...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 2 februarie 2014

COMPROMISURILE IN RELATIILE DE LUNGA DURATA.

Buna seara, dragii mei!

Desi este ora 1 noaptea, abia m-am trezit. Dupa o saptamana in care, racit fiind, am tot fost nevoit sa ies din casa zi de zi, azi....a fost prima zi in care n-am mai scos boticul afara desi, amicii m-au tot chemat la bar (acolo unde ne vedem zilnic) asa ca, dupa o baie fierbinte si o frectie cu spirt, pe la ora 18 m-am bagat in pat si am adormit bustean.

In randurile ce urmeaza voi aborda un subiect despre care, asa este, NICIODATA n-am scris pe blog, iar sugestia mi-a fost trimisa in aceasta seara prin mail, de catre o cititoare care, desi....nu are decat cateva luni de cand mi-a descoperit blogul, se vede clar ca l-a "rasfoit" destul de serios.

Asa ca, politicos, m-a intrebat ceva:

CUM A TRECUT CONSOARTA MEA PESTE EPISODUL PETRECUT IN ANUL 2008-2009?

NOTA: Pentru cititorii mai noi ai blogului fac precizarea ca, rasfoind comentarii din trecut, sigur veti intelege la ce ma refer. Acum, nu voi detalia in amanunt.

Mda. Un subiect interesant despre care, asa este, niciodata nu m-am gandit a scrie. Pana la urma nu este absolut niciun secret, sunt lucruri care se intampla in viata, despre care am ales sa scriu cu sinceritate pe acest blog, iar in prezent, de cate ori primesc un mail in care aud ca diverse persoane au fost ajutate de parerile postate de mine, sincer.....MA BUCURA ENORM.

Foarte pe scurt. Cu consoarta mea ma cunosc de aproape 23 de ani. Cand am acunoscut-o, intai m-am indragostit iar apoi am ajuns s-o iubesc cu toata fiinta mea. Aveam 18 ani si, desi poate nu credeti, schimbam prietenele precum ciorapii (facusem o socoteala candva, de la 16 ani jumatate si pana la 18, avusesem vreo 25 de prietene). La momentul in care am cunoscut-o (majoratul unei vecine) a fost prima data cand, n-am mai simtit nevoia sa ma mai uit la alte fete. Usor dar sigur, s-a inchegat o relatie care a mers excelent timp de vreo 8-9 ani. O iubeam cu disperare si....ATENTIE....niciodata n-am inselat-o desi, aveam o trecere foarte mare la sexul frumos. In comentariul intitulat "OK, SA VORBIM UN PIC DESPRE FIDELITATE" (scris pe 6 ianuarie 2014) am explicat cu lux de amanunte felul in care am ajuns s-o insel si, totodata, faptul ca, din momentul in care am muscat din marul otravit, mi-a fost foarte greu sa ma mai opresc.


Daca isi daduse seama ca o insel?

Pai, sunt sigur ca da, insa, cunoscandu-ma prea bine ca persoana, anume ca....in momentul in care mi s-a pus "pata", extrem de greu te mai intelegi cu mine, cred ca a preferat sa nu faca scandal, gandindu-se ca, NU SUNT DECAT NISTE AVENTURI. Si, chiar asa au fost desi, v-am spus, intotdeauna mi-am respectat "amantele" cu care discutam deschis inca de la inceput despre situatia mea.

Acest lucru s-a intamplat pana in luna aprilie 2008 cand, am cunoscut o femeie cu care nu mi-am mai dorit sa am doar o AVENTURA, fascinat fiind de modul foarte bun in care comunicam cu aceasta. Pur si simplu, nu ma plictiseam niciodata sa stau de vorba cu ea. Ne completam perfect in ceea ce priveste comunicarea. Tot atunci, pentru prima data, am acceptat sa renunt la "DISCRETIE" asa ca, in foarte scurt timp, consoarta mea a realizat ca, de aceasta data nu mai era o AVENTURA ci.....ma indragostisem si iubeam.

Cum relatia cu consoarta mea fusese serios avariata cu ceva ani in urma (momentul in care, dupa zeci de faze super urate, m-am trezit ca am inselat-o) a fost extrem de constienta ca, PERICOLUL DE A RENUNTA LA EA SI A DA SANSA UNEI ALTE RELATII este foarte mare, asa ca, a inceput o presiune uriasa asupra-mi, pentru a renunta la acea femeie pe care o cunoscusem.

Si, uite asa, am trait un an de cosmar, cu imense scandaluri "acasa" secondate de alte imense scandaluri cu acea femeie care, desi spunea ca ma iubeste si nu poate trai fara mine, pe langa faptul ca tinea legatura cu alti barbati ce fusesera in viata ei inainte de a ma cunoste, in plus.....daca ne certam si nu ne vedeam cateva zile, INSTANT, isi alegea de pe internet un alt barbat cu care iesea in oras.

Nu mai intru acum in detaliu (am facut-o de zeci de ori) insa, FARA A MA VICTIMIZA, in acea perioada de 1 an, PUR SI SIMPLU AM TRAIT IADUL.

Jungle Man stie cel mai bine ca nu mint. Relatia cu acea femie nu s-a incheiat la presiunile consoartei mele ci, datorita momentului in care mi-am dat seama ca, PUR SI SIMPLU BATAIA DE JOC NU MAI ARE ABSOLUT NICIO LIMITA. Eram injurat, blestemat, facut in toate felurile de la cacat de om pana la.....naiba sa le ia, ca nici nu le mai tin minte, ma saturasem si de toti barbatii de pe internet cu care respectiva vorbea si se vedea in spatele meu, samd.

V-am spus: dintre zecile de femei cu care am avut o reletie "extra", asa a vrut Dumnezeu, sa ma indragostesc si s-o iubesc cu disperare, pe cea mai mincinoasa, falsa, ipocrita, instabila emotional si scapata la "sex" pe internet dintre toate.

Consoarta mea, recunosc, a luptat mult atunci pentru mine, nicio clipa nu s-a dat batuta, insa.....desi, stiu ca par cel mai mare nesimtit din cati exista, consider ca, stia prea bine ce om pierde. Ea este cea care ma cunoaste cel mai bine dintre toti cei care m-au cunoscut vreodata, poate si pentru cei 23 de ani stati langa mine.

DAR MAI ALES STIA CA...CU ANI IN URMA, CAND O IUBEAM CU DISPERARE DESI TRECUSERA 8-9 ANI DE RELATIE, CHIAR COMPORTAMENTUL EI FATA DE MINE, MA FACUSE S-O INSEL.

Nu stiu, sincer, chiar nu pot pune o "eticheta" asupra aceea ce s-a intamplat in acea perioada. Desi stiu ca nimeni nu ma crede, atunci cand am cunoscut-o pe acea femeie (2008) si am realizat ca, pentru a doua oara in viata IUBESC CU DISPERARE, am spus clar:

Ma voi implica 100% in aceasta relatie indiferent de riscurile si scandalurile pe care le voi avea. Insa....daca intr-o zi, voi realiza ca am gresit si femeia careia ii dau credit ma dezamageste, voi face un copil si, niciodata in viata, nu voi mai dori sa dau credit altei femei.

Scumpilor desi, TARZIU, EXTREM DE TARZIU, totusi....a venit momentul cand am realizat ca bataia de joc, pur si simplu nu mai putea fi masurata. Comportamentul respectivei fata de mine, era ma mult decat mizerabil, fara pic de rusine si jena fata de modul in care o iubeam si de imensele sacrificii pe care le faceam pentru relatia cu ea. Ne vedeam zilnic, numai eu stiu cum iar 70% din timpul unui weekend il petreceam impreuna.

In concluzie pot spune ca, CONSOARTA MEA a tras mult atunci cu mine, s-a consumat foarte mult, a slabit foarte mult, insa....dupa cum i-am spus-o si ei, a facut-o dintr-un instinct de conservare, fiind constienta ce fel de om sunt.

Prin cate am trecut in acesti 23 de ani, foarte usor putem sa discutam deschis, fata in fata. Desi socant pentru multi (mai ales cei fara experienta), i-am spus clar, privind-o in ochi ca, STIU SI SIMT CA NU MA IUBESTE si, sincer....nu cred sa ma fi iubit vreodata (unii oameni care chiar nu pot sa iubeasca) dar.....acum, singura pretentie pe care o am de la ea este sa ne comportam cu maturitate, civilizat, fara scandaluri pentru ca eu, chiar nu ma mai pot certa nici 5 minute din cauza hipertensiunii in forma grava de care sufar, samd.

Multi spun: UN COMPROMIS LAMENTABIL.

Ok, accept orice parere si, astept sa vad cum altii, stiu sa-si oranduiasca viata intr-un mod mult mai sanatos decat am reusit s-o facem noi.

Ca sa dau doar un singur exemplu, desi...nu condamn, totusi ma frapeaza foarte tare comportamentul Andreei Marin. Aceasta femeie (DOAR O PARERE) desi, reprezinta un vector de opinie si un exemplu pentru multe alte femei, habar nu are ceea ce vrea de la viata. La doar 30 si ceva de ani, a trecut deja prin 3 mariaje, unul mai prost ca altul, iar daca voi credeti ca, il iubeste pe pustiul ala, turc, inseamna ca ati trecut prin viata precum gasca prin apa. Din umila-mi experienta de viata, simpaticul turc, nu este decat o VICTIMA COLATEALA, care, nu cred ca o sa aiba ocazia de a incheia acest an langa distinsa vedeta. Asa, sa ne casatorim de sapte ori, oricine o poate face.

Sincer, desi....nu intru in amanunte, bazandu-ma pe comprehensivitatea voastra, cred ca viata unei femei ca ANDREEA MARIN a fost intotdeauna un compromis infinit mai mare decat viata mea, in anumite momente. Atat mai spun: credeti ca l-a iubit pe Banica? Personal, am retineri uriase. :):):) De fapt, nici nu cred ca Andreea Marin a iubit vreodata in viata ei.

Sa ai sansa de a iubi cu adevarat este un imens privilegiu, necunoscut de multi !!!

P.S. In relatiile de lunga durata, COMPROMISUL este prezent intotdeauna. Cine neaga, ori este tampit ori este ipocrit. Insa, conteaza si anii de relatie dupa care intervine compromisul. N-as sugera nimanui (femeie sau barbat) sa-l accepte dupa cativa anisori de relatie. Pai, daca nici 7-8 ani o relatie nu merge fara cusur, ce vei face dupa 20-25 de ani? Dar, ce naiba vorbesc aici, cand azi, o relatie abia daca mai tine 3-5 ani, presarata cu compromisuri si, cel mai grav, INFIDELITATI.

Bineinteles, DOAR O PARERE.

7 comentarii:

  1. La cei 29 de ani pe care aproape ii am, am tot respectul si admiratia pentru CONSOARTA ta. Asta nu inseamna ca sunt de acord cu inselatul. Insa asa cum ai spus si tu in celelate postari ale tale, conteaza atat numarul de ani petrecuti impreuna cat si ceea ce s-a construiesti impreuna (si cand soun asta nu ma refer la lucruri materiale). Ca sa treci peste o aventura de-a partenerului, cred ca ai nevoie de intelepciune, rabdare si iubire sau prostie, ceea ce in cazul de fata eu sunt convinsa ca nu se aplica.
    Lucru pe care nu il inteleg este de ce aceia care sunt intr-o relatie relativ de lunga durata (fara copii, pentru ca din punctul meu de vedere acolo unde exista si copii, lucrurile ar trebui tratate total diferit) si vad ca nu se inteleg si ca nu se simt impliniti si fericiti, stau totusi in acea realtie.
    De ce prefera sa-si anime existanta cu o aventura la o anumita perioada de timp in loc sa puna capat unei relatii in care ei oricum nu se simt impliniti? La 60 de ani cand te gasesti pe o canapea cu cel cu care ti-ai petrecut niste ani buni din viata si vezi ca nu prea ai nimic in comun (desi in subconstient ai stiu asta mai tot timpul, dar ai refuzat sa te asculti) mai poti face ceva? Oare nu te trezesti un om plin de frustrari? Si cu ce scop?
    Viata asta fiind atat de scurta si pretioasa, nu ar fi mai bine sa o traiesti frumos si in armonie? De ce prefaram ca in loc sa zambim si sa emanam iubire si fericire sa stam moroconosi si sa sa ne victimizam?
    Cam cat de ipocriti sa fim cu noi insine? Nici asta nu mai inteleg :)). De fapt cred ca nu prea mai inteleg nimic din tot ceea ce se intampla in jurul meu legat de relatii.

    Sunt singura de aproximativ un an jumatate, dupa o relatie de aproape 3 ani. Am pus capat, nu pentru ca m-a inselat sau pentru ca l-am inselat, ci pentru ca nu exista apreciere, respect si iubire.
    Nu ma simt confortabil ca sunt singura, mai ales cand vezi ca sansele de a gasi pe cineva scad dramatic. Spun ca scad dramatic pentru ca ceea ce se poarta in materie de oameni si relatii in ziua de azi pe mine ma sperie. Traiesc cu teama ca la un moment dat ajungand la o varsta, din disperare, voi alege sa fiu cu cineva doar din teama de a nu fi singura. Momentan nu simt disperarea asta, dar oare voi gandi la fel si la 35-40 de ani?

    Multumesc si la cat mai multe postari!

    RăspundețiȘtergere
  2. Buna seara. Am citit cu atentie ceea ce ai scris si, fara a apela la un sablon, ti-as spune sa nu intri in panica pentru faptul ca de aproximativ 1 an si jumatate esti singura (sunt convins ca oricand poti sa-ti faci o relatie insa ne referim la calitatea partenerului dorit) pentru ca, daca Dumnezeu vrea, exact in momentul in care te vei astepta mai putin, atunci vei intalni barbatul care sa se incadreze cerintelor si asteptarilor tale. De ce, azi, avem relatiile pe care le avem? Jur ca nu sunt misogin, insa....FEMEILE AU LASAT STAFETA RAU DE TOT IN JOS, comportandu-se in majoritatea cazurilor, precum barbatii. Iti spun sincer, cu mana pe inima ca daca azi, as fi singur, neimplicat intr-o relatie, as prefera sa raman TOT SINGUR. Foarte greu mai gasesc azi femei care sa corespunda standardelor mele (nu ma refer fizic) Azi, desi...nu generalizez, femeia moderna arata si se comporta precum o starleta porno. Bineinteles, DOAR O PARERE.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt de acceasi parere cu tine, insa stau si ma gandesc ca poate si daca barbatii ar cere altceva, ar avea si ei alte standarde poate si femeile astea ar alege sa investeasca mai mult in creier decat in aspectul fizic, de starleta porno.
      Eu zic ca daca Dumnezeu ne-a lasat cu un aspect cine suntem noi sa-l contrazicem si sa incercam sa ii refacem lucrarea?!
      Modificarile asupra aspectului fizic pe care ni le facem cu ajutorul unui bisturiu, nu cred ca ne aduce o evolutie spirituala si/sau intelectuala.
      Oare daca maine imi pun silicoane intensitatea orgasmului meu va creste considerabil sau voi deveni mai culta? Voi intelege care imi este menirea pe aceasta lume? Nu cred :)

      Ștergere
    2. Mi-ar placea sa-ti dau dreptate, insa...nu pot. Barbatul care cere mai mult, ramane cu buza umflata si cu eticheta de "fraier", pentru ca.....lausa respectivei domnite este coada mare. Asadar, este o utopie sa credem ca, daca barbatii ar cere mai mult, femeile ar ridica stacheta. N-ar face-o, pentru ca.....are "balta" tone de peste. :)

      Ștergere
    3. Nici nu vreau sa-mi dai dreptate, vreau sa ma contrazici si sa-mi dai argumente, se pot invata mai multe in felul asta.
      Si totusi, ca sa inteleg si eu mai bine. Daca un barbat isi doreste o femeie inteligenta langa el, cu care sa rezoneze intelectual, o potentiala mama a copiilor lui care sa fie in stare sa le dea o educatie, e luat de fraier?? Pai de cine e luat de fraier? Ce categorie de femei il pot considera pe acesta fraier?
      Si invers pusa problema, daca eu nu am aspect de Biana Dragusanu sau alte coarde ce apar la TV si care devin modele pentru tinerele fete iar pentru barbati un scop, inseamna ca sunt luata de fraiera?
      Daca maine se scoate de la raft sapunul pe care il utilezez, pe motiv ca este daunator orgnanismului si nici nu se mai fabrica , eu ce fac nu ma mai spal? Ba ma spal si poate chiar gasesc un sapun mai bun.
      Pana la urma e o chestie valabila penru ambele sexe. Deci sa scoatem de la raft pe Alex Velea si pe Bianca Dragusanu, zic.

      Ștergere
    4. Exprimarea ta in forma scrisa este absolut impecabila, pe langa faptul ca ai foarte mare dreptate. Insa, sa scoatem de la raft pe Bianca si Velea (spre exemplu) este foarte greu daca nu....chiar imposibil, cel putin in aceasta perioada nefasta pentru, si asa greu incercata societate romaneasca. Sunt sigur ca ai observat ca "media" se ocupa de ani de zile sa inoculeze in mentalul colectiv ca asa trebuie sa arate niste oameni moderni. :)

      Ștergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere