...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 15 octombrie 2021

FLORIN CITU, OARE ESTE ATAT DE GREU DE INTELES CA ACEL CERTIFICAT VERDE DE CARE FACI VORBIRE NU ARE ABSOLUT NICIO CHEIE DE CONTROL LA INTRAREA INTR-UN BAR, RESTAURANT, MAGAZIN SAMD???

Buna seara, dragii mei!


Doar in gluma as putea spune ca prezenta PANDEMIE a adus inca o data (daca mai era necesar) dovada ca primirea in Uniunea Europeana a Romaniei a echivalat cu o intoarcere spre Evul Mediu, bineinteles, a Uniunii! :)))))

Am specificat mai sus ca as spune DOAR IN GLUMA acest lucru, constient fiind ca cei de la Uniunea Europeana, atunci, in 2007, cand au decis sa primeasca pe mostenitorii DACILOR PRIMITIVI in cadrul marii lor familii,  au stiut ca majoritatea dintre romani isi schimba chilotii la o saptamama iar de spalat pe dinti o fac....lunar! :)))))

Insa, Romania nu putea fi lasata pe mana RUSIEI, nu pentru ca i-ar fi pasat cuiva dintre mai marii lideri europeni de nea Ion sau nea Vasile, dar baza de la Deveselu trebuia musai construita! :))))

Auziti, bai, fratilor! Citeam in presa ca in comuna Barbulesti din Judetul Ialomita, dintr-un total de 8000 de suflete, doar 32 au ales sa se vaccineze, restul, IN FRUNTE CU PRIMARUL, imbratisand teoriile conspirationiste!

Sincer! Realizati ca....comuna Barbulesti din  judetul Ialomita ar putea fi lejer stabilita ca fiind comuna cu CEI MAI INTELIGENTI OAMENI! :))))) 

Poate doar vreo comuna din Bulgaria sa o intreaca, pentru ca se aude ca bulgaroii au capul mare si sunt ceva mai inteligenti decat romanii! :)))))

Sa ne fereasca Dumnezeu!

Bai, voi va dati seama ca sunt milioane de romani ai caror inteligenta este ABSOLUT AMORFA, iar potrivit legilor democratice un personaj demn de evul mediu (desi, s-ar putea sa aduc o jignire Evului Mediu) are aceleasi drepturi cu un profesor universitar, VOTUL CELOR DOI CANTARIND EGAL?

Nu spune nimeni ca regimul comunist a fost bun....DOAMNE FERESTE, dar acel regim stia foarte bine sa struneasca imbecilismul norodului, neoferindu-i niste drepturi pe care sa nu aiba capacitatea sa le foloseasca corect!

Valul imens de imbecili din prezent care SE BATE CU PUMNUL IN PIEPT ca au dreptul democratic de a refuza sa se vaccineze pe perioada desfasurarii unei pandemii, pentru ca exista libertatea exprimarii si a alegerii bla bla bla.

Pai, vorba lui Tiriac (desi, nu-mi place personajul)....DACA VREI SA FII LIBER, DU-TE TATA IN JUNGLA! NU STA INTRE OAMENI PE CARE SA-I IMBOLNAVESTI PRIN IGNORANTA TA!

Stiti care este lucrul cel mai deranjant????

Faptul ca exact aceia care nu sunt vaccinati, UMBLA FARA MASCA, NU TIN CONT DE ABSOLUT NICIO REGULA ANTI-COVID, BA, IN UNELE CAZURI, MAI FAC SI GLUME PROASTE TUSIND SI SCUIPAND OSTENTATIV!

Dar, bineinteles ca, nu cretinoidul este de vina, ci impotentele organe ale statului care nu sunt capabile sa puna lucrurile in ordine!

Citeam despre prim ministru Florin Citu care amenintator flutura pe sub privirile romanilor posibilitatea ca peste doar cateva zile, chiar si in magazine sa se intre cu CERTIFICATUL VERDE!

Doamne Dumnezeule! Se mai spune despre Florin Citu ca are inteligenta slefuita prin marile scoli americane, INSA NU ARE CAPACITATEA SA INTELEAGA  CA ACEL CERTIFICAT VERDE NU ARE ABSOLUT NICIO CHEIE DE CONTROL!

Sunt persoane in varsta de 40-50 de ani care flutura un certificat verde in forma digitala pe sub ochii unor salariati insarcinati cu controlul la intrarea intr-un bar sau restaurant, iar daca te uiti la data de nastere a respectivilor vei constata ca s-au nascut in anul 1999 sau 2000! :))))

Nu mai pun si faptul ca, daca, intamplator, acel salariat observa neconcordanta, NU ARE ABSOLUT NICIO PARGHIE DE A-I IMPIEDICA PE ACEI INDIVIZI SA INTRE IN RESPECTIVUL BAR SAU RESTAURANT! 

Sincer! De vreo doua saptamani de cand exista obligativitatea de a prezenta certificatul verde sau sa nu mergi pe strada de la o anumita ora daca nu esti vaccinat, ATI ZARIT VREO PATRULA DE POLITIE CARE SA DERANJEZE PE CINEVA, MAI ALES PRIN CARTIERE? :))))))

Bai, dupa lasarea serii, dispar cu desavarsire patrulele de politie! :)))))))

Doamne Dumnezeule!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu