...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 13 decembrie 2019

PROPAGANDA CHIRURGIEI PLASTICE NE PREZINTA FRUMUSETEA FEMININA, DREPT REZULTATUL ACESTEIA! NIMIC MAI FALS!

Buna seara, dragii mei!

Nici nu stiu cum sa incep acest comentariu, astfel incat sa nu jignesc pe nimeni.

Bai, fratilor...si astazi, la 30 de ani de la caderea comunismului, sunt destui cei care sustin ca in acea perioada CREIERELE ROMANILOR erau "spalate" de propaganda!

Din punctul meu de vedere, NIMIC MAI FALS! Intr-adevar, in perioada comunista propaganda si cultul personalitatii erau duse la extrem, insa MAJORITATEA ROMANILOR isi gasea refugiul in diverse activitati.

Astazi insa, IN MAREA DEMOCRATIE, aceeasi majoritate nu mai are absolut nicio sansa in fata SPALARII CRUNTE A CREIERULUI.

Pot vorbi despre ffff multe exemple, dar ma voi limita la doua, extrem de banale!

FRUMUSETEA FEMININA.

Daca acum 30 de ani, ba, chiar si acum vreo 15...FRUMUSETEA FEMININA, atunci cand ne era prezentata la tv sau in reviste, era fara doar si poate AUTENTICA...astazi, toate uratele sunt prezentate de aceeasi presa si televiziune, drept EXPONENTE ALE FRUMUSETII!

Daca nu as dori sa evit a jigni pe cineva, as putea, la foc automat, sa dau...nu un exemplu, ci zeci de exemple de FEMEI URATELE inainte de operatiile estetice...

Ce vedem cu totii la acele femei, dupa operatiile estetice? Pai, TOATE ARATA LA FEL! Aceiasi pometi, aceleasi oribile buze, aceleasi sprancene, de parca ar fi doua rame negre (de pescuit, la somn) pictate pe arcade samd.

Problema nu o reprezinta faptul ca aceste femei uratele, cu ajutorul operatiilor estetice ajung sa arate precum o ARMATA DE PAPUSI, ci faptul ca....PROPAGANDA facuta acestora de catre presa si televiziune, pe langa mizeria care se intampla pe facebook si instagram, A AJUNS SA ALTEREZE TERIBIL NOTIUNEA DE FRUMUSETE FEMININA, atat in ochii barbatilor, cat si in ochii...ADEVARATELOR FEMEI FRUMOASE care, culmea!!!...incep sa-si doreasca si ele sa faca operatii estetice!!!

ALOOOO!!!! TREZITI-VA!!! Operatiile estetice, in cazul femeilor frumoase (de la mama natura), nu fac altceva decat SA LE URATEASCA!!!!

Imi dadea cineva drept exemplu a succesului operatiilor estetice, o mare vedeta autohtona care a suferit in jurul varstei de 50 de ani, o serie de operatii estetice...iar rezultatul ar fi mult mai bun decat era "originalul".

Bai, corect! Asa este! Dar, acea persoana uita un lucru: RESPECTIVA VEDETA, pe care o stiu de zeci de ani, niciodata nu a fost o femeie frumoasa, ci doar a avut un corp frumos! Normal ca, ajunsa spre 50 de ani, dupa operatiile estetice care i-au facut chipul sa arate precum al papusii standard de care faceam vorbire anterior, arata mai bine decat era inainte, ea nefiind niciodata o femeie frumoasa.

Insa, ma doare inima cand vad FEMEI FRUMOASE care se distrug facandu-si aceleasi operatii estetice pe care le fac femeile uratele, DOAR PENTRU CA, ASTAZI, PROPAGANDA CHIRURGIEI ESTETICE NE ARATA "FRUMUSETEA" INTR-UN ANUME FEL...

Al doilea exemplu: INFATISAREA BARBATILOR.

Ca le sta sau nu bine, aproape toti au "BOTUL IMBLANIT". Cum sa ai "botul imblanit" si, in acelasi timp, SA AI PICIOARELE EPILATE??? :)))

Mai departe...ca le sta sau nu bine, aproape toti AU BRATELE TATUATE.

Mai departe...ca le sta sau nu bine, aproape toti AU ACEEASI FREZA si...cel mai tare, SPRANCENELE PENSATE!

NU MAI SPUN DESPRE HAINELE FEMEIESTI PE CARE LE POARTA FOARTE MULTI DINTRE EI...esarfe, pantaloni-fustita, cordelute samd.

De ce se intampla tot acest dezastru???

DATORITA PROPAGANDEI BARBATULUI MODERN! Cumva, propaganda si spalarea creierelor are legatura DOAR cu comunismul?

Doar ca, de data aceasta, IN DEMOCRATIE, tocmai pentru ca nu mai exista RESTRICTII, sansele sa scapi cu creierul nespalat, sunt minime!

Si, am si argumentatia!

Femeile urate, operandu-se, nu devin mai frumoase, ci doar...VULGARE SI FRIVOLE! Datorita faptului ca presa si televiziunea expun frumusetea ca fiind aceasta, FEMEILE CU ADEVARAT FRUMOASE INCEP SA CREADA CA DACA NU AU BUZELE, POMETII, SPRANCENELE, precum cele operate...nu vor fi considerate frumoase! Operandu-se...ajung mai urate decat uratele care s-au operat!

In cazul barbatilor, lucrurile stau cam asa: daca nu ai "botul imblanit", cel putin un brat tatuat, celebra freza "ras in parti si parul dat pe spate"...si...obligatoriu, nu porti pantalon-fusta si o esarfa la gat...NU ESTI BARBAT!

Spalatul creierului in COMUNISM, nu reprezinta nimic, in comparatie cu spalatul creierului in DEMOCRATIE!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu