...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 27 septembrie 2017

UN CASTEL DE NISIP! NIMIC MAI MULT...

Buna seara, dragii mei!

Am "ruginit" de tot! Daca, ieri (luni), pe seara, ajungeam la Spitalul Medicover sa fac un rmn la coloana, astazi, tot spre seara, cand eram la bar si ma pregateam sa vad meciurile cu baietii, la un moment dat, am zbughit-o de la masa, cautandu-mi cu disperare masina, poate, poate, gasesc o pastila "arcoxia", prin torpedou! Asa de tare ma durea "cervicala". Si, am gasit! Asta mi-a fost norocu'.

In fine...

Astazi, am citit in presa despre iminenta destramarii unui "proaspat" cuplu: Razvan Simion si Lidia Buble.

Sincer!!! nu stiu de ce, dar mai ales, pe cine mira aceasta foarte probabila despartire?

Nu de mult, am opinat pe blog ca nu le dau absolut nicio sansa, iar despartirea va veni curand.

Argumentatia, Slava Domnului, exista din belsug!

Si acest "cuplu", precum foarte, foarte, foarte multe cupluri care se formeaza in prezent, iar, apoi, isi etaleaza pline de mandrie, relatia pe retelele de socializare, pe langa faptul ca habar nu au, nici macar, minimal, ceea ce inseamna o relatie seriosa si pe termen lung, in plus, cand incep relatia, sunt atenti la orice, MAI PUTIN SA CONSTRUIASCA "FUNDATIA".

Daca la inceput de drum, "FUNDATIA" relatiei a fost construita cu migala, fara graba, avand motoatele turate la maxim, atunci cand vor veni vremurile "grele" (si, sigur vin)...ACEASTA VA SUSTINE INTREAGA "CONSTRUCTIE".

Altfel, desi totul poate parea foarte frumos (mai ales pentru cei din jur), cand vin vremurile "grele", se constata ca frumoasa "constructie" nu este altceva decat un CASTEL DE NISIP!

Acest lucru il constata, cel putin in ziua de astazi, 9 cupluri din 10. Si nu le ia mult...maximum 2-3 ani.

Pun o simpla intrebare:

Despre ce "FUNDATIE" se poate vorbi in cazul celor doi (Razvan si Lidia) cand:

1. la vremea cand s-au cunoscut, pe langa diferenta importanta de varsta, Lidia Buble era o persoana ABSOLUT NECUNOSCUTA, numai si daca as argumenta ca...insasi RAZVAN SI DANI, in dimineata zilei cand o aveau invitata la emisiune, habar nu aveau cine este Lidia Buble!

2. Razvan, la acel moment, desi incerca din rasputeri sa pozeze intr-un barbat fericit si implinit, cu o casnicie frumoasa, ERA LA CAPATUL RABDARII, mai ales pentru faptul ca, asa cum au confirmat apropiatii sai, AVEA O "ZGARDA" ATAT DE DURA SI DE SCURTA, incat ii distrusese gatul. Omu', din ceea ce au povestit apropiatii, daca era plecat cu emisiunea prin tara, seara, dupa ce treaba se termina, iar colegii se strangeau sa petreaca, EL, saracu', trebuia sa stea in camera de hotel, pentru ca posesoarea "zgarzii", nu accepta altceva.

Din ce motive s-au "cuplat"?

Pai, opinez ca, in ceea ce o priveste pe Lidia Buble, INTERESUL FATA DE RAZVAN a avut la baza (exclusiv) certitudinea ca, odata inceputa relatia cu el, dintr-o absoluta necunoscuta, va ajunge o vedeta! Doar naivii pot contrazice argumentatia.

Stiu, stiu, stiu! Stiu ce vreti sa spuneti, insa va asigur ca, daca Razvan era un functionar la Ministerul Mediului (cu famile si 2 copii), domnisoara Buble (daca l-ar fi observat), si-ar fi adus aminte imediat despre invataturile primite de la parinti (a fost o discutie in presa, la inceput, pe acest subiect), care erau cat se poate de clare: NU TE CUPLEZI CU UN BARBAT CASATORIT! :)))

Apoi, in ceea cel priveste pe Razvan, avand in vedere ca dupa ce a avut-o invitata in emisiune, iar domnisoara Buble abia daca a putut sa scoata cateva cuvinte (de emotie), ENERVANDU-I, MAXIM, PE AMANDOI REALIZATORII EMISIUNII MATINALE, ulterioara "cuplare", zic io, s-a datorat insuportabilitatii "zgarzii", care devenea din ce in ce mai "stransa" si mai "scurta", pe langa faptul ca era suportata de o bucata luuuuunga, mult prea lunga, de vreme.

De ce si-a parasit familia?

Pai, simplu:

Razvan, cu scuzele de rigoare, nu-mi pare deloc un barbat versat si trecut prin viata, asa ca, NU A AVUT DE ALES! Lidiuta, presata de parinti si opinia publica, probabil, a pus pe "masa" doua variante:

a) te iubesc enorm, vreau sa nu te mai impart cu nimeni, SI NU MAI POT SUPORTA PRESIUNEA DIN PRESA SI DIN FAMILIE! (evident ca a evitat sa-i ceara deschis sa-si paraseasca familia)

b) te inteleg daca ai probleme din cauza mea, NU VREAU SA LE FAC RAU COPIILOR TAI, asa ca...daca ne oprim aici, voi pastra amintirile frumoase (in peisaj, musai, a fost si un "covor" de lacrimi) si nu-ti voi purta pica.

Razvan a ales! A ales, precum un barbat total lipsit de "scoala vietii".

Timpul a trecut, iubiteii si-au etalat "focul" pe retelele de socializare si in reviste (unde dadeau interviuri), iar Lidiuta, din persoana total necunoscuta, usor dar sigur, A DEVENIT O VEDETA!

In prezent, au venit vremurile "rele"! Dar, situatia nu mai este cea de acum 2 ani! Acum, vorbim despre DOUA VEDETE, iar, culmea, cea din urma...cu un viitor ceva mai promitator decat prima!

Mult trambitata lor relatie, desi a parut o nebunie de "constructie", demna de a fi expusa pe pelicula, in realitate, NU A FOST DECAT...UN CASTEL DE NISIP!

Fundatia, cu atat mai putin, SOLIDA, nu a avut cine sa o construiasca, pentru ca s-a trecut direct la etaj, in euforia "inceputului".

Exista o unica problema:

CU CE AU GRESIT CEI DOI COPII NEVINOVATI, CARE N-AU AVUT VARSTA LA CARE SA INTELEAGA PURTAREA ADULTILOR?

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu