...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 7 aprilie 2011

MERITA SA MORI???

Buna dimineata, dragii mei!

Scumpii mei, bine ca mai am pe ce sa scriu, pentru ca....era cat pe ce sa raman fara laptop, cu ajutorul baietelului meu.

Daaaa, azi dimineata a venit doamna doctor sa-l vada si....cum a scos stetoscopul, cum baietelul meu s-a pus pe un plans isteric de zici ca-l muscau 20 de albine. :):):)

Dupa ce l-am dezbracat, vazandu-l ca plange in hohote, prostanac cum sunt, mi-am spus sa-i dau laptopul pentru ca stiu ca este innebunit dupa el. Insa....GRESALA APROAPE FATALA, pentru ca....aproape instant, un jet de voma a pornit ca din "pusca" direct pe laptopul meu. Credeam ca visez :):):)

L-am sters imediat, l-am aspirat cu aspiratorul si....din fericire, inca mai am pe ce sa scriu. :):):)

Scumpii mei, azi dimineata am aflat o veste tragica despre o cunostinta, care....la nici 38 de ani a facut atac cerebral si a murit. Bai, frate, avea doar 38 de ani.

Fara sa vreau, mi-am adus aminte de tensiunea mea foarte mare, de avertismentele doctorilor, de nervii pe care i-am trait ani de zile si....de riscul imens la care m-am supus.

Fara doar si poate, peste cateva luni se implinesc 2 ani de zile de cand, mi-am impus sa-mi elimin nervii din viata, sa incerc a fi o fire cat mai nepasatoare, si....in mare parte am reusit.

Chiar ma gandeam azi ca a trecut foarte multa vreme de cand nu mai m-am certat, de cand nu mai m-am enervat (oricum, dupa 5 minute sunt "varza") si....sper sa-mi intiparesc in sange acest obicei.

Vedeti voi, acel tip a facut atac cerebral la nici 38 de ani. Desi, nu sunt doctor, sunt aproape convins ca la baza tragediei stau nervii si stresul.

Asa cum sunt sigur ca stiti, din pacate, CELULELE NERVOASE, nu se regenereaza, ci....de-a lungul vietii doar se consuma. Ne nastem cu un numar imens de celule nervoase si pe parcursul vietii consumam din ele.

Desi, pot fi luat in ras, pana sa ajung a ma gandi serios daca vreau sau nu sa mai traiesc si sa nu ajung in cel mai fericit caz o "leguma" in caruciorul cu rotile, de-a lungul anilor am consumat intr-un mod barbar CELULE NERVOASE.

Azi, dupa ce am aflat de tragedia acelei cunostinte, mi-a fost imposibil sa nu trag cateva injuraturi la adresa tuturor cu care mi-am mancat nervii ca un MAAAAAAARE IMBECIL CE AM FOST O MULT PREA INDELUNGATA BUCATA DIN VIATA MEA.

Prima data m-am gandit la TATAL MEU, care mi-a mancat ani din viata si.....imi vine sa-mi dau pumni in cap cand ma gandesc in ce hal ma enervam si consumam, iar el ma sfida si il durea in cot de mine.

De ce naiba, am fost atat de idiot si nu l-am lasat in pace inca de acum vreo 10 ani, pastrand o relatie RECE SI DISTANTA, asa cum este in prezent cand ne vedem de cateva ori pe an????

Bineinteles, de bou ce am fost. :):):)

Apoi, m-am gandit la consoarta mea cu care am avut de-a lungul anilor MII DE CERTURI, nervi peste nervi, si.....n-am ajuns la niciun rezultat, altul decat o maaaaaare "muie" pentru.....mine. :):):)

De ce, n-am lasat-o in pace, fara sa-mi mai bat capul cu ea inca de acum vreo 10 ani, n-am sa inteleg niciodata. :):):) Cel mai probabil, de bou ce sunt. :):):)

Urmeaza in topul nervilor, Jungle Man si acea suava domnita, pe care nu demult o iubeam ca pe ochisorii din cap, de parca eram "VRAJIT", existenta mea era 100% legata de persoana ei. Prin ea respiram, prin ea traiam.

De ce, naiba, nu i-am lasat in pace si pe Jungle Man, cat si pe acea suava domnita, din nou....n-am sa pot intelege niciodata.

Probabil, de bou ce am fost. :):):)

Acum rad, insa....tot acest comportament care sfida absurdul, putea sa ma coste mult de tot, asa cum a costat-o si ape acea cunostinta care azi, cand scriu acest comentariu, nu mai este printre cei vii.

Si....stiti care este culmea??? :):):)

BAGATI BINE DE TOT LA CAP, PENTRU CA....V-O SPUN SIN TOT SUFLETUL !!!

Dupa ce mi-am mancat ani de zile din viata, facandu-mi nervi peste nervi, in special cu persoanele enumerate mai sus, care ma sfidau cu o inversunare demna de o cauza mai buna, in caz ca as fi ajuns o "leguma" in caruciorul cu rotile sau mai rau, as fi fost deja "ingeras", situatia se prezenta dupa cum urmeaza:

a) tata si mama, isi vedeau in continuare de batranetile lor linistite;

b) Jungle Man, isi vedea linistit de "incursiunile" la tara si la viata anosta pe care o duce;

c) consoarta mea, mai mult ca sigur era in bratele unui alt barbat;

d) iar acea suava domnita pe care am iubit-o ca pe ochii din cap, deasemenea era si ea in bratele altui barbat;

Credeti ca vreunul dintre ei, s-ar mai fi gandit la mine????

FIX IN COT I-AR FI DURUT PE TOTI !!!! :):):)

Iubitii mei, in general, de-a lungul vietii vorbele mele au cam fost puse la "fund", asta pana cand....se intampla ce spuneam, asa ca, VA DAU UN SFAT CU TOATA DRAGOSTEA:

NU VA MANCATI VIATA PENTRU NIMENI, ABSOLUT PENTRU NIMENI, INCEPAND DE LA PARINTI SI....PANA LA IUBITI SAU PRIETENI !!!

NU MERITA !!!

Credeti-ma ca, atunci cand detectezi bataie de joc si singurul prost din aceasta ecuatie esti tu, ca te enervezi si iti mananci sanatatea, TREBUIE SA LASI IN PACE ACEA PERSOANA !!!

Desi, recunosc sincer, de multe ori imi este dor de MIRCIULICA, cel de pana acum 2 ani, pentru ca MIRCIULICA de azi, nu mai are absolut nimic in comun cu cel de odinioara.

Sunt constient ca, poate si dintr-un gest reflex al inimii si sufletului meu, am devenit un sloi de gheata, imperturbabil si incapabil a mai pune mult suflet asa cum o faceam inainte.

De multe ori ma gandesc ca singura fiinta de pe pamant pe care inima si sufletul meu o accepta 100%, si....implicit il copleseste cu iubire si multa pasiune (asa cum eram candva), este obrazicul de mai jos, care nu se da in laturi sa ma ia la "palme" in parc, in vazul tuturor, atunci cand ceva nu-i convine. Recunosc, doar in el mai am incredere. In rest, nu mai am incredere in nimeni, absolut nimeni.



In poza de mai sus, CULMEA....tot el era suparat dupa ce IMI "CARPISE" CATEVA PALME DE NERVI CA NU VROIAM SA-I DAU PACHETUL DE TIGARI. :):):)

Iubitii mei, va doresc din toata inima sa aveti o zi cat mai linistita, si....inainte de a-mi lua talpasita spre Auchan, unde am sa ma delectez alaturi de 2 amici, cu un frappe la baruletul Bourbon, va trimit un pupic duuuuulce rau de tot. :):):)

Aaaaa, apropos, uitasem!!! Maine dimineata, plec impreuna cu cumnatelul meu pana la Sibiu, sa vada o pensiune. Cred ca o sa fie destul de placut si relaxant drumul pana la Sibiu, desi am cam mult de condus intr-o zi, avand in vedere ca am sa ma intorc seara. :):):)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu