.

.

.

.

.

.
DACA AI INTRAT PRIMA DATA PE ACEST BLOG, ITI UREZ "BUN VENIT" SI NU UITA CA:

a) parerea despre un blog, nu ti-o poti "contura" citind in fuga 3 randuri dintr-un comentariu, cum nici o carte n-o poti cataloga dupa coperti.

b) in partea dreapta vei gasi ARHIVA BLOGULUI de unde poti alege oricare din cele peste 800 de comentarii scrise de catre subsemnatul in ultimii 7 ani.

c) daca, citind, constati ca nivelul tau intelectual depaseste cu mult nivelul acest blog, poti posta orice parere, insa....in final, n-ar fi rau a te gandi sa aduci ca ultim argument irefutabil, blogul tau, aratand atat subsemnatului cat si celor care-mi citesc blogul, cum arata un blog de "calitate". Desigur, cunosti faptul ca, puterea exemplului poate fi extrem de convingatoare.

.

.

miercuri, 25 aprilie 2018

OARE, "IREZISTIBILUL"....SA AIBA VREO LEGATURA CU NUMARUL MILIOANELOR DE EURO?

Buna seara, dragii mei!

Astazi, aruncand o privire pe statisticile blogului, am crezut ca nu vad bine! Postarea "Denisa Dumitras, cat de foame iti este?", adunase, deja, la primele ore ale diminetii, peste 2000 de accesari. Ulterior, pana seara, se adunasera vreo 9000.

Chiar nu intelegeam ceea ce se intampla, pana cand am fost sunat de catre un prieten care, din cate am inteles, urmareste pagina de faceebook a doamnei Brigitte Nastase, si daduse cu nasul de postarea mea pe pagina distinsei doamne.

Mda...dupa cum stiti, eu nu am cont de facebook si...nici nu voi avea vreodata, asa ca, trebuie sa recunosc ca sunt absolut socat de puterea acestei "jucarii" americane, in ceea ce priveste raspandirea unei informatii.

Cand am scris comentariul mentionat mai sus, nici prin cap nu mi-a trecut ca va ajunge pe pagina de facebook a doamnei Brigitte, si, implicit, prin puterea notorietatii de care se bucura, va fi accesat de atatia oameni, motiv pentru care, acum, mi-as dori sa fac cateva precizari!

Din capul locului, este axiomatic faptul ca, in momentul in care accepti a deveni o persoana publica, trebuie sa inveti a "incasa" si puncte de vedere, mai putin placute.

Nu poti avea pretentia sa iesi pe "sticla", iar, noi, norodul neinsemnat, sa luam de bun tot ceea ce expui, fara sa trecem prin filtrul gandirii si al experientei de viata! In acest context, vreau sa fiu fff clar:

NICIO CLIPA NU MI-AM DORIT LINSAREA MEDIATICA A ACESTEI PUSTOAICE, DENISA DUMITRAS!

Chiar nu ma intereseaza daca a fost sau nu, amanta lui Ilie Nastase, daca a primit sau nu, din partea acestuia, vreo pereche de blugi (Dumnezeule, cat de penibil poate suna!), daca a fost sau nu, impreuna cu acesta, la Poiana Brasov samd.

Insa, nu pot accepta ca un copil de douazeci si ceva de anisori, cu un tupeu si o obraznicie, absolut abisale, sa se prezinte, nonsalant, la o emisiune tv, FACANDU-NE APOLOGIA "IREZISTIBILULUI", IN CAZUL UNUI BARBAT DE 71 DE ANI!

24....71! Mi-e si frica sa calculez diferenta de varsta! :)))

Ok, daca ar fi venit sa spuna, corect, cu fair-play, faptul ca nu a voit a rata ocazia de a-l cunoaste pe Printul de Monaco, de a sta in loja la Roland Garros sau de a beneficia de darnicia celui mai respectat si valoros tenismen din istoria Romaniei, ASUMANDU-SI FURIA DOAMNEI NASTASE SI OPROBIUL PUBLIC, jur ca nu as fi avut nimic de comentat!

Asa, insa, modesta mea inteligenta si experienta de viata a fost crunt jignita!

Spun acest lucru, gandindu-ma la sumedenia de INTELECTUALI DESAVARSITI (si...notorii) ai scumpei noastre patrii, ajunsi, si ei, deasemenea, la venerabila varsta de 70 de ani, dar care nu vor intra niciodata in atentia domnisoarelor ca Denisa Dumitras, si, cu atat mai putin, sa fie considerati IREZISTIBILI, pentru ca...averea lor nu se numara in MILIOANELE DE EURO AVUTE IN CONT! :)))


Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu