel putin, ieri, eu am fost, acela!

Nu radeti de mine, pentru ca, ok, accept ca nu am putut sa desfac telecomanda, insa au incercat si alti 2-3 colegi, fara succes!

Un lucru-i clar! De fapt, de astazi, imi este si mai clar: LASA PROFESIONISTII SA FACA TREABA! Mai ales, cand stii ca ai doua maini stangi!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Daca tot sunt acum in Aeroport si mai am doua ore pina la urmatorul zbor,am profitat de ocazie sa-ti citesc postarile mai vechi pentru că am ramas in urma,dupa cum ti-am spus data trecuta.Trebuie sa iti spun ca m-am amuzat teribil de peripețiile prin care ai trecut cu telecomanda,dar in acelasi timp mi-a părut si rău că ai stat tensionat si ai forțat cervicala.Eu te inteleg perfect pentru ca si eu am probleme cervicale,dar si lombare.Acum cîteva zile am facut un CT si luni voi merge sa fac un RMN la coloana.Dar in fine să sperăm că nu ajung la operație ca am o mare teamă din cauza bacteriilor din spitale.Eu cred ca nu degeaba a ales Băsescu să se opereze la coloană în Viena, stia el bine de ce o face.Dar sa trecem peste asta si sa-ti spun de ce m-a amuzat teribil aceasta intimplare a ta (trecind peste suferință desigur) pentru ca asa cum ai povestit tu ca ai procedat si avind două mâini stîngi,parcă il vedeam pe Becali cind se chinuia sa îndrepte cu ranga frumusețea aia de Bentley.Sa nu te superi pe mine,dar esti asa simpatic si ai un fel de a relata totul,că nu poti să nu rizi la astfel de peripeții.Silvia

    RăspundețiȘtergere