...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 17 septembrie 2017

PENTRU A IESI IN EVIDENTA SI A SE FACE REMARCATI, UNII, SUNT DISPUSI SA-SI RISTE, CHIAR SI VIATA!

Buna seara, dragii mei!

Ieri, la stiri, am vazut doi adolescenti, absolut inconstienti, care, catarati pana in varful Crucii Caraiman, faceau echilibristica...MORTALA! Ulterior, au postat filmuletele pe Facebook, unde s-au viralizat.



Parerea unanima, dupa vizionarea filmuletului, a fost ca, cei doi, au probleme grave la "mansarda".

Corect!

Cei doi pusti, precum foarte multi dintre semenii lor, SUFERA DE O BOALA, pe care nu stiu sa o numesc (poate ma ajutati voi)...aceea de a iesi in evidenta, de a se face vazuti si remarcati, evident, totul, avand la baza o uriasa doza de frustrare!

Care este diferenta intre ce au facut cei doi pusti si...ceea ce fac altii care, spre exemplu: isi vopsesc parul in culori stridente, se tatueaza pe gat, maini, picioare, spate, piept samd, se duc in service-ul auto si cer sa le fie scoase niste piese de la tobele de esapament (la masini sau motociclete), pentru a face un zgomot infernal, atunci cand ambaleaza motorul, isi pun inele in nas si gura, se indoapa cu steroizi pentru a face muschi imensi???....iar exemplele pot continua.

NU ESTE ABSOLUT NICIO DIFERENTA (comportamental, vorbind), doar RISCUL (!!!) fiind diferit!

Cei doi adolescenti frustrati, care au facut echilibristica pe varful Crucii Caraiman, spre deosebire de ceilalti frustrati (al caror comportament l-am exemplificat mai sus), au radicalizat RISCUL! Atat! Nimic mai mult! Pentru ca DORINTA a fost aceeasi: SA IASA IN EVIDENTA, SA SE FACA VIZIBILI!

Uite, chiar ieri (sambata), intorcandu-ma din Militari (fusesem la cimitir, la mama), pe la Piata Unirii, exact la podul de langa Calea Victoriei, am vazut un grup de adolescenti care....ATENTIE...."calareau" niste biciclete cu o "sa", atat de jos reglata, incat pedalau cu genunchii "la gura". Eeeee, in acel grup, se afla un adolescent care, probabil, a considerat ca, a pedala o bicicleta cu "genunchii la gura", NU ESTE SUFICIENT PENTRU A IESI IN EVIDENTA, asa ca...pe o temperatura de 34 de grade, ISI PUSESE SI UN FES DE IARNA PE CAP!

Repet!!!! Care este diferenta, intre comportamentul celor doi pusti, care au facut echilibristica mortala pe Crucea Caraiman si...pustiul care, pe o temperatura de 34 de grade, purta pe cap un fes de iarna si pedala o bicicleta, a carei "sa" era atat de jos reglata, incat pedala cu "genunchii la gura"?

RISCUL! ATAT! In rest, COMPORTAMENTAL, nu exista nicio diferenta!

BOALA ACEASTA (uite ca, nu stiu sa o numesc) ESTE O BOLA CUMPLITA! Si, din pacate, foarte multi oameni (mai nou) sufera de ea. Sunt oameni extrem de frustrati, cu dezechilibre emotionale foarte grave, lipsindu-le, aproape total, increderea in sine, si, fireste, fiind dispusi sa suporte GROTESCUL SI PENIBILUL, ba, chiar, SA-SI RISTE SI VIATA, doar pentru a se face observati si a iesi in evidenta!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu