...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 25 februarie 2014

SANSA UNEI "RELATII SERIOASE" PE SITE-URILE DE SOCIALIZARE.

Buna seara, dragii mei!

Ma amuza teribil cand citesc in descrierile utilizatorilor de pe site-urile de socializare "Caut partener/a pentru o relatie serioasa". Poate va ganditi ca vreau sa subliniez faptul ca, pe siteurile de socializare nu se pot consuma decat relatii de scurta durata in special bazate pe..."sex-ul" pe care il cauta multi dintre utilizatori. Desi este absolut adevarat ca pe astfel de site-uri nu se pot consuma decat relatii de scurta durata, MOTIVATIA....nu consta nici pe departe in dorinta exclusiva de "sex" a multora dintre utilizatori.

Din umilu-mi punct de vedere, "SEX-UL" la care se limiteaza 99% dintre relatiile construite pe taramul virtual, reprezinta doar "efectul" si, nici pe departe "cauza" acestei realitati. Daca vrem sa gasim "cauza" cu adevarat, este necesara o disectie mult mai profunda, asa ca....in randurile ce urmeaza, voi incerca sa-mi exprim DOAR O PARERE.

Indraznesc a spune ca, urmare multor ani de navigare pe astfel de site-uri, cunosc la perfectie PROFILUL GENERAL AL UTILIZATORULUI si, caracteristica cea mai importanta valabila pentru ambele sexe, consider a fi LABILITATEA EMOTIONALA. Altfel spus, daca excludem persoanele casatorite si acelea care declara deschis ca nu cauta decat "sex", restul....in proportie de cel putin 90%, in momentul in care acceseaza un site de socializare, trec clar printr-o labilitate emotionala care, si daca si-ar dori, tot nu le-ar permite dezvoltarea unei relatii serioase.

Am mai spus-o. Faptul ca un utlizator precizeaza la profilul sau statutul de "singur", acest lucru nu inseamna nici pe departe ca este pregatit sufleteste sa dezvolte o relatie serioasa. Extrem de multi utilizatori (valabil pentru ambele sexe) ajung pe un site de socializare DUPA TERMINAREA UNEI RELATII care, s-a terminat faptic dar nu si....sentimental. Cine neaga acest lucru, ori este mai prost decat prevede legea (citez un clasic in viata) ori este de-o ipocrizie granita cu...infinitul.

In acest context, este foarte important sa mai subliniez "VENINUL" pe care respectivii il au depozitat in suflet si inima (mai ales cei "parasiti" in relatia anterioara)...."venin" care, in proportie de aproape 100% va fi revarsat pe cel care are ghinionul sa ocupe pozitia de "victima colaterala".

Si, atunci, cum sa se poata dezvolta o RELATIE SERIOASA PE UN SITE DE SOCIALIZARE???

Repet, indiferent daca acceptam ca dorinta este reala, la nivel "practic" acest lucru nu se poate intampla tocmai datorita INSTABILITATII EMOTIONALE pe care o poseda impricinatii.

Mai nou, site-urile de socializare isi fac reclama cu RELATII CONSTRUITE CU SUCCES pe acest taram, insa....sa fim seriosi. Ori este vorba de exceptia ce matematic exista si, care, nu face altceva decat sa confirme regula, ori vorbim de niste utilizatori ce in mod clar nu nu se situeaza la un nivel ridicat din punct de vedere al seductiei (am evitat sa spun ca arata naspa). Insa daca ne referim la persoanele "peste medie" din punct de vedere fizic, FOARTE GREU SE POATE SUDA O RELATIE SERIOASA.

Evident, mai exista si categoria CELOR CU MINTI AMORFE care "atarna" ani de zile pe site-urile de socializare in cautarea unei relatii serioase, contabilizand "teapa" dupa "teapa" si, nici macar o data n-au incercat sa-si explice de ce se intampla acest lucru. Despre aceasta categorie nu m-am obosit sa comentez, tocmai pentru ca detest PROSTIA.

NOTA: Ceea ce am scris in acest comentariu, bineinteles ca se refera la persoanele de la 27-30 de ani in sus, nu la copiii care abia au iesit de cativa anisori din adolescenta si care, isi fac veacul pe site-urile de socializare pentru ca este la moda.

Bineinteles, DOAR O PARERE.

4 comentarii:

  1. M-a amuzat teribil acest comentariu. Si sa stii ca ai dreptate, iar exceptiile sunt si de o parte si de alta, adica si in viata "reala" si cea "virtuala". Daca este sa luam "teapa", luam si daca ne cunostem prin intermediul cercurilor de prieteni. Comportamentul cel mai sanatos: unde vedem venin....sa fugim cat ne tin picioarele..ca nu suntem Superman-Superwoman!:D:D O dupa-amiaza placuta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca esti in asentimentul meu. Dpmdv cel mai important, indiferent de cat de mult ne place o persoana, este sa invatam sa detectam "semnele" care apar inca din prima perioada a relatiei si...daca avem si ceva experienta de viata, coroborat...ne putem da seama de multe.

      Ștergere
  2. Aici m-ai bagat in ceata. Adica, sa nu ma intelegi gresit, nu contest ce spui tu, insa nu stiu cum as putea sa fac asta. Si aici ma refer la minciuni, ipocrizie/prefacatorie. Sunt destui/destule actori/actrite care exceleaza in viata privata. Exemplu, daca la inceput e lapte si miere..greu iti dai seama ca va urma... o mare teapa.:D Sau poate mai depinde si de experienta, nu stiu...

    RăspundețiȘtergere
  3. bine,sunt de acord cu tine ...si-atunci ce propui?ce alte solutii de a cunoaste si a socializa , de a cunoaste persoana potrivita fiecaruia cunosti ,
    in ziua de azi....?

    RăspundețiȘtergere