...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

vineri, 25 august 2023

MOARTEA LUI EVGHENI PRIGOJIN A CONVINS OCCIDENTUL CA NU EXISTA ABSOLUT NICIO SANSA DE A PENETRA SISTEMUL DIN RUSIA!

Buna seara, dragii mei!

PROSTII au crezut mereu ca americanilor le pasa de ei sau de faptul ca nu ar trai intr-o democratie!

INTELIGENTII au fost mereu convinsi ca pe americani fix in p--a ii doare de felul in care traiesc alte popoare, daca au sau nu parte de democratie, insa au fost constienti ca trebuie sa fie intr-o "barca"....RUSIA SAU AMERICA! 

Moartea lui Progojin a turnat PLUMB in picioarele Americii si Occidentului, aratand fara echivoc faptul ca nu exista absolut nicio sansa ca sistemul rusesc sa fie penetrat!



De ani de zile PROSTII sunt manipulati cu faptul ca Vladimir Putin ar fi cel mai puternic om din Rusia, ceea ce este perfect adevarar, INSA CU O IMENSA CONDITIE.....sa-l sustina sistemul!!!!

Acum doua luni, imediat dupa rebeliunea armata organizata de catre Prigojin, opinam ca am foarte mari dubii ca a fost pe bune (rebeliunea), iar retragerea trupelor Wagner in cazarmi, cand mai aveau cateva zeci de km pana la Moscova, imi dadea la greu cu "virgula", doar si pentru faptul ca, cunoscand destul de bine realitatile sistemului rusesc, esecul rebeliunii garanta SFARSITUL LUI EVGHENI PRIGOJIN!

Tin minte ca, atunci, imediat dupa rebeliune, m-am intrebat cum naiba de a dat inapoi Prigojin, cu doar ceteva zeci de km care il mai desparteau de Moscova, in conditiile in care trebuia 100% sa fie constient ca ESECUL REBELIUNII ii va aduce moartea? 

Raspunsul nu l-am identificat atunci, ceea ce aproape ca ma convinsese ca TOTUL A FOST O MASCARADA! Cat greseam....!

Rebeliunea lui Prigojin a fost cat se poate de reala! Ba, mai mult!....la ea trebuia sa se alature si alte persoane din anturajul lui Vladimir Putin, ceea ce ar fi condus la debarcarea acestuia, exact cum s-a intamplat si cu Ceausescu.

Doar ca, atunci, in cele cateva ore ale rebeliunii, ceva nu a mers conform planului, IAR SISTEMUL A FACUT "SCUT" IN JURUL LUI VLADIMIR PUTIN!!!

Pentru PROSTII care inca isi pun intrebarea de ce SISTEMUL face "scut" in jurul presedintelui Vladimir Putin, in conditiile in care acesta este un dictator si un criminal (astfel cum este zugravit de presa americana si occidentala), raspunsul este simplu:

IN RUSIA CONTEAZA SISTEMUL, NU PERSOANA! 

Asadar, SISTEMUL din Rusia nu tradeaza pentru ca nu doreste sa fie penetrat de catre forte straine de interesele Rusiei, care sa faca "jocurile" potrivit propriilor interese.

Bineinteles ca, intr-o zi, mai devreme sau mai tarziu, Vladimir Putin nu va mai fi presedintele Rusiei, INSA AMERICA SI OCCIDENTUL STIU PREA BINE CA, sunt sanse foarte mari ca predecesorul acestuia sa fie mult mai neplacut decat acesta! :)))

Pentru cine cunoaste felul in care functioneaza sistemul rusesc, moartea lui Evgheni Progojin arata ca SISTEMUL DIN RUSIA ESTE ABSOLUT IMPENETRABIL, iar rusii, intr-o imensa majoritate (scuzati pleonasmul), desi acest lucru este negat cu inversunare de catre America si Occident, chiar il sustin pe Vladimir Putin.

Desigur, pentru altii, cum este, spre exemplu, acest mascarici, Tobias Elwood, membru in Comisia de Aparare a Angliei, moartea lui Prigojin arata ca zilele lui Valdimir Putin CHIAR CA SUNT NUMARATE! :)))))

Sincer, faptul ca arata ca un fatalau-mascarici se poate observa simplu in poza de mai jos, insa eu ma intreb daca acest zevzec chiar crede in ceea ce sustine sau doar vinde "gogosi" prostilor???? 


Voi va dati seama ca un fatalau-mascarici ca acest Tobias face parte din COMISIA DE APARARE A ANGLIEI? :))))))

Daca-l mai adaug si pe smintitul de fost prim-ministru al Angliei, chiar ca ma prapadesc de ras....:)))))))))


Sa ne fereasca Dumnezeu! :)))))))

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu