...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 26 februarie 2014

AMANTA, NU ESTE O FEMEIE FARA NICIUN "DREPT".

Buna seara, dragii mei!

Ideea subiectului acestui comentariu mi-a fost oferita de un scurt dialog purtat azi, pe blog, cu una dintre cititoare. Nu dezvolt amanuntele si nuantele dialogului (cine este interesat poate citi comentariile de la postarea intitulata "AMANTA SI...BARBATUL CU FAMILIE" scris pe 17 decembrie 2013) insa, firesc, discutia s-a axat in jurul statutului de amanta.

Multi barbati cred ca daca au o relatie "extra" cu o femeie cu care se vad cateva ore pentru "sex" la o perioada mai mare sau mai mica de timp, acea persoana le este AMANTA.

Din punctul meu de vedere, nimic mai fals! O femeie cu care te intalnesti la o anumita perioada de timp si in compania careia iti petreci cateva ore dedicate aproape exlusiv "sportului", sub nici o forma nu poate purta statutul de amanta. Cel mult, este o persoana cu ajutorul careia iti descarci energiile sexuale, aproape fara niciun fel de implicare emotionala, discutii despre intimitati, samd.

Cand ai o AMANTA, lucrurile stau total diferit. Amanta este femeia pe umarul careia iti asezi capul atunci cand esti suparat, ii destainui multe dintre intimitatile si problemele vietii tale, samd. In plus, este cea care iti gateste atunci cand te duci la ea, te asculta si incearca sa te sfatuiasca cand ai o nedumerire, te ajuta atunci cand ai nevoie, samd.

NOTA: Ceea ce voi scrie mai jos, bineinteles ca nu am pretentia sa fie inteles de catre femeile care au fost inselate de parteneri cu diverse amante ci, vorbesc numai din punctul de vedere al barbatului.

Asadar, atunci cand ai ales sa ai o amanta, TREBUIE OBLIGATORIU SA STII A O RESPECTA !!!

Ca barbat cu obligatii, ar trebui sa cunosti prea bine in ce te-ai bagat si, doar un ignorant poate crede ca AMANTA, doar pentru faptul ca este....AMANTA, nu are dreptul sa ceara implicare afectiva, atentie, mangaieri si alintari, samd. Sa fim clari, desi multe femei care sunt inselate cred ca motivul pentru care barbatii respectivi si-au facut o amanta ar fi "sexul", in realitate lucrurile nu stau deloc asa, pentru ca....atunci cand, ca barbat, vrei "sex", ori apelezi la prostituate, ori iti tragi o pustoaica pe care o "sponsorizezi" pentru ca oricum, nu prea ai ce naiba sa vorbesti cu ea sau, dezvolti o relatie fara niciun fel de implicare emotionala cu o femeie care si ea cauta doar "sex".

Ca barbat, atunci cand ai o amanta, nu trebuie nimeni sa-ti spuna ca, IN MOD ABSOLUT FIRESC, INDIFERENT CAT DE IMENSE EFORTURI TREBUIE SA FACI, este absolut obligatoriu sa-i acorzi acestia o parte din FIECARE WEEKEND. Doar n-o sa crezi ca la amanta mergi doar pe fuga in timpul saptamanii, cand foarte usor te poti scuza "acasa" ca ai intarziat la serviciu sau ca ai avut vreo intalnire de afaceri, iar in weekend stai linistit cu nevasta.

Nu, scumpilor, desi....eforturile sunt incredibil de mari, atunci cand ai o amanta, TE OBLIGA FIRESCUL sa faci in asa fel incat, respectiva sa simta cat mai putin faptul ca este AMANTA. Apoi...vacantele. Fara doar si poate ca....concediile, le vei face cu nevasta insa....din nou, TE OBLIGA FIRESCUL, indiferent de cat de mult trebuie sa te dai peste cap, sa-i oferi si amantei de cel putin 4-5 ori pe an, cateva mini-vacante (spre exemplu, un weekend la care mai adaugi o zi de concediu). Cum faci, este treaba ta si, tine mult de capacitatea cu care stapanesti arta de a te sustrage de "acasa". (pleci la pescuit, esti in delegatie, iti vizitezi un prieten in provincie, samd)

Nu vorbesc din carti si nici din auzite. Vorbesc din experienta pentru ca, am fost in aceasta situatie. Fara doar si poate...EFORTUL ESTE IMENS. Am mai spus-o, ajungi sa dormi cateva ore pe noapte pentru ca timpul liber il imparti in doua, problemele se dubleaza pentru ca, cele ale amantei devin si ale tale, trebuie tot timpul sa fi in garda ca sa-ti aranjezi programul in asa fel incat sa-i oferi si amantei ceea ce este normal, samd.

Nu vreau sa "perii" pe nimeni ci....doar sa subliniez un adevar: AMANTA NU ESTE O MASINA DE FACUT SEX. Este si ea un suflet, are nevoie de cuvinte frumoase, de mangaieri, imbratisari,  atentie si afectiune, iar tu....ca barbat, ESTI ABSOLUT OBLIGAT (!!!) sa-i oferi toate aceste lucruri. Daca simti ca nu esti in stare, corect ar fi sa nu te bagi.

In fine, este mult de discutat pe acest subiect, important imi pare faptul ca, barbatii, ar trebui sa stie sa faca diferenta intre o AMANTA SI...O FEMEIE CU CARE, DE COMUN ACORD, AU O RELATIE BAZATA EXCLUSIV PE CATEVA ORE DE "SEX", LA INTERVALE MAI MICI SAU MAI MARI DE TIMP.

Bineinteles, DOAR O PARERE.

Un comentariu: