...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

joi, 18 septembrie 2014

ATUNCI CAND PROSTITUTIA SE PLATESTE CU...VIATA!

Buna seara dragii mei!

Din nou este ora 1 noaptea si, cum v-am obisnuit, din nou, cateva randuri scrise. Pe scurt, imi voi expune parerea despre INGROZITOAREA CRIMA (pentru ca, din punctul meu de vedere a fost crima cu premeditare) comisa de arhicunoscutul atlet paralimpic (avea ambele picioare amputate) Oscar Pistorius. Pentru cei care inca (desi nu cred sa existe) nu stiu povestea, acest nemernic, Oscar Pisorius, acum mai bine de un an si jumatate, si-a impuscat mortal iubita (Reeva Steenkamp, un model sud african) in propia casa, MOTIVAND ca a confundat-o cu un hot.

NOTA: Prin ceea ce voi scrie in continuare, stiu ca, poate, voi intra in conflict cu parte dintre cititori, dar aceasta imi este parerea, dupa ce am disecat in amanunt acest caz.

Astfel, din umilu-mi punct de vedere, lucrurile sunt extrem de simple. Cazul are un FRUSTRAT (pe buna dreptate), Oscar Pistorius, care chiar daca avea toata lumea la picioare (notorietatea fiindu-i imensa, iar averea compusa din multe zeci de milioane de dolari), sufletul ii era plin de ura si rautate. (si aici, poate, total scuzabil, avand in vedere ca la varsta de 11 luni ii fusesera amputate ambele picioare datorita unei afectiuni grave).

Apoi avem o PROSTITUATA, Reeva Steenkamp, model de profesie (ha, ha, ha, cate sunt si pe plaiurile mioritice) care sedusa de sansa de a fi iubita UNICULUI CAMPION PARALIMPIC STIUT DE TOT MAPAMONDUL, pentru care se bateau toate firmele de echipament sportiv (si nu numai) in a-i oferi contracte de sponsorizare (si, axiomatic, de averea impresionanta a acestuia), a acceptat sa-i devina iubita.

ATENTIE!!! Am mai spus-o! Din punctul meu de vedere, PROSTITUTIA, nu este definita numai de acele femei care stau la colt de strada si isi ofera "carnea" contra unor foloase materiale! Acelea, poate sunt cele mai onorante prostituate! PROSTITUATELE, CU ADEVARAT, CELE MAI JOSNIE, sunt cele care, fie ca lucreaza in modeling, televiziune, presa, multinationale, institutii publice, samd....ISI VAND "CARNEA" (sub "acoperirea" unei relatii) unor barbati bogati.

Hai sa vedem niste poze! Sa incepem cu Oscar Pistorius.


Acum, hai s-o vedem si pe Reeva Steenkamp.



Idealisti sunt multi, dar eu va spun un lucru! Daca n-ar fi fost cine era, precum si averea considerabila, o "bunaciune" precum defuncta (din pacate), IN VECII VECILOR AMIN nu s-ar fi uitat la un barbat care, din nefericire, avea ambele picioare amputate. Stiu, stiu, stiu, dupa cum spuneam, sunt constient ca exista in lume multi idealisti care ar sari SA-MI EXPLICE ca dragostea nu tine cont de handicapuri, insa, printr-un exercitiu de imaginatie, putem extrem de usor sa avem un raspuns foarte apropiat de adevar.

Asadar sa ne inchipuim ca Oscar Pistorius, cu pantalonii suflecati pana la genunchi (incat sa se vada protezele) statea sprijinit de peretele unei cladiri de pe Lipscani cersind un banut! Oare credeti ca, Reeva Steenkamp, trecand prin zona, si vazandu-l asa frumusel cum era, pe langa posibilul gest de a-i intinde o bacnota, cumva...ar fi simtit dorinta de a face mai mult pentru el, si, implicit, poate, de a-i deveni IUBITA?

Sa fim seriosi! Ce publicitate mai mare poate sa aiba un model sud african, decat a fi iubita CELUI MAI MEDIATIZAT ATLET PARALIMPIC, cunoscut de tot mapamondul, si putred de bogat???

Dar, din pacate, uneori, CHIAR SI ACEST ABJECT MOD DE PROSTITUTIE (singurul care, mascat chipurile de o relatie, nu este sanctionat de lege, asa cum este sanctionata prostitutia la colt de strada), UNEORI, SE PLATESTE CU VIATA!

Nu ma surprinde faptul ca, tribunalul sud african care judeca CRIMA, l-a absolvit de ACTIUNEA CU PREMEDITARE pe criminal, in cel mai nefericit caz, urmand sa-l condamne pentru omor din imprudenta! Ar fi fost culmea sa nu fie asa! Oscar Pistorius, ani la rand a reprezentat modelul prin care era aratat intregului mapamond ca, in ciuda unui handicap major, SPORTUL INVINGE ORICE LIMITA! Cum ar fi ca marele model pentru intreaga societate mondiala, sa sfarseasca pe "scaunul electric" sau, in cel mai fericit caz, condamnat la inchisoare pe viata pentru ca si-a ucis cu premeditare iubita?

DESI CHIAR ACEST LUCRU A FACUT!

Exista la dosar marturii certe ca NEMERNICUL era de-o gelozie crunta, nu o data, bruscandu-si iubita in restaurante sau la diverse petreceri, doar pentru ca avea impresia ca se uita la alti barbati. Probabil ca nici nu este de condamnat, constient fiind ca, indiferent cat de vestit si bogat era, faptul ca din cauza unei regretabile afectiuni pe care o avusese la varsta de 11 luni, ii fusesera amputate ambele picioare, FATA DE ALTI BARBATI, avea un handicap enorm. Doar nu credeti ca era atat de naiv incat sa creada ca domnita statea cu el de frumos ce era si de mult ce il iubea, necontand deloc acel crunt handicap!

BINEINTELES CA ERA CONSTIENT CA DOMNITA STATEA CU EL PENTRU NOTORIETATEA SI AVEREA MAI MULT DECAT CONSIDERABILA, IAR CAND I S-A UMPLUT "PAHARUL" GELOZIEI PATOLOGICE, TOATA FRUSTRAREA SI URA S-AU TRANSFORMAT INTR-O INGROZITOARE DORINTA DE A O UCIDE CU SANGE RECE!

Ceea ce a si facut, intr-un mod mai mult decat inteligent! A impuscat-o noaptea, in propia casa, chipurile confundand-o cu un HOT! Astfel de povesti, nici copiii nu pot crede! Sa nu uitam ca a tras nenumarate gloante in trupul amaratei, iar daca ar fi fost un regretabil accident, dupa primul "foc" de arma care ar fi lovit-o pe Reeva Steenkamp, urletele sau macar gemetele ei, l-ar fi dezmeticit si, implicit, l-ar fi facut sa nu mai traga in continuare! Dar a "ciuruit-o" pana a fost sigur ca este moarta!

Trebuie sa recunoastem ca nenorocitul a lucrat extrem de inteligent! A asteptat sa-i ajunga iubita acasa, si noapte fiind, a mimat confuzia cu HOTUL care intra peste el in casa. Cine sa poata acuza un individ fara ambele picioare ca a tras pentru a-si apara viata, in propia casa! INTELIGENTA DIABOLICA!

Si acum, dupa ce mimeaza durerea prin tribunal, plangand la fiecare "termen" de judecata, o sa scape cu vreo 6-7 ani (daca vor fi si acestia) pentru OMOR DIN IMPRUDENTA!

Asta-i viata! Dupa cum spuneam mai sus, uneori, UN ANUME GEN DE PROSTITUTIE (nu cea din coltul strazii) daca nu poate fi pedepsit legal, este pedepsesit de catre...hazard!

Despre morti numai de bine, dar din punctul meu de vedere, Reeva Steenkamp, NU A FACUT ALTCEVA DECAT SA SE PROSTITUEZE! N-am sa cred absolut niciodata ca, la cat de "bunaciune" era ca femeie, s-a indragostit de un barbat care nu avea ambele picioare! Dar in schimb avea extrem de multa faima si avere!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu