...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 9 noiembrie 2016

ATAT DE INFRICOSATOR A FOST PENTRU SOCIETATEA AMERICANA, DONALD TRUMP, INCAT A CASTIGAT ALEGERILE FARA EMOTII!

Buna seara, dragii mei!

Nu sunt Mafalda, dar rar mi se intampla sa ma duc dupa "fenta" (veti intelege mai tarziu), sa pun "boticul" la vrajeala si sa ma insel in previziuni.

Cei care ma cunosc, stiu fara putinta de tagada ca, inca de pe vremea cand, cateva milioane de romani asteptau nerabdatori momentul in care sa puna STAMPILA pe domnul Crin (cel cu ochisori albastri si multa carisma), si-i sorbeau vorbele mestesugite de cate ori aveau ocazia sa-l priveasca la tv (fireste, alaturi de prietenul sau, domnul Victor), am spus clar:

NICIODATA, DAR, ABSOLUT NICIODATA, DOMNUL CRIN NU VA AJUNGE PRESEDINTELE ROMANIEI, si veti vedea ca, pana la urma, in cursa pentru Cotroceni, il va inlocui domnul Victor.

Si am mai spus ceva! Veti vedea ca nu peste multa vreme, domnul Crin va disparea total de pe esicherul politic.

CREDETI CA M-A LUAT CINEVA IN SEAMA?

Nu! Asta-i clar! Dar ma amuzam copios cand imi argumentau cu "protocolu'" incheiat si faptul ca totul era aranjat pana la ultimul amanunt.

Revenind in prezent, trebuie sa recunosc, poate si pentru faptul ca, stigmatizabil pentru unii, sunt mult mai interesat de ceea ce se intampla la "est" de Romania, decat la "vestul", atat de indepartat, incat doar naivii ar putea crede ca i-ar pasa de-o tarisoara ca a noastra, CA M-AM LASAT MANIPULAT SI PACALIT INGROZITOR DE PORTAVOCILE "UNCHIULUI SAM" PREZENTE IN MEDIA DIN ROMANIA!

Si uite asa, intrebat fiind, ieri, CINE VA CASTIGA ALEGERILE DIN SUA, pe narasuflate, am "decretat" ca...Hillary Clinton! Ba mai mult, dand dovada de o rusinoasa (cel putin pentru mine), NAIVITATE, am mai si subliniat, bazandu-ma pe "latraturile" auzite in toata media romaneasca, ca Donald Trump nu are absolut nicio sansa!


Azi dimineata, cand informatiile parvenite conturau din ce in ce mai clar faptul ca, Donald Trump va castiga fara emotii presedintia SUA, jur ca mi-a crapat obrazul de rusine, REALIZAND CAT DE NAIV AM FOST!


Prima intrebare pe care mi-am pus-o, logica, de altfel, a fost:

STAI UN PIC! Toata media romaneasca a "trambitat" luni de zile iminenta castigare a presedintiei SUA de catre Hillary Clinton (fara emotii!), iar in final, Donald Trump, castiga fara emotii???

In mod clar, CEVA NU ERA IN REGULA!

Sa ne intelegem! Daca ni s-ar fi prezentat de catre media romaneasca de-a lungul ultimei perioade, o lupta "CAP LA CAP", poate cu un usor avans a doamnei Hillary, iar in final, ar fi castigat domnul Trump, as fi putut accepta ca, poate, indecisii sau vreo gafa a staff-ului distinsei doamne, facuta pe "ultima suta", ar fi putut explica INFRANGEREA sau, dupa caz, VICTORIA domnului.

Dar, tot timpul, ni s-a prezentat ca, fara emotii, BATALIA ESTE CA SI CASTIGATA de catre Hillary Clinton, ca excentricul miliardar american, pe langa faptul ca avea sanse destul de mici de a iesi invingator, MAI COMISESE SI O SUMEDENIE DE GAFE care, aproape sigur, l-au facut sa mai piarda electorat samd.

Curios din fire (macar acum, la final), am simtit nevoia de a cauta si a "despica in patru", acele asa mari GAFE facute in timpul campaniei electorale de catre Donald Trump.

Si am gasit 7 gafe, stabilite de catre specialisti, ca fiind mortale pentru campania electorala:

1. Minciuna cu sursa foarte credibila care l-a asigurat ca certificatul de nastere a lui Obama este falsificat!

Opinez ca, ori "specialistii" sunt de-a dreptul naivi, ori nu au avut ocazia sa vada cum arata o MINCIUNA in cadrul unei campanii electorale din Romania.

2. Jignirea adusa unei scriitoare americane, despre care a spus ca este urata atat la interior cat si la exterior, intelegand decizia sotului sau de a o parasi pentru un BARBAT.

Opinez ca, cu exceptia ipocritilor, nu cred ca exista vreun barbat (ma refer la cei smecheriti, desigur) care sa nu-si fi adus aminte ca, macar o data in viata, s-au trezit spunand "decat sa ma duc cu asta, mai bine merg cu un barbat". ESTE O GLUMA (nimeni nu a spus ca este buna) FOARTE UZITATA DE CATRE BARBATI, ATUNCI CAND VOR SA SUBLINIEZE REPULSIA FATA DE O ANUMITA FEMEIE.

3. Afirmatia ca nu conteaza ce spune presa, atata timp cat ai langa tine o femeie frumoasa si "buna" de...

Opinez ca, pana si femeile ar putea accepta, intr-un anumit context, faptul ca, daca ai langa tine un tip misto si "bun" la...., nu te mai intereseaza ce spune presa. Asadar, ramane doar o declaratie "spumoasa".

4. Promisiunea de a construi un zid de-a lungul granitei cu Mexic, si laudarosenia ca nimeni nu stie sa construiasca un zid mai solid, decat stie el.

Opinez ca, chiar si daca accept ca este PRIMA DECLARATIE care as putea-o clasifica drept "grava", rational cantarind, as putea baga mana in foc ca, au fost mult mai multi cetateni americani care au scuzat-o (numai si pentru uriasul trafic de droguri prezent la granita cu Mexic), decat cei care au condamnat-o.

5. Afirmatia despre Mexic, care nu-si trimite in SUA oamenii valorosi si buni, ci in mare parte, pe cei care comit trafic de droguri, crime, violuri si talharii, PENTRU CA A SUBLINIAT CA ESTE CONVINS CA EXISTA SI OAMENI BUNI PRINTRE IMIGRANTII MEXICANI.

Opinez ca, analizand criminalitatea si mafia mexicana, si de aceasta data, nu este chiar usor sa combati aceasta declaratie, CHIAR DACA, DESIGUR, pentru "gunoaiele" Mexicului, platesc si imigrantii cinstiti si corecti proveniti din aceasta tara.

6. Afirmatia despre POLITICUL care a ajuns o rusine si despre faptul ca, in guvern, nu ajung oamenii buni.

Opinez ca, daca ar fi adaugat si "EXCEPTIA" (pentru ca sigur exista), aceasta declaratie este mai adevarata ca oricand.

7. Afirmatia despre fiica sa, cu care si-ar da intalnire, daca nu i-ar fi tata sau, dupa caz, daca aceasta nu i-ar fi fiica.

Opinez ca, de data aceasta, incadrand aceasta declaratie la cele "sinucigase" pentru victoria in alegeri, SPECIALISTII, zau ca s-au umplut de penibil!

Cu siguranta ca, nu au fost multi americani care sa se duca cu gandul la nu stiu ce perversiune cu iz penal, ci doar la banalul caz in care, UN TATA, se mandreste cu fiica sa, scotand in evidenta faptul ca, aceasta, corespunde total STANDARDELOR SALE IN CEEA CE PRIVESTE CALITATILE FEMININE.

Concluzie:

Atat de "sinucigase" au fost aceste declaratii ale domnului Trump, si atat de bine au apreciat "SPECIALISTII" faptul ca, urmare a acestora, impricinatul, si-a dat foc la valiza, INCAT, DUPA CUM AM AVUT OCAZIA SA VEDEM CU TOTII, a castigat fara emotii!

Iar studiind statisticile, desigur, in comparatie cu cele ale doamnei Hillary Clinton, se observa ca, cel putin FEMEILE, l-au votat in aceeasi masura cum au votat-o si pe contracandidata sa, la fel cum s-a intamplat si in cazul TINERILOR (moderni) care, conform acelorasi "specialisti", ar fi trebuit sa fie speriati de monstrul cu vederi nationaliste.

Rezultatul "votului" de astazi (deloc surprinzator, doar daca ai decenta de a-l analiza serios), din umilu-mi punct de vedere, si numai dupa ce m-am trezit la realitate si am realizat ca, de data aceasta, pentru ca nu m-a interesat aproape deloc subiectul, AM "HALIT-O" SI EU CA UN PELICAN, isi gaseste foarte simplu si usor, explicatia.

Poate...intr-o postare viitoare.

Bineinteles, DOAR O PARERE!

2 comentarii:

  1. Sondajele, și ele!

    Fi sigur, mulţi golani care urlă pe stradă acum contra Trump - n-au fost la vot.

    Cum i-a mai adormit sondajele cu victoria sigur-sigură a lui Clinton!...

    Lecţie bună pentru partidelele noastre, asemenea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Gogule....perfect spus!

      Exact la asta ma gandisem si eu!

      Adevarat! Extrem de adevarat!

      Ștergere