...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

marți, 14 mai 2013

IOANA VISAN, O NEPRIHANITA DOMNISOARA.

Buna seara dragilor.

Desi este miezul noptii si nici prin cap nu ma gandeam sa mai scriu pe blog, totusi.....ceva, m-a facut sa ma ridic din pat, sa deschid tableta si sa conectez tastatura si sa ma apuc a scrie.

Acum 15 minute eram in pat si butonam telecomanda. La unul din posturile de televiziune, este invitata o domnisorica pe nume IOANA VISAN.

Mai precis, pentru cei care nu stiu cine este domnisoara, fac precizarea ca luni si luni de zile la rand ne-a fost prezentata de catre toata presa din Romania ca fiind PROSTITUATA PREFERATA A LUI SILVIO BERLUSCONI.





Bai fratilor, prostituate care intretin relatii sexuale sau participa la orgii cu toti bosorogii libidinosi, sunt cu miile, atat in Romania cat si in oricare alta tara. Spre exemplu, daca deschizi internetul si accesezi un site de profil, poti alege cu usurinta in functie de "malaiul" disponibil, diverse domnisoare care specifica si ce fel de "operatiuni" sunt dispuse sa presteze contra cost.

Ok, desi niciodata n-am frecventat PROSTITUATELE, sincer.....n-am absolut nimic impotriva acestora si daca ar trebui sa stau la o masa de vorba cu o astfel de femeie, n-as avea nici cea mai mica problema atata timp cat respectul este reciproc iar dialogul este placut.

Insa, extrem de mare "BOALA" am pe celelalte PROSTITUATE, care desi participa la orice fel de orgie sexuala atata timp cat le platesti, vor sa para niste MIRONOSITE INGENUE.

Eeeeee, una dintre aceste PROSTITUATE (prezentata de absolut toata presa din Romania) este aceasta distrusa numita IOANA VISAN.

In aceasta seara, fiind invitata de un post de televiziune, incearca sa ne explice cum l-a cunoscut ea pe SILVIO BERLUSCONI la o petrecere organizata la un teatru din Italia, cum a fost ea fascinata de acel bosorog pitic si libidinos (cei care l-au cunoscut spun ca este mai mic de statura decat Emil Boc) si cum....in timp, au devenit foarte buni prieteni.

Bineinteles ca niciodata nu a fost atinsa de Berlusconii care cel mult....ii facea doar niste complimente nevinovate. 

Degeaba exista poze de la ORGIILE SEXUALE organizate de Berlusconi in care apare si ea, degeaba alte fete care o cunosc fiind si ele participante la acele orgii, spun ca ERA CHIAR PREFERATA LUI SILVIO BERLUSCONI, pentru ca ea, o tine una si buna ca de la fostul premier italian nu a avut decat foarte multe de invatat, lucruri care i-au folosit la facultate, pentru ca si in ziua de azi, tot studenta este.

Insa, asa studenta cum este, isi permite sa merga zilnic la cumparaturi in Italia si sa-si achizitioneze lucruri extrem de scumpe. :):):)

Bai, nene, in viata mea n-am suportat IPOCRIZIA. Dar cu atat mai putin genul asta de PROSTITUATE care vin sa ne invete cat de fascinata poate fi o femeie de un BOSOROG PITIC SI LIBIDINOS.

Dupa spusele domnisoarei, in contrast total cu sutele de marturii ale altor femei care l-au cunoscut pe Berlusconi, acesta este un barbat absolut fascinant care a abordat-o printr-un intermediar doar ca sa o cunoasca si s-o complimenteze, iar apoi sa discute cu ea despre diverse subiecte care i-au folosit la facultate.

Bai frate, stau si ma intreb.....catre ce naiba ne indreptam???

Cum ajungem sa invitam la televizor o PROSTITUATA despre care toata media romaneasca a scris ca era preferata lui Berlusconi la orgiile sexuale organizate de acesta, iar in plus.....sa mai acceptam sa ne ia si de prosti???

2 comentarii:

  1. Sora ei a strans (strangatoare fata) peste 100 de amezi pentru prostitutie in Romania pana sa plece in "cizma". La un moment dat parintii o cautau disperati, ea fiind de fapt "cazata" pentru neplata acestor amezi care s-au transformat in luni de inchisoare.

    RăspundețiȘtergere