...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 30 mai 2017

PROSTIE SI CALICIE!

Buna seara, dragii mei!

Daca ma taiai cu lama, si tot nu puteam spune, intrebat fiind, cine este, FLORA NASTASE.

Dar, am aflat din presa ca este o VICTIMA a brokerului fugar, Cristian Sima. In prezent, dupa ce a pierdut 1 MILION DE EURO, distinsa doamna asteapta "DREPTATEA" din partea Parchetului.

1 milion de euro! Daca nu sunt facuti din afaceri cu statul, chiar reprezinta o suma!

Asa ca, curios din fire, am dat o cautare pe Google, sa vad cum arata doamna care a pierdut imensa suma de bani.


Bai, fratilor, chiar nu aveam de gand sa comentez! Dar, dupa ce am mai vazut o poza si am citit un articol, prin care, publicului larg, ii era adus la cunostinta faptul ca, PATRUPEDUL FLOREI NASTASE are o bona personala, pe langa o garderoba proprie, chiar nu ma pot abtine!


Floricico, sa te intreb, cum, si de unde, ai reusit sa faci 1 MILION DE EURO, pana si mie, un baiat de cartier, imi pare o crasa indiscretie. Asa ca, ma abtin!

Totusi, as intreba ceva:

Cand te-ai intalnit cu domnul Sima, iar urmare discutiei purtate, ai decis sa-i transferi "milionul", CUMVA, ai mers si cu patrupedul? Cumva, ati purtat aceeasi ochelari de soare, precum in poza de mai sus?

Nu de alta, dar ma intreb, cum de nu ai vazut, ceea ce nu aveai cum sa nu vezi la distinsul brocker?

Sincer! Daca as dori sa-i predau fiului meu o lectie despre "privirea de care trebuie sa te feresti", pai, poza lui Sima, i-as arata-o!


Dumnezeule Mare! Si daca ai fi naivul naivilor, doar privindu-i ochii, nu ai cum sa nu realizezi ca este uns cu...absolut toate alifiile posibile, cunoaste la perfectie regulile nescrise ale "sistemului", iar in cuvantul lui, absolut niciodata nu te poti baza!

Nuuuuu! N-am spus ca ar fi un mincinos! Nici pomeneala! Doar ca, in cazul in care nu va face ceea ce promite, sa fii sigur ca este "blindat" de argumente, de ce nu a reusit sa faca.

Acum, Floricico, ce crezi ca se va intampla?

Nimic! Absolut nimic!

Si, stii de ce?

Ai auzit de BURSA? Eeeee, este ceva mai periculos decat ruleta din casino! Mai ales, daca pariezi pe "derivate" de mare risc! IAR, TU, AI SEMNAT!

Probabil ca, atunci cand ai semnat, iti mangaiai potaia la codita si ii aranjai ochelarii de soare...

Asa ca, uita de acel "milion".

Lasand amarul ironiei de-o parte, UN SARANTOC FIIND, pun si eu o intrebare:

DE CE, CINEVA, CARE ARE IN BANCA 1 MILION DE EURO, ar alege (chiar si in deplina cunostinta de cauza, mai ales in ceea ce priveste pariul pe "derivate" de mare risc), sa fie atras de promisiunea unui "randament" de 1% pe luna?????

Un calcul simplu ar arata ca, la 1 milion investit, profitul lunar ar fi de 10.000 euro, din care s-ar scadea impozitul datorat statului.

Suma este frumusica (pentru un sarantoc ca mine), dar nu cand ai 1 milion de euro in banca!

Raspunsul este unic: PROSTIE SI CALICIE!

M-a amuzat teribil declaratia doamnei Nastase, cum ca...doar in primele cateva luni a incasat "randamentul". :))))

Pai, normal! Stiti la ce ma gandesc, nu?

:))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu