...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

luni, 15 septembrie 2014

NENOROCIREEEE! CRUDUTA A FOST INSELATA!

Buna seara dragii mei!

Fratilooooor....NENOROCIREEEEE, CATACLISM, URAGAN, PRAPAD, DEZASTRUUUUUUUU !!!!

Manca-v-as talentu' vostru....stiti ce s-a intamplat????

Aoooooleu, mai ca n-am curaju' sa va spun. Bai, fratilor, CRUDUTA A FOST INSELATA DE "NILA" !!!

Sper ca pe Cruduta o stiti! Fetita aceia din Ferentari, pe care, o combinatie odioasa de amabilitate marca "Bianca Dragusanu-Dan Capatos" a transformat-o peste noapte in MARE VEDETA. La fel si pe "Nila"! Daca-mi spuneti ca nu-l stiti pe "Nila", sa mor io de nu va bat! Cum sa nu-l stiti pe Costea (marele fotbalist) venit la Steaua (de la Craiova) acum vreo 4 ani ca si IMENS TALENT, dar ramas o vesnica "speranta", pentru ca, in prezent, desi nu are mai mult de 24 de ani, cred ca nu mai joaca pe nicaieri.



Revenind la subiectu' nostru, imi veti spune (probabil), ce mare smecherie s-a intamplat ca vestita Cruduta a fost inselata de iubitul ei, "Nila", avand in vedere ca, numai in aceste momente cand tastez, mii si mii de alte femei sunt inselate de partenerii lor?

Da, fratilor, dar acest cuplu este deosebit! Daca nu ma insela memoria, inainte s-o ia Capatos (la propunerea Biancai), domnisoara Cruduta, tocmai ce fusese data afara de la "Matinalul cu Razvan si Dani", dupa ce, presa tabloida, sugerase (mai mult sau mai putin dovedit) ca impricinata ii ceruse lui Leo de la Strehaia (sa nu-mi spuneti ca nu stiti cine este vestitul personaj, pentru ca nu va cred) sa-i depuna in cont o suma frumusica de bani pentru a se culca cu el.

Una peste alta, pana sa-l cunosca pe Nila, pe langa faptul ca (dupa spusele ei) la o varsta extrem de frageda (vreo 20 de ani), domnisoara, se putea mandri cu o colectie mai mult decat "stufoasa" de relatii cu diversi barbati, in plus....era obisnuita sa traiasca viata in mare lux, pentru ca deh...din ceea ce a sustinut presa, stia sa-si ceara "partea leului" de la bogatanii ce puneau ochii pe ea.

Cunoscandu-l pe Nila, desi nimeni nu putea macar anticipa, cu atat mai putin sa si parieze ca se va intampla, CRUDUTA S-A INDRAGOSTIT RAU DE TOT! Si, indragostindu-se, rand pe rand, a suportat gelozia absolut uriasa a iubitului, bataile, injuraturile, cererile de a o termina-o cu prezentarile de moda, apoi cu emisiunea lu' Capatos, samd.

Siderandu-si toate prietenele, dar cel mai mult pe Bianca, distinsa domnisoara i-a indeplinit toate poftele iubitului, neiesindu-i din cuvant, si, totodata, terminand aproape orice contact cu viata pe care o avusese inainte sa-l cunoasca. Si cand toata lumea (inclusiv eu) puteam sa jur ca situatia se indreapta spre "altar"....s-a produs dezastrul:

NILA A INSELAT-O CU...DENISA BOTCARI.

Da, da, da, este posibil sa nu fi auzit in viata voastra de aceasta Denisa Botcari. Dar eu stiu! Ceeee, credeti cumva ca sunt la curent doar cu razboiul din Ucraina, fara sa ma informez si despre lucrurile cu adevarat importante? Domnisoara Denisa este o nou intrata pe "piata" romaneasca tabloida. Presa sustine ca in Londra, unde a locuit pana nu demult, ar fi fost DAMA DE COMPANIE, dar impricinata sustine ca, doar invidiosii pot sustine asemenea aberatii, pentru ca ea este un foarte apreciat si cautat manechin (la naiba, cum altfel? ), fapt ce-i confera, la nici 22-23 de ani, sa duca un trai de lux in cea mai scumpa metropola europeana.



Bai, sincer, desi niciodata nu mi-au placut prea mult blondele, iar in plus, intotdeauna am detestat pustoaicele, in cazul acestei moldovence...sa fiu al naibi daca nu sunt nevoit sa recunosc ca...in fine. :):):) Este "buna"...ce s-o mai dam pe ocolite!

Reveind la subiect, in cele cateva luni petrecute in tara, dupa ce i-a "bifat" rapid pe Cristea (fotbalistu'), pe Columbeanu (afaceristu') si pe simpaticul Varciu, nu stiu prin ce GHINION CURAT a ajuns in bratele lui....NILA.

Culmea este ca, intrebat fiind, dupa ce a fost vazut intr-un hotel cu ea (unde parea indragostit "lulea"), Nila al nostru...NU A NEGAT FRATIOARE, ci mai mult, a spus ca va vorbi peste o vreme! DEZASTRU, URGIE, CATACLISM....in sufletul Crudutei!

Tocmai ea, care acum cativa ani invartea pe degete o serie nesfarsita de bogatani (milionari in euro, nu parliti cu cateva zeci de mii in buzunar) sa pateasca asa ceva! Dupa tot ceea ce a renuntat in favoarea iubitului gelos! Dupa toate bataile primite si uriasele crize de gelozie! DE CE N-A ASCULTAT-O EA PE BIANCA, PRIETENA EI? Si cat i-a spus sa nu faca greseala de a se face "fata cuminte si de casa"!

Un singur lucru nu a stiut Cruduta! Cand un barbat te cunoaste din pozitia de FEMEIE FATALA, desi, indragostindu-se, iti va cere sa renunti la viata de "diva" si sa te transformi in "fata cuminte si de casa"....dupa ce o faci, NU VEI MAI PREZENTA INTERES PENTRU EL, exact datorita faptului ca nu mai esti o femeie fatala!

STIU, VORBIM DE IRONIA VIETII!

In prezent, femeia fatala este....DENISA BOTCARI! Cine mai este Cruduta? O domnisoara casnica care spala, calca si face mancare pentru iubit? :):):)

Hai, Cruduto, nu fii trista! Dupa un "perdaf" pe care ti-l vei lua sigur de la prietena ta Bianca, nu te lasa ea la greu si, sigur te va reintroduce in "bransa" ! :):):) Ce-i drept, incurca putin situatia, faptul ca s-a impacat cu preabunul si intelegatorul Victor Slav, dar...cine stie, acum ca esti si tu singura, poate ne va explica curand, de ce, s-a despartit inca o data de "barbatul vietii ei"....dupa alt barbat al vietii ei...Cristea.

NU UITA! ORICE RAU ESTE SPRE BINE ! In scurta vreme vei fi iar in "top 3" a celor mai dorite pitzipoance! Crede-ma!

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu