...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 30 ianuarie 2020

O MASINA DE LUX NU ITI ASIGURA STATUTUL DE....BARBAT!

Buna seara, dragii mei!

Rasfoind presa (desigur, pe telefon) mi-au cazut ochii pe un articol care m-a amuzat teribil.

Asadar, in Finlanda, in urma unui studiu, s-a ajuns la concluzia ca posesorii de masini de lux, Bmw, Mercedes si Audi ar fi cei mai needucati soferi in trafic, avand un caracter meschin, egocentristi si lipsiti de empatie.

N-AS FI ATAT DE CATEGORIC, numai si daca as invoca nedreptatea de a GENERALIZA.

Insa....

In acest an, masinuta mea, o Kia Sportage, va implini 7 anisori si...cu voia lui Dumnezeu, daca voi ajunge sa o schimb, chiar ma gandeam ce masina sa-mi cumpar.

Din START, am exclus Bmw-urile, Mercedes-urile si Audi.

Motivele sunt lesne de inteles! NU-MI DORESC SUB NICIO FORMA SA FIU PERCEPUT PRECUM CEI CARE CONDUC ASTFEL DE MASINI....ATENTIE!!!....chiar daca nu putem generaliza!

Din umilu-mi punct de vedere, BARBATII SLABI ISI CUMPARA MASINI DE LUX ("acele" masini de lux...) facand eforturi absolut imense din punct de vedere financiar, pentru ca majoritatea dintre ei nu-si prea permite o astfel de cheltuiala. :)))

NOTA: Desigur, am exclus barbatii cu o situatie fff buna financiara care, matematic fiind demonstrat, cand dau 60-70-100 de mii de euro pe o masina (care este, evident, NOUA...si nu la mama a doua) nu simt vreun deranj.

De ce isi cumpara acei barbati slabi MASINI DE LUX? Simplu...in mintea lor sta "scris"...ASPIRATOR DE FEMEI!

Si, asa este, daca ne raportam la fetitele care danseaza pe "cuburile" din cluburile de fitze, acele domnisoare desfigurate de operatii estetice, a caror vulgaritate si topenie iti inhiba, din start, orice pornire sexuala. :))))

Altfel, MASINA DE LUX nu-ti va netezi niciodata drumul spre asternuturile unei femei sapiosexuale, cu o cariera in spate samd.

Barbatii ar trebui sa inteleaga ca "barbatia" nu se arata la masa la Nuba, nici in trafic, la bordul unei masini de lux, nici prin bratele pline de tatuaje (mai mare rasu') ci....se defineste prin amintirea cu care ramane o femeie dupa ce a iesit din viata ta, evident, PRIN COMPARATIA CU ANTERIORII SAU URMATORII!

Cati dintre barbati, atunci cand le este comunicata decizia "despartirii" se comporta ORICUM, DAR NUMAI BARBATESTE NU...cerandu-si inapoi cadourile pe care le-au facut candva, hartuindu-le pe acele femei, facandu-le viata un chin samd??? :))))

Ori, un barbat adevarat, niciodata nu se va comporta astfel!

PS: Nu pentru ca ar fi foarte important, insa merita sa mai clarificam un lucru!

Majoritatea autoturismelor de lux, Bmw, Mercedes si Audi pe care le vedeti prin oras...SUNT CUMPARATE LA MANA A DOUA DIN GERMANIA, avand peste 150 mii de km si 4-5 ani vechime! ASADAR, DESI ARATA FFF BINE, DUCANDU-TE CU GANDUL LA CAT DE SMECHER ESTE SOFERUL, PRETUL RESPECTIVELOR MASINI NU DEPASESTE 20-25 MII DE EURO...MAI PUTIN DECAT COSTA UN SUV FORD, KIA, HONDA SAU TOYOTA (spre exemplu), NOU, ECHIPAT CU VARFUL DE TEHNOLOGIE. :))))

Insa, fetitele STIE ca smecherii cu lovele se DA cu mertanul sau bmwul, asa cum A vazut ele in filme...:)))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu