...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 15 august 2021

INSTAURAREA LEGALA A SODOMEI SI GOMOREI PE INTREGUL PAMANT!

Buna seara, dragii mei!


Participand, astazi, la o discutie, la un  moment dat cineva a afirmat:

Bai, iti dai seama ce ciudatel este si presedintele Frantei, care pe vremea cand avea doar 15 ani i s-a pus pata pe o femeie cu 25 de ani mai in varsta decat el, care-i era profesoara si care era mai in varsta decat mama sa?

Am inceput sa rad! NORMAL....!!!!

Pai, daca la conducerea Europei nu ar fi ajuns in ultimii 10-15 ani astfel de persoane CIUDATELE, credeti ca am mai fi ajuns sa traim tot ceea ce traim in prezent, dar mai ales ceea ce urmeaza a trai?

Citeam zilele trecute o gluma care mi-a fost trimisa pe whatsapp:

Un copilas la vreo 5 anisori isi intreaba tatal daca poate sa fumeze. Tatal ii raspunde ca nu, pentru ca are doar 5 ani. Apoi, copilul isi intreaba tatal daca poate sa bea o bere, iar tatal ii raspunde ca nu, pentru ca are doar 5 ani. Pustiul nu renunta si isi intreaba tatal daca poate sa conduca masina. Evident, raspunsul primit de la tata este tot nu, pentru ca are doar 5 ani.

Finalmente, iritat la maxim, copilul isi intreaba tatal daca poate SA ISI SCHIMBE GENUL?!?

Raspunsul tatalui vine promt:

BINEINTELES, CA POTI! TU STII CE ESTE CEL MAI BINE PENTRU TINE!


Ok....probabil veti fi tentati sa spuneti ca este doar o gluma!

Insa, Scotia a fost prima tara care a votat o lege urmare careia, daca un copil in varsta de la 4 ani in sus doreste sa isi schimbe sexul si numele, este suficient sa isi anunte profesorii, care nu au voie sa ii puna intrebari suplimentare, ci doar sa ia la cunostinta si sa il intrebe pe copil ce nume nou isi doreste!!!!!

Ati auzit bine, da?????

COPIII DE LA 4 ANI IN SUS !!!!

Pastrand retorica, sunt multi cretini care ma intreaba siderati DE CE IL ADMIR PE VLADIMIR PUTIN, mai ales cand familia mea a avut atat de mult de pierdut de pe urma venirii comunistilor!

Ok, acum 70 de ani trupele rusesti au adus in Romania comunismul! Comunism care, pe langa multe lucruri extraordinare pe care le-a facut (doar un imbecil notoriu poate nega acest lucru!), bineinteles ca a adus si multe lucruri de neiertat....cenzura, foamete, frig, cenusiul binecunoscut samd...

IN COMPARATIE, CE NE-A ADUS OCCIDENTUL????

Femeile ni se prostitueaza, copiii ni se drogheaza, barbatii se iubesc cu alti barbati....LEGAL, pedofililor le este din ce in ce mai putin frica de inchisoare, avand in vedere ca desi au trait cu copii de 13 ani (cum a fost cazul primarului din comuna Sotrile, JUDECATORII I-AU DAT CONDAMNARE CU SUSPENDARE), derbedei care au jefuit tara, precum este acest Dragos Savulescu, care desi este condamnat definitiv de instantele din Romania la 5 ani si jumatate de inchisoare cu executare, prin nu stiu ce "PARGHII" DEMOCRATICE ajunge sa fuga in Italia si sa fie judecat pe aceleasi fapte de catre o instanta din Sicilia care....ATENTIE MARE....injumatateste pedeapsa cu executare definitiva data de catre instanta din Romania, iar jumatatea din pedeapsa ramasa, o cumuta din "cu executare" in....."cu suspendare"!!! 

Asa ceva, imi pare de domeniul "incredibilului" juridic! Cum sa intervina, IN NUMELE DEMOCRATIEI, o instanta din alta tara peste o hotarare definitiva a unei instante din Romania?!?

Sa mai continui cu videochatista Oana Lovin, care dupa ce isi introducea degetele in vagin si se tragea de sfarcuri (cine nu crede, poate cauta imaginile pe internet) ajunge sa fie mare vedeta invitata in platourile unei televiziuni nationale, ANTENA 3, discutand cu Mircea Badea si Mihai Gadea deapre primul ministru al Romaniei si despre presedintele tarii...

Si, bineinteles....DREPTURILE COMUNITATII LGBT !!!

Fratilor, in ritmul acesta, nu-i departe ziua in care un parinte (bineinteles, parintele 1 sau 2....pentru ca mama si tata nu va mai exista), se va uita neputincios la fiica sa de 10-12 ani care va avea DREPTUL LEGAL sa traiasca cu un barbat de 30-40-50 de ani, pentru ca.....nu-i asa....DOAR STIE CE-I MAI BINE PENTRU EA.

Nu credeti, nu?

Sunt sigur ca multi sunteti tentati sa ma faceti dus cu capu'.....insa mai mult ca sigur ca nu stiti cata perversitate si deviatie grava sexuala zace sub multe costume de mii de euro ale celor care conduc lumea si spun ca vegheaza la linistea noastra, a norodului.....

Scumpii mei, DECADENTA LEGALA care este instaurata astazi in lume (in numele democratiei), practic incercarea de transfornare a intregului glob in Sodoma si Gomora....cu siguranta ca va avea consecinte dintre cele mai grave!

Nu credeam acum multi ani de zile cand se spunea ca va veni o vreme in care NORMALUL VA DEVENI ANORMAL, iar cei care vor indrazni sa reclame acest lucru vor fi considerati nebuni!

STIU CA NU POT SCHIMBA NIMIC! DAR, AM O UNICA ALINARE!

Indiferent cat de repede si clara va fi instaurata VICTORIA celor care vor impune pe aproape intreglul glob pamantesc Sodoma si Gomora in uralele miliardelor de CREIERE SPALATE, credinta in Dumnezeu ma va ajuta sa nu imi pierd mintile, si chiar daca voi fi considerat un CIUDAT, voi sti ca fac ceea ce trebuie sa fac!

Bineinteles, DOAR O PARERE!   

4 comentarii:

  1. Ptr "binele" facut de comunisti, iti recomand o vizita la Memorialul din Sighetul Marmatiei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu ma intelege gresit! Sau, nu te face ca nu ma intelegi! Comunismul,cu toate relele pe care nu le contesta nimeni, a electrificat Romania, a construit metroul, a construit sute de mii de apartamente, a oferit gratuit posibilitatea de a invata oricarui copil, a construit hidrocentrale, Transfagarasunul, a facut ca sportul romanesc sa triumfe in lume samd. SPER DIN SUFLET SA NU MI-O DAI CU....nu comunismul a facut toate aceste lucruri ci poporul roman, pentru ca timp de 32 de ani cati au trecut de la revolutie, ACELASI POPOR ROMAN NU A MAI REALIZAT NICI 10% DIN CEEA CE REALIZASE IN DOAR 25 DE ANI DE COMUNISM. In plus, sa nu uiti ca, subsemnatul, provine dintr-o familie care a avut foarte mult de suferit de pe urma venirii comuniatilor, bunicul fiind dat afara din magistratura, mama avand interdictie sa faca facultate (nu avea dosar corespunzator) samd. DAR, DOAR PENTRU CA ESTE LA MODA....nu pot nega o realitate istorica!

      Ștergere
    2. Toate "minunile" alea s-au realizat in mod firesc. Nu comunismu le-a facut. Ca doar nu era sa ramanem in evul mediu. Am evoluat natural, in rand cu toti vecinii. Si daca nu era comunismu, eram mult mai departe. Comunismu a fost un bolovan de gatu acestui popor. Eram in rand cu nemtii acu' daca nu cadeam pe mana rusilor in "45. Deci comunismu n-a facut nimic bun. NIMIC.

      Ștergere
    3. As fi de acord cu tine in totalitate, daca FIRESCUL de care vorbesti s-ar fi regasit si in urmatorii 32 de ani de dupa comunism! Dar, dupa cum lesne se poate observa, in sport am disparut total, ne-a luat un deceniu sa facel cateva statii de metrou, nu am mai auzit sa se mai fi construit ceva maret in tara in ultimele trei decenii, vreo 4-5 milioane de romani (culmea!!!!....forta adevarata de munca) lucreaza pe afara pentru ca FIRESCUL dezvoltarii de care vorbesti nu le a mai oferit un loc de munca samd. Este adevarat!!!.....FIRESCUL DE CARE FACI VORBIRE se poate observa in viteza cu care am obtinut o DEZVOLTARE pe palierul prostitutiei femeii romance (mai ales, in tara!) si al combinatorilor care circula precum gandacii prin toata lumea, gratie drepturilor si libertatilor. ATENTIE MARE! Niciodata nu voi sustine ca a fost bun comunismul, dar nici sa spunem ca nu a facut nimic bun,nu imi pare corect! PS: Spuneai ca daca nu intram pe mana rusilor in '45 eram in rand cu nemtii! Trebuie sa recunoac ca esti un om foarte optimist! Asa spuneau unii si prin anii '90.....si uite ca au trecut 32 de ani de atunci, iar nemtii sunt cu inca 50 de ani mai inainte decat erau in anii '90.

      Ștergere