...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 5 noiembrie 2012

ACESTI "VIERMI", MERITA SA AIBA DREPTURI???

Buna seara, dragii mei!

Daca privesti buletinele de stiri (stiu, imbecilii vor spune sa nu le mai privesti) ZILNIC auzi diverse nenorociri care-i vizeaza pe copii, incepand de la sugari si pana la cei ce se apropie de adolescenta.

Doar azi, privind buletinul de stiri de la ora 19, am putut sa vad un reportaj facut cu camera ascunsa, undeva prin Bistrita, al caror protagonisti erau niste bestii de oameni pentru care si pedeapsa capitala mi se pare prea blanda, care aveau ca indeletnicire....VANZAREA PROPRIILOR COPII !!!

Sa-i fi vazut pe nenorociti cu cat sange rece NEGOCIAU VANZAREA PROPRIILOR COPII, pretul fiind undeva pe la 5.000 ron. Sa-i fi vazut cum se laudau ca au facut 9 copii, din care doar 3 au fost pastrati, restul de 6 fiind vanduti.

In plus, am mai vazut cazul unui bebelus de 2 luni care a fost adus la spital intr-o stare de infometare granita cu "decesul" si....desi, doctorii nu i-au dat absolut nicio sansa de supravietuire datorita faptului ca timp de 6 saptamani de zile nenorocita de mama-sa nu l-a alaptat si l-a tinut aproape nemancat, totusi cu voia BUNULUI DUMNEZEU bebelusul se incapataneaza sa supravietuiasca si lupta pentru viata sa. Chiar si in cea mai fericita situatie, care ar fi sa-si revina miraculos, nimeni nu poate garanta ca nu a ramas cu sechele de pe urma acelei perioade de 6 saptamani de infometare.

Daca mai adaugam cazurile de copii abandonati in ORFERINATE, care sunt in jur de 60.000, deja se contureaza o situatie de....vise rele.

Eu, dupa cum stiti, sunt mai prost de felul meu, iar in plus, umila-mi existenta este marcata de handicapul de a nu ma putea plia foarte usor pe realitatile NOII SOCIETATI plina de DREPTURI (!!!) si din ce in ce mai putine obligatii, asa ca pun o intrebare:

DE CE, ORICINE ARE DREPTUL SA FACA COPII ????

Ok, ok, ok, stiu prea bine genul de personaje absolut imbecile si retardate care daca m-ar auzi ca intreb asa ceva, m-ar face fascist, terorist, criminal, etc, etc, etc, insa imi asum intrebarea.

Pai, eu stiu un lucru. Pentru mine, COPIII SUNT CEVA CE NU POATE FI DESCRIS IN CUVINTE. Cand ti un copil in brate, simti pur si simplu cum Dumnezeu te atinge. Senzatia, nu poate fi descrisa in cuvinte. Pentru copilul tau, iti dai viata fara sa clipesti, pentru copilul tau esti in stare sa faci orice sacrificii.

Si...atunci, cum poti sa accepti ca orice betiv ordinar, nespalat si analfabet, de cate ori i se ridica "madularul", mai procreaza inca o data si....inca o data, samd, iar apoi.....senin si fara nici cea mai mica remuscare ISI VINDE COPILUL CA LA PIATA DE VITE ???

Ok, a facut primul copil si s-a dovedit ca i-a adus acestuia "rele tratamente", ar trebui sa fie decazut urgent din calitatea de parinte si....chiar daca suna dur, sa nu i se mai dea dreptul de a face copii.

Repet, pentru acesti "viermi" si PEDEAPSA CAPITALA imi pare mult prea blanda. Acesti nemernici ar trebui arestati si coborati sa munceasca in cele mai cumplite mine de unde sa nu mai vada niciodata razele soarelui, iar ca mancare sa li se dea, nimic mai mult decat PAINE SI APA.

Accept fara rezerve ca a face copii este UN DREPT SFANT ce ne-a fost lasat de la Dumnezeu, insa sa dai dreptul unor astfel de "viermi" sa aduca pe lume pe "banda rulanta" PRUNCI ABSOLUT NEVINOVATI iar apoi sa le chinuiasca existenta prin nepasare si lipsa de ingrijire, ca in final SA LE NEGOCIEZE PRETUL PRECUM IN PIATA DE VITE, imi pare ceva ce mintea mea nu poate accepta.

La nivel declarativ, chipurile ne indreptam catre o EUROPA UNITA PLINA DE CIVILIZATIE SI GARANTA A MULTOR DREPTURI, insa in realitate, cel putin in Romania, este ceva greu de diagnosticat:

a) daca cineva te omoara in bataie, se simte jignit daca instanta il condamna la 5 ani de puscarie cu dreptul de a fi eliberat conditionat dupa 3 ani;

b) daca se comite o crima cu premeditare si salbaticie (ex: zeci de lovituri de cutit), abia daca se ajunge la pedepse de 10-12 ani, iar dupa 7 ani esti liber;

c) prostitutia si pornografia cu minori, aproape ca n-o baga nimeni in seama;

d) politicienii sunt nasi si danseaza cu foc la nuntile si botezurile celor mai mari interlopi;

e) sefa de cabinet a nu stiu carui ministru, poate detine cu usurinta o retea de prostitutie de lux in cadrul caruia "presteaza" chiar si ea pentru un tarif bun;

Iar daca continui enumerarea, risc sa scriu vreo 2 saptamani incontinuu.

Catre ce ne indreptam, NUMAI DUMNEZEU STIE !!!

Insa sper ca "nota de plata" de care se tot vorbeste, sa vina cat mai repede pentru ca......multi dintre oameni au uitat de SODOMA SI GOMORA, in timp ce foooooooooarte multi, nici macar n-au auzit de cele doua cetati, iar in caz ca le spui de ele, cred mai degraba ca sunt niste noi tipuri de bere sau coniac.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu