...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 5 iulie 2010

O crunta iluzie.

Buna dimineata, dragii mei!

Imi vine sa rad cand scriu acest comentariu. In acelasi timp ma gandesc, cat tupeu trebuie sa ai ca individ, sa rostesti raspicat niste minciuni absolut imense si sa vinzi.....iluzii, pe bani "grei".

Despre ce este vorba ?

Pai, acum vreo 30 de minute, am intrat pe un site (cautam ceva).....si.....cum se intampla destul de des, pe acel site, erau mai multe reclame.

Una dintre reclame suna asa:

"Vrei sa castigi 100% la PARIURI SPORTIVE?

Eeeee, cum nu am decat vreo 20 de ani de cand, m-am imprietenit cu jocurile de noroc, de la loto, bingo, slot machine, si pana la PARIURI SPORTIVE (preferatele mele).......nu puteam sa ratez ocazia de a citi ceea ce scria acolo.

M-am asezat comod in fotoliu, m-am umplut un pahar cu suc de portocale, mi-am aprins o tigare si......m-am napustit asupra articolului.

Ca sa lamuresc inca de la inceput problema, dupa 15 ani de PARIURI SPORTIVE, cel putin din punctul meu de vedere, nu exista o metoda care sa-ti poata asigura castiguri constante, cu atat mai putin sa-ti garanteze 100%, acest lucru.

Insa, distinsul domn, care se recomanda ca un parior inrait de vreo 7 ani (deh....mai putin de jumatate din cat am prestat eu).....sustinea ca a descoperit niste metode de a-ti asigura 100% castig la PARIURI SPORTIVE.

Asa ca.....am inceput sa citesc, asteptand sa fiu....uimit :)

Articolul, luuuuuuung, luuuuuung, luuuuung, de nu se mai termina, si.....cu fiecare parte pe care o parcurgeam, asteptam sa vad macar o mica precizare exacta a metodei prin care distinsul domn, poate demonstra ca a descoperit metoda de castig 100%.

Insa...nimic.....nicio precizare.

Deja citeam de 15 minute, si....imi era prezentata aceeasi sintagma "vrei sa castigi 100% la PARIURI SPORTIVE?", evident in zeci de formulari, cat mai ademenitoare.

In plus, omul "juca" tare in comentariul sau, dand exemple niste mesaje de multumire venite atat din partea unor barbati cat si din partea unor femei, care....chipurile.....ii multumeau ca le-a schimbat viata in bine, cu cartea pe care a scris-o, si....implicit, cu incredibila sansa de a castiga "non-stop" la PARIURI SPORTIVE.

Mai mult, distinsul domn, prezenta si adresele de mail, ale acelor oameni care ii multumeau. Iar eu....."mancandu-ma" in fund, am intrat pe google, am tastat "detect invisible" si.....am introdus cu calm, toate adresele de yahoo mentionate in comentariu, pariind pe faptul ca....niciuna dintre acele adrese nu o sa aiba atasata o poza la profil.

Ceea ce s-a si intamplat.....nicio adresa de yahoo din cele 5 prezentate de marele descoperitor al metodei de a castiga 100% la pariuri sportive, nu avea poza la profil.

Radeam si....citeam in continuare. Si...uite asa, dupa vreo 20 de minute, in care aveam capul "varza" de cat de usor pot castiga o multime de bani la PARIURI SPORTIVE, am ajuns la finalul articolului, care suna cam asa:

"Nu rata sansa sa castigi 100% la pariuri sportive. Nu-ti refuza aceasta sansa. Nu conteaza daca esti femeie sau barbat, cu totii puteti castiga zilnic la pariuri sportive. Comandati cartea mea, care o sa va dezvaluie metoda de joc care garanteaza castiguri foarte mari. Pretul cartii este de 370 ron."

Deja radeam cu mare pofta, insa....nu era totul.

Dupa cum v-am spus, tipul "juca" tare. Asa ca, era imposibil sa nu adauge, o elucubratie uluitoare:

"Cartea pe care am scris-o, se va edita in doar 390 de exemplare. Dar....primii 47 dintre voi, care vor comanda-o, vor putea sa o cumpere cu incredibilul pret de numai 149 de ron. Comandati acum, si.....nu veti mai avea nevoie de serviciu, va veti permite cele mai luxoase vacante....etc, etc, etc"

INCREDIBIL.....CAT TUPEU.

Acum, sa va spun si parerea mea, dupa 15 ani de PARIURI SPORTIVE.

Nimeni, in lumea asta, nu poate descoperi o metoda de catig 100% la PARIURI SPORTIVE.

Insa....daca prin maxim de absurd, vreo persoana, ar descoperi o metoda care sa garanteze 100% castigul la aceste pariuri sportive, nu ar exista decat o singura varianta:

SA FIE OMORAT......pentru ca a fi cumparat......este prea riscant.

Ca sa intelegeti de ce spun acest lucru, luati in calcul ca la nivel mondial, cifra de afaceri a caselor de pariuri, se situeaza la zeci de miliarde de euro anual.

Tot casele de pariuri, sponsorizeaza si multe cluburi de renume din fotbalul mondial.

In plus, hai sa facem un mic exercitiu de imaginatie:

Sa presupunem ca alegem o persoana care URASTE FOTBALUL.....

Insa, ii dam acestei persoane 1000 ron, cu conditia sa fie obligat, a face un pariu, alegandu-si 3 meciuri din oferta de sfarsit de saptamana a unei case de pariuri.

Daca nimereste pronosticul celor 3 meciuri, banii obtinuti sunt ai sai, si....nu mai trebuie sa parieze.

In mod normal, cat de mult ai ura fotbalul, daca cineva iti face o astfel de propunere, nu ai cum s-o refuzi, pentru ca.....nu implica niciun risc.

Insa, ce sa faca acea persoana, pentru ca uraste fotbalul si.....nici nu are habar de echipe, clasamente, statistici, samd?

Pai ce poate sa faca ?

Cred ca orice om, indiferent cat de mult ar ura fotbalul, a auzit de Real Madrid, Barcelona, Juventus, Milan, Lyon etc, etc..

Sunt echipe foarte puternice, care castiga mereu campionate si cupe, asa ca.....acea persoana, in mod evident, ar alege 3 echipe de renume si ar paria pe victoria lor.

Sa spunem ca ar alege, Real Madrid, Juventus si Lyon.

Iar....toate aceste 3 echipe obtin victoria, aducandu-i acelei persoane, un castig de 2000 ron (1000 de ron a pariat).....deci....si-a dublat banii.

La prima vedere, pare extrem de simplu.....insa.....pariorii ca mine, "harsaiti" in 15 ani de pariuri, stiu prea bine un lucru foarte important:

"BOMBELE"........adica acele situatii, in care un favorit cert, genul Barcelona, care joaca acasa cu ultima echipa din clasament, in loc sa invinga, face un meci egal, sau....mai rau, pierde meciul.

Iar aceste "bombe", sunt prezente saptamana de saptamana, in meciurile disputate.....si.....este un lucru cat se poate de normal.

Daca nu ar exista aceste "bombe", dupa cum v-am exemplificat mai sus.....orice persoana care uraste fotbalul, fara niciun pic de cunostinte in domeniul pariurilor, ar merge la agentie si ar paria pe 3 echipe super cunoscute....asigurandu-si fara niciun risc, un castig.

Insa, daca aceste echipe mari, super cunoscute, ar castiga tot timpul....PARIURILE SPORTIVE NU AR PUTEA EXISTA.

Pentru ca, toata lumea ar castiga, de la piciul de 7 ani care si-ar paria alocatia, pana la batrana de 70 de ani, care si-ar paria pensia.

Si....implicit.....daca echipele favorite ar castiga mereu.....CASELE DE PARIURI SPORTIVE AR DA FALIMENT IN MAXIM 3 ZILE.

Tocmai aici este frumusetea PARIURIULOR SPORTIVE, ca nimeni nu-ti garanteaza un castig, indiferent cat de mic, ci.....numai intuitia ta, de a prevedea o anumita "bomba" si implicit a evita acel meci, sau....a alege sa pariezi exact pe acea "bomba", iti poate aduce un castig.

Personal, cel mai mare castig pe care l-am realizat la PARIURI SPORTIVE a fost de 140 milioane (lei vechi), iar acesta a fost obtinut, pariind intr-o zi, pe o inspiratie de moment, de care toti prietenii care au stiut ce pariu am pus.....au ras de mine, crezandu-l imposibil.

Si....exact acel pariu a iesit, asigurandu-mi un castig substantial (se intampla in 2006).

In mod clar, fiecare parior isi poate concepe niste planuri de joc, cat mai prudente, cat mai putin riscante, care sa-i asigure o sansa cat mai mare de castig, insa.....NICIODATA.....la pariuri sportive, nu poate exista metoda prin care sa castigi 100%.

Un singur lucru m-a mirat la acel domn, care isi facea reclama pe internet, vis-a-vis de marea lui descoperire.

Anume faptul ca.....ori el, este incredibil de prost, ori...pe ceilalti oameni, ii considera incredibili de prosti.

Cum sa spui ca ai descoperit o metoda care sa-ti asigure un castig 100% la pariuri sportive, sa editezi o carte in care s-o prezinti si altora, dar.....sa decizi sa fie tiparita in doar 390 de exemplare???

Adica.....390 de exemplare x 370 ron = 144.300 ron (sa spunem ca nu exista acea reducere pentru primii 47 de clienti).

Pai cum ? Descoperi o metoda miraculoasa, care iti garanteaza 100% castig la pariuri sportive si.....in loc s-o ti pentru tine, decizi s-o faci publica, insa....o tiparesti intr-un numar limitat, de doar 390 exemplare, care iti pot aduce un castig maxim de 1 miliard jumatate de lei vechi, cand.....utilizand-o, fara s-o faci publica.....de-a lungul anilor, poti castiga 100 de miliarde. :)

In fine, dupa cum am spus mai sus, daca prin absurd, cineva ar descoperii metoda de castig 100% la pariuri sportive, si....ar face public acest lucru.....nu ar mai apuca sa traiasca nici macar 3 zile, pentru simplu motiv ca, sunt in joc zeci de miliarde de euro anual.

Inchei acest comentariu, gandindu-ma, la acei pusti care s-au apucat si ei de pariuri sportive si....datorita varstei fragede si a entuziasmului, cu siguranta ca vor crede imbecilitatile acelui individ, care.....vanzand iluzii, o sa bage in buzunar niste sume frumusele de bani.

Un comentariu:

  1. Interesant, ai spus exact ce gandeam si eu. Si eu sunt jucator la pariuri de 8 ani cu metoda marcheaza gol (pe care am "slefuito" cat am putut). Fara sa ma lacomesc, maxim 3 meciuri pe bilet, minim 1. Stiu ca disciplina si rabdarea sunt cheia, bani destui si o analiza incat sa ai incredere in pariul facut de tine. Dar ce sa vezi, uneori pun 2 meciuri si nu marcheaza 1, ma scoate. Din 5 meciuri 1 ma scoate, din 3 tot 1 ma scoate, din 1 tot 1 ma scoate. Important e managementul baniilor, sa vrei sa dublezi 15 lei, nu ai ce face cu 30, dar daca mai pui un zero sau 2 la sfarsitul mizei, se schimba, dar riscul e acelasi. Astia sunt niste excroci care asa o sa moara, pacalind alti prosti care pun botul. Am luato si eu la pariuri in cele mai fericite zile si cele mai "sigure" meciuri din ziua aia. Am inceput sa bag pe africa, irlanda, belgia etc. decat pe astia cunoscuti, numai surprize.

    Stima si respect pentru articol.

    RăspundețiȘtergere