...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 12 octombrie 2021

CRETINILOR! IN PREZENT SUNT IN LUME PESTE 3 MILIARDE DE PERSOANE VACCINATE! SA INTELEG CA DUPA RETORICA VOASTRA, TOATE ACESTE PERSOANE AU FOST CONDAMNATE LA MOARTE???

Buna seara, dragii mei!


Astazi s-a ajuns la un nou record de imbolnaviri Covid.....aproape 17.000 cazuri. Decedati sunt vreo 440, dintre care nevaccinati aproape 400.

Sincer! Daca pe o parte din populatia tinara cu greu o inteleg atunci cand REFUZA VACCINAREA, jur daca pot avea vreo intelegere fata de acea parte a populatiei in varsta care refuza sa se vaccineze!

In prezent, exact din aceasta ultima categorie se moare pe capete! Iar, imbecilii care continua a sustine ca virusul nu omoara sau, mai grav, NU EXISTA, ar trebui interzisi pe toate retelele de socializare!

Ati vazut-o pe Sosoaca? Atunci cand un partener de-al sau de manifestatii anti-vaccinare s-a imbolnavit grav de Covid, fiind salvat in extremis de catre medici, IN MOMENTUL IN CARE ACESTA A DECLARAT RASPICAT CA A GRESIT CAND NU S-A VACCINAT SI NU A CREZUT IN VIRUS, madam Sosoaca s-a facut ca nu stie cine este individu', desi presa a aratat poze cu el la manifestatii!

Bai, trepanatilor, si ma refer la cei care refuzati a va vaccina (!!!) nu pentru ca asa ati gandit si decis voi, CI PENTRU CA ATI ASCULTAT-O PE SOSOACA SAU ALTII CA EA!!!!, va dati seama ca va puteti pierde viata in conditiile in care exista un vaccin care sa va protejeze de formele grave ale virusului????

In prezent sunt peste 3 MILIARDE DE PERSOANE VACCINATE IN LUME!!!!!

Repet! TREI MILIARDE DE VACCINATI!

Cat de cretini puteti fi sa o credeti in continuare pe una ca Sosoaca? :)))))

Doamne Dumnezeule!

Pai, idiotilor! Peste 6 luni, maximum 1 an, vor fi probabil vaccinati 5 miliarde de oameni din totalul de 7 miliarde cat suntem pe planeta!

Voi credeti ca CONSPIRATIONISTII au condamnat la o moarte viitoare (prin vaccin) 5 miliarde de oameni,  SALVANDU-VA VOI, CEI CARE ATI REFUZAT VACCINAREA? :))))))))))

Doamne Dumnezeule! Cat de prosti puteti sa fiti pentru a putea crede asa ceva! :))))))

Nu va intrebati ce ar putea sa faca CONSPIRATIA MONDIALA cu voi, probabil cele 2 miliarde de persoane care veti ramane nevaccinate, in contextul in care peste jumatate dintre voi sunteti, cel putin, semidocti???? :)))))

Adica, CONSPIRATIA MONDIALA condamna prin vaccin la o moarte viitoare (undeva in 10 ani,dupa cum sustineti voi) medici, profesori, savanti, cercetatori, avocati, judecatori, finantisti, actori samd.....SI VA RAMANE CU VOI, O GLOATA IN MARE PARTE DE SEMIDOCTI CARE SCRIETI "MI-AU"....PRECUM PISICA?!? :)))))

Doamne Dumnezeule!

Danemarca vaccinata 94% la persoanele peste 12 ani, Irlanda, Islanda, Portugalia asemenea, Belgia, Norvegia, Spania, Franta, Marea Britanie, Germania samd in apropiere, IAR ROMANIA ABIA DACA A DEPASIT 30%!

Si, bineinteles, cu exceptia altor primitivi cretinoizi (bulgarii) suntem ultimii in clasamentul european al vaccinarii!

Conspirationistii mondiali si-au pus in minte sa omoare majoritatea popoarelor europene SI SA RAMANA CU NOI SI CU BULGARII! :)))))))))))

Imi spunea un amic ca din moment ce ROMANII SUNT ULTIMII IN EUROPA LA CONSUMUL DE PASTA DE DINTI, cum sa ma astept a se vaccina anti Covid?!? :)))))) 

Si, in tot acest timp, se "curata" zilnic 400-500 de romani, IN CRUNTA MAJORITATE "SENIORI" NEVACCINATI!

Sa ne fereasca Dumnezeu de PROSTIA care, dupa cum spune vorba....este fara leac!

Bineinteles, DOAR O PARERE!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu