...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 17 august 2021

DIN LECTIA AFGANA, ROMANIA AR TREBUI SA INVETE MULTE!

Buna seara, dragii mei!


Cred ca toti presedintii viitori ai Romaniei (pe langa cel actual) ar trebui sa memoreze urmatoarele cuvinte:

AFGANII TREBUIE SA AIBA VOINTA DE A LUPTA, SI TREBUIE SA LUPTE PENTRU EI INSISI, PENTRU NATIUNEA LOR!

Mda, sunt cuvintele TINERELULUI presedinte american, cel care sustine ca l-a dezechilibrat vantul puternic pe scara avionului, atunci cand a cazut de vreo 3 ori. :)))))

Da, recunosc! Nu-mi plac absolut deloc americanii! 

Insa, revenind la imensa tragedie pe care o traieste natiunea afgana, din umilu-mi punct de vedere, un singur lucru este de spus:

NATO SI AMERICA AU SERVIT TARILOR PRECUM BULGARIA, POLONIA SI ROMANIA O LECTIE DE-O IMPORTANTA CAPITALA!

Practic, pe langa IMENSA TRADARE, natiunii afgane i-a fost servit si cinismul tipic american! 

Acum 20 de ani, sub pretextul ca marele terorist Osama Bin Laden s-ar adaposti in Afganiatan, bineinteles, IN NUMELE DEMOCRATIEI SI DOAR PENTRU BINELE CETATENILOR AFGANI, o coalitie militara condusa de catre americani a invadat Afganistanul, alungand talibanii de la putere si impunand un nou guvern!

Nu a contat ca in anii 2000 natiunea afgana nu le ceruse ajutorul, CUM NU CONTEAZA NICI ACUM CAND NATIUNEA AFGANA LE CERE DISPERATA AJUTORUL!

Americanii fac tot ce vor in lume, si cand vor! Pentru ca ei sunt NATIUNEA SUPREMA! Mai ales, cand era vorba despre BOGATIILE ABSOLUT IMENSE detinute de subsolul unei tari cu o civilizatie tribala!!!

Imi vine sa vomit!

Stiu, pentru noua generatie de fatalai care se epileaza pe picioare si circula in oras cu trotinete, ESTE PERFECT LA MODA SA FII PRO-AMERICAN!

Creierele lor, total spalate de Facebook, nu pot pricepe ca pe americani nu-i intereseaza absolut deloc daca romanii, polonezii, moldovenii, ucrainienii, afganii samd traiesc bine sau daca au drepturi....TOT CEEA CE I-A INTERESAT DE VREO 30 DE ANI, A FOST SA-SI APROPIE TRUPELE DE GRANITELE RUSIEI SI SA PROFITE DIN PLIN DE RESURSELE NATURALE DETINUTE DE ALTE TARI!

Atat! Si nimic mai mult!

Acum, dupa ce au realizat ca, indiferent de mia de miliarde de dolari pe care au cheltuit-o in ultimele doua decenii, sau indiferent de numeroasele sanctiuni dictate Rusiei intr-un mod arbitrar, pe langa nenumaratele PORTAVOCI pe care le-au platit peste tot in lume pentru a creste generatii de tineri care sa fie convinsi ca RUSIA ESTE RAUL PE PAMANT, cu coada intre picioare incep sa bata in retragere, pentru ca Vladimir Putin si Rusia nu dau deloc semnul ca s-ar clatina!

Ba, mai mult! Daca timp de 20 de ani a ales sa fie conciliant, dupa ultimele OBRAZNICII ale americanilor, presedintele Rusiei a pus piciorul in prag declarand ca daca se mai face inca un pas....VA FI RAZBOI!

De partea cealalta PANDESTE China, astfel ca Unchiul Sam simte ca nu mai are puterea de a cheltui fara numar, in toate colturile lumii. :))))

Ceea ce este mai tragic, il reprezinta faptul ca CREIERELE SPALATE ale generatiilor care au crescut auzind zilnic la televizor ca RUSIA ESTE DUSMANUL LOR SUPREM, privesc acum disperarea cu care saracii cetateni afgani se agata, inclusiv, de avioanele americane care decoleaza, si nu inteleg nimic din ceea ce ar trebui sa inteleaga!

ASTAZI ESTE AFGANISTANUL, MAINE POATE FI ROMANIA, BULGARIA, POLONIA!

Sa tineti minte! Pe hartie toate STRATEGIILE arata bine! Nu doar in domeniul militar! Insa daca credeti ca in cazul unui ATAC RUSESC, potrivit nu stiu carui articol din nu stiu ce strategie NATO, Romania va primi ajutor militar in nu stiu cate zeci de ore de la americani si aliatii sai.....SUNTETI EXTREM DE NAIVI!

Doamne Fereste sa ne atace, vreodata, Rusia!!!!

Nu de alta, insa obezii de americani vor indesa in continuare burgeri si vor turna pe gat coca-cola, PRIVIND LA TV CUM TARA NE ESTE DISTRUSA! 

Nu sunt pro-rus, nici vorba!

SIMT, PRIN FIECARE POR SI MILILITRU DE SANGE....ROMANESTE!

Nutresc o sila profunda fata de politicienii care sub o forma mai mult sau mai putin mascata (si, bineinteles, legala!) au ales de-a lungul ultimilor 30 de ani SA NU APERE INTERESELE ROMANIEI!

Dar, intre tot ce se intampla in aceste zile, cel mai greu de acceptat este....CINISMUL AMERICAN!

Asadar, cu 20 de ani in urma invadezi Afganistanul FARA CA CINEVA SA-TI FI CERUT AJUTORUL, divizezi societatea in doua, impui ca timp de doua decenii FEMEIA AFGANA SA SE TRANSFORME DINTR-O FEMEIE ULTRA SUPUSA INTR-O FEMEIE MODERNA, iar cand interesul nu-ti mai dicteaza, te retragi si lasi sute de mii de femei care au sfidat durile legi islamice, in voia talibanilor revansarzi!

Bai, oare fatalaii epilati pe picioare care se plimba prin oras cu trotineta, or realiza ce drama pot trai in aceste momente foarte multe femei afgane????

Exista vreun prostanac care sa creada ca talibanii vor ierta vreodata NESUPUNEREA ACELOR FEMEI TIMP DE 20 DE ANI?

Nu o spune nimeni! Dar sunt ca si....violate, batjocurite sau moarte! 

ESTE O CHESTIUNE DOAR DE TIMP!

  

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu