...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 5 februarie 2014

CARE ALTA SOLUTIE PUTEA EXISTA?

Buna seara, dragii mei!

Cu permisiunea voastra, in aceasta seara voi reveni asupra unui subiect despre care am scris in urma cu cateva zile desi, perplexitatea pe care am simtit-o si atunci cat si acum, nu poate fi redata in cuvinte. Este vorba de abjecta declaratie facuta de MIRCEA SOLCANU cu privire la familia copilasului ucis de cainii vagabonzi in vara anului trecut.

Azi, prin intermediul presei am aflat ca, postul de televiziune ACASA TV a incheiat colaborarea cu impricinatul. Mai pe romaneste, fara nuantari, Mircea Solcanu a fost dat afara. Nicio clipa nu m-am bucurat de decizia mentionata pentru ca, niciodata nu ma voi putea bucura atunci cand aud ca cineva a fost dat afara de la serviciu, insa.....ma gandeam.

Ma gandeam daca as fi fost seful impricinatului, ce as fi facut?

Sa presupunem ca excludeam din start VARIANTA DESFACERII CONTRACTULUI DE MUNCA. Insa, ce om normal la cap, ca sa nu mai spun PARINTE, ar mai putea privi in ochi un astfel de individ care, ii doreste familiei careia deja i-a fost ucis unul dintre cei doi copilasi, sa-i fie omorat si celalalt, asigurandu-i pe nefericiti ca, pe langa varianta "cainilor vagabonzi" mai exista si cancere sau leucemii???

Bai fratilor, imi aduc aminte foarte bine ca in momentul in care am aflat de imensa tragedie, timp de 1 saptamana pur si simplu nu am fost om. Nu-i cunosteam pe acei parinti, nu-l cunosteam pe ingerasul ucis cu salbaticie de niste lighioane nenorocite, practic....nu aveam nici cea mai mica tangenta cu respectivii.

INSA....SUNT OM (!!!) INAINTEA FAPTULUI CA SUNT SI PARINTE.

Timp de o saptamana, cei care erau in preajma mea (acasa, la bar, samd) stiau ca in momentul in care incepe buletinul de stiri, TREBUIE SA SCHIMBE CANALUL, pentru ca.....pe langa faptul ca nu suportam sa vad imaginile tragediei, in secundar, simteam ca imi pierd uzul ratiunii.

Si, atunci, n-am cum sa nu ma intreb:

Ce fiinta care sa se numeasca OM, poate face o declaratie despre acea cumplit "incercata" familie, a carei ABJECTITATE pur si simplu nu poate fi redata indiferent de termenul din DEX pe care il folosesti?

Dupa cum v-am spus mai devreme, am incercat sa-mi imaginez ca sunt seful lui Mircea Solcanu si exclud din start varianta desfacerii contractului de munca. Insa, ce naiba fac cu impricinatul?

Cabral, colegul sau de emisiune si....totodata "TATA", imi este aproape imposibil a crede ca il mai putea privi in ochi. La fel, ceilalti colegi ai trustului, parinti sau....nu, daca inca mai exista macar un gram de NORMALITATE, deasemenea....ma indoiesc ca ar mai fi putut macar sa-l salute vreodata. Apoi, cel mai important.....TELESPECTATORII emisiunii care se mai numea si "Povestiri Adevarate", parinti sau....nu, cum ar mai fi putut sa priveasca ecranul, fara a avea tendinta fireasca de a scuipa si injura?

Am ascultat diverse pareri ale unor psihologi vis-a-vis de declaratia impricinatului. Desi nu sunt psiholog dar, privindu-i pentru prima data cu atentie pozele coloborat cu cuvintele postate pe Facebook, sunt de parere ca RAUTATEA CE ISI ARE "CUIBUL" IN FIINTA impricinatului, nu are limita.

Daca priviti cu atentie orice poza cu Mircea Solcanu, extrem de usor se poate observa in ochii sai ceea ce am specificat mai sus. Specialistii in psihologie, nu o data au ajuns la parerea ca, indivizi ce par blajini si nepericulosi, pot avea ascunsa extrem de bine o rautate infinit mai mare decat a acelor indivizi ce privindu-i, ti se zbarleste pielea pe tine.

Daca as fi psiholog, tocmai acest lucru m-ar interesa sa aflu vis-a-vis de impricinat: IZVORUL DE RAUTATE ABSOLUT FARA LIMITA.

Stiu ca intotdeauna se pot gasi multe explicatii pentru orice "derapaj" comportamental, insa.....din umilu-mi punct de vedere, o astfel de declaratie nu poate fi incadrata decat la "NEBUNIE ABSOLUTA" sau....."UN IZVOR DE RAUTATE INFERNAL".

Iar din pacate, ambele situatii nu pot reclama decat DECIZIA PE CARE AU LUAT-O SEFII TELEVIZIUNII "ACASA TV".

In ziua de azi si-au facut loc in "televiziune" multi indivizi si individe a caror echilibru emotional este cel putin discutabil. Aceste personaje rupte total de ceea ce inseamna "REALITATE" cred ca statutul pe care-l detin, le confera DREPTUL (!!!) de a face public prin diverse mijloace "media" orice gand sau traire pe care o au. Asadar, a "expectora" orice abjectie pe "micul ecran" sau pe contul de facebook, nu reprezinta o optiune ci....UN DREPT OBLIGATORIU.

In fiecare zi privind "televizorul" ma ciupesc de obraz, nevenindu-mi a crede ca toti acesti indivizi si individe ce nu au absolut nicio legatura cu ceea ce inseamna TELEVIZIUNE, nu numai ca se erijeaza in vectori de opinie si exemple pentru norod, dar isi mai spun si "VEDETE".

Bineinteles, DOAR O PARERE.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu