...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 13 ianuarie 2015

EU CHIAR NU MA SIMT UN..."CHARLIE".

Buna ziua dragii mei!

O imensitate de IDIOTII (da, da, da, voi incerca sa argumentez) se intreaba in aceste zile cum de a fost posibila TRAGEDIA DE LA PARIS soldata cu pierderea a vreo 20 de vieti si ranirea altor cateva zeci de persoane.

Desi stiu CA VOI SOCA CU CEEA CE VOI SCRIE IN CONTINUARE, pur si simplu nu ma pot alatura “turmei” precum o cornuta, doar pentru ca asa este trendul! Asadar, priveam duminica milioanele de indivizi care au iesit in strada la Paris, chipurile...CONTRA TERORISTILOR.

Multi dintre acestia sunt prea ignoranti, incat sa fi auzit (macar) ca de-a lungul zecilor de ani presarati cu ACTE TERORISTE, nu o data (in istorie) au existat banuieli extrem de temeinice ca liderii unor vestite si temute GRUPARI TERORISTE aveau stranse legaturi cu...atentie!!!!....OAMENI POLITICI de cel mai inalt rang!

Desi este doar umilul meu punct de vedere, tind din ce in ce mai mult a crede ca TERORISMUL exista in lume cu acceptul tacit al politicienilor, pentru ca lupta contra terorismului suge de la bugetul tuturor tarilor, SUME ABSOLUT ASTRONOMICE.

Mai mult! incerc sa-mi imaginez ce s-ar intampla daca pe intreg mapamondul ar fi pace si prietenie, iar riscul unui razboi sau a vreunui act terorist nu ar mai exista? CE S-AR FACE TOTI SMECHERII CARE AU FACUT SI ISI SPORESC CONTINUU AVEREA din afaceri cu armament???

Dar sa revenim la cele 3 milioane de indivizi care au marsaluit prin Paris, purtand pancarte cu “JE SUIS CHARLIE”. Facem un pariu??

Duminica au iesit sa manifesteze contra TERORISMULUI, dar daca (asa cum se preconizeaza dupa tragicele evenimente de la Paris), la nivelul Uniunii Europene se va repune pe tapet adoptarea LEGII ”BIG BROTHER” (nu stiu de ce cred ca 75% dintre ignorantii care au manifestat duminica la Paris, n-au auzit in viata lor de aceasta lege)...aceiasi indivizi vor umple din nou strazile Parisului, dar de data aceasta manifestand contra intentiei statului de a le invada si viola VIATA PRIVATA.

NOTA: Nu am rabdarea de a detalia ce inseamna LEGEA “BIG BROTHER”, rezumandu-ma a preciza ca este vorba de interceptarea si monitorizarea totala a convobirilor telefonice. Multe state europene au incercat de multa vreme s-o impuna, dar pana acum nu au reusit.

Si mai aduc un argument! Toti acei ignoranti care au manifestat la Paris, au sustinut sus si tare ca, INDIFERENT DE EVENTUALELE JIGNIRI CE LE POTI ADUCE CUIVA, ai dreptul de a te exprima liber, iar daca partea “lezata” vrea sa-si faca dreptate, trebuie s-o faca doar prin...PUTEREA LEGII!

Facem din nou un pariu?

90% dintre indivizii care sustin ipocrizia de mai sus, daca intamplator, cineva le-ar jigni VREUN DEFUNCT AL FAMILIEI (mama, tata, frate, copil, samd…ceva sacru pentru ei), in secunda doi ar uita ca exista O LEGE, si ar actiona PRIMITIV...sarind la bataie!

Sau tare as fi curios CUM AR REACTIONA ACEIASI INDIVIZI, daca si-ar vedea intr-un ziar mama, sora, fetita, samd (ceva sacru pentru ei) CARICATURIZATA printr-o scena erotica cu “dubla penetrare” (spre exemplu), sau intr-o relatie lesbiana, samd!

Sper ca ati inteles ceea ce vreau sa spun! SUB NICIO FORMA NU IAU APARAREA TERORISTILOR (Doamne Fereste! ), si nici nu sunt macar 0,00001% de parere ca ceea ce s-a intamplat la Paris ar avea vreo justificare, dar consider ca orice jignire trebuie sa aiba limita! Altfel, se intra pe un teren extrem de periculos! Ceea ce s-a si intamplat!

Din punctul meu de vedere, cei 3-4 ziaristi care si-au pierdut viata...IN PRIMUL RAND NU ERAU ZIARISTI! Pentru ca astazi nu mai fac parte “dintre noi”, ma abtin sa-mi spun parerea mai departe! Din respect fata de lucrurile sfinte! Respect pe care ei nu au stiut sa-l aiba!

DIN ACEST MOTIV S-A AJUNS LA TRAGEDIA DE LA PARIS! Din cauza unor idioti lipsiti de orice farama de bun simt, cum spre exemplu, avem si noi!...RADU BANCIU, care intr-o emisiune (dupa consumarea tragediei de la Paris) a gasit sa spuna:

Vă explic eu cum stau lucrurile cu Islamul. Aceşti demenţi pe care îi vedem ucigând peste tot în lume ucid în numele Islamului. Această religie este la originea evoluţiei tuturor acestor oameni. ACEASTA CRETINATATE DE RELIGIE i-a îndobitocit pe oameni. Indiferent dacă sunt doctori sau profesori, ei îşi trag seva DIN ACEST RAHAT CARE ESTE ISLAM. Duceţi-vă dracului de tâmpiţi. Din cauza voastră s-a întâmplat totul. Ce legătură are că tu eşti musulman, iar eu creştin? Această religie manipulează pe oricine. CORANUL, ACEST RAHAT DE CARTE, nu reuşeşte să oprească gloanţele.


Vedeti voi!!! IDIOTI SI NESIMTITI SUNT PESTE TOT IN LUME! Nimeni nu spune, CA ZIARIST, sa nu-ti spui parerea, nimeni nu spune sa nu ai o duritate in exprimare, dar pana la a ajunge sa-ti bati joc si sa folosesti un limbaj obscen cand te referi la o RELIGIE (sacra pentru unii) este drumul lung.

LASATI-MA SA AM REZERVE SERIOASE CA INDIVIZI CA RADU BANCIU SUNT ZIARISTI! Fiind valabil si pentru…Paris!

Asadar, INDIFERENT DE CAT AR SOCA, niciodata n-as putea sa ma asociez cu “Je suis Charlie"...PENTRU CA EU CHIAR NU SUNT CA ACEL INDIVID !!! Si ii multumesc lui Dumnezeu ca nu sunt!

De RELIGIE nu se cuvine absolut niciodata sa faci glume, cu atat mai putin s-o prezinti, IN BATJOCURA, asociata cu erotismul! Indiferent de religie !!!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu: