...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 2 aprilie 2023

CINE-I EXPLICA PROSTANACULUI DE LA KIEV FAPTUL CA, DIN PRIMUL MOMENT IN CARE PRESEDINTELE CHINEI A CALCAT LA MOSCOVA, RAZBOIUL URMEAZA SA SE INCHEIE?

Buna dimineata, dragii mei!

Ieri am primit pe whatsapp o gluma, care nu prea pare gluma.....privind "istoria"! :))))



De peste un an de zile incerc sa ma lamuresc daca MASCARICIUL DE LA KIEV, este un nemernic sadic (cu propriul popor) sau doar un....MARE PROSTANAC! (mai cunoastem noi pe cineva care sarea de bucurie sa sparga lustra, fara sa realizeze ca, in spatele lui, colaboratorii cei mai apropiati era "negri" de suparare)

Zilele acestea, conducerea Consiliului de Securitate al ONU a fost preluata de catre Rusia, iar, mascariciul, turbat de furie, in inceput sa improaste cu noroi celebra organizatie.

PROSTANACUL ASTA NU INTELEGE NIMIC, asa cum n-a inteles nici semnificatia vizitei pe care presedintele Chinei a facut-o in Rusia! Toata lumea a inteles ca vizita la Moscova a lui Xi reprezinta cel mai clar mesaj ca razboiul trebuie sa se incheie (si, nu in conditiile Ucrainei), numai PROSTANACUL de la Kiev continua sa promita zilnic poporului ucrainian ca acesta va invinge! 

Mai nou (ceea ce nu se intampla pana acum), ies cu declaratii generali importanti ai SUA care isi arata retinerea profunda ca Ucraina va reusi sa castige in viitorul apropiat (tradus....adica, niciodata) razboiul cu Rusia, insa mascariciul prostanac o tine una si buna ca Ucraina va invinge! :)))))

BAI, OARE, O FI ATAT DE PROST INCAT SA NU INTELEAGA?

Cine poate sa-l convinga pe acest prostanac ca una este sa fii un modest comediant si alta este sa intri in lumea SACALILOR, unde nimic nu este asa cum pare? :)))))

O exista cineva sa-i explice PROSTANACULUI ca razboiul se va termina cu piederi de teritorii ale Ucrainei (pentru ca altfel nu se poate), iar aberatia cu a castiga un razboi in fata celei de-a doua forte nucleare este imposibil?

O fi cineva in stare sa-i explice PROSTANACULUI ca pe nimeni (dar, mai ales, pe politicienii americani) nu-i intereseaza soarta Ucrainei, o tara de care pana acum 1 an, cu exceptia barbatilor din toata lumea care se distrau cu tinerele ucrainience dornice de emigrare, sau a celor care facea afaceri cu mafia ucrainiana, APROAPE CA NU SE STIA?

Recent, organizarorii turneului de tenis de la Wimbledon au anuntat faptul ca sportivii rusi si belarusi pot participa in acest an. In plus, Comitetul Olimpic a anuntat ca doreste participarea acestor sportivi la Olimpiada din 2024, bineinteles, facandu-l sa turbeze de furie pe PROSTANACUL SI GASCA SA DE PENIBILI DE LA KIEV?

ATENTIE MARE!

Chiar nu se gaseste nimeni sa-i explice PROSTANACULUI faptul ca pe nimeni nu a interesat soarta Ucrainei, altfel decat din perspectiva unei imense "carni de tun" aruncata in fata masinariei de razboi rusesti?

De la Finlanda, Suedia, Romania, Lituania, Letonia, Romania, Bulgaria, Cehia, Slovacia, Franta, Germania, Italia, Spania, Marea Britanie si....pana la, bineinteles, SUA, UNICUL INTERES a fost sa se dea "calde" prostilor de ucrainieni pentru a lupta cu armata rusa intr-un razboi nimicitor, in urma caruia, pe langa faptul ca au fost golite depozitele de armament si au fost testate o gramada de arme intr-un razboi real, a mai fost si slabita grav armata rusa, ceea ce pentru tarile enumerate reprezinta un sentiment linistitor pentru, cel putin, 10-15 ani de acum incolo! 

Toate tarile enumerate mai sus (si nu le-am curprins pe toate), de ani de zile isi doreau sa GASEASCA UN PROST care sa se bata cu Rusia (dar fara a le fi implicat propriul teritoriu)....! Si, l-au gasit la o emisiune de genul "iUmor"! :))))

L-au facut presedinte pe PROSTANAC, iar, ulterior, l-au impins sa se bata cu Rusia, cu pretul unor sute de mii de soldati ucrainieni si civili ucisi, cu sute de orase sterse de pe fata pamantului, cu o economie aproape distrusa, cu milioane de ucrainieni imprastiati ca potarnichile prin toata lumea samd.

Iar, din pacate, finalul razboiului va fi (aproape 100%) cu cedari teritoriale din partea Ucrainei, iar peste nu foarte multa vreme oamenii de afaceri occidentali vor face afaceri cu cei rusi, cat se poate de legal!

Pentru ca, intotdeauna, VIATA MERGE INAINTE! 

Bineinteles, DOAR O PARERE!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu