...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 13 noiembrie 2013

DENISA ARITON, CREZI CA A MERITAT?

Buna seara dragii mei!

Acum ceva vreme, insa, nu demult, scriam pe blog un comentariu despre tinerii care se TATUEAZA dar in special despre fetele tinere, care, aflate la cea mai ingrata varsta a echlibrului mental (16-20 ani), crezand ca sunt GROZAVE, multe dintre ele, prin comportament isi pot rata viitorul.

Chiar in acel comentariu, dadeam ca exemplu, un posibil caz: o tanara fata, pe la 16-18 ani, alege sa se tatueze precum ciumpalacul care ii este iubit sau.....precum ciumpalacii care reprezinta in teoria industriei de SHOWBIZ imaginea BARBATULUI FATAL, DUR SI PLIN DE VIRILITATE. Asadar, dupa ce isi umple corpul cu dizgratioase tatuaje, pozeaza goala precum pitipoancele, sau.....mai rau, accepta sa fie pozata in timp ce face sex cu ciumpalacul, ulterior.....peste ani, dupa ce termina o facultate, viata o duce spre o posibila slujba intr-un minister, banca, guvern, parlament sau orice alta institutie respectabila

Ce te faci atunci cand devii incompatibila cu statutul de angajat al unei prestigioase institutii, datorita faptului ca ai corpul pictat cu dizgratioase tatuaje sau......vreun binevoitor face publice poze in care, cu ceva vreme in urma, erai fotografiata mai mult sau mai putin goala in pozitii mai mult sau mai putin indecente???

Va spun eu: in 99% din cazuri, ti se sugereaza sa demisionezi sau chiar esti demis.

Mai mult ca sigur ca multi dintre tinerii si tinerele care ar fi citit acel comentariu, ar fi spus: DA-L NAIBI DE PROST, S-A TREZIT SI BURTOSUL ASTA DE 40 DE ANI SA NE TINA TEORII CRETINE.

Realiatea, insa, este alta, iar acest lucru poate fi aratat prin puterea exemplului chiar in aceste zile de cazul unei tinere in varsta de 26 de ani, Denisa Ariton (daca nu ma insel), care nu demult a reusit sa se angajeze intr-o structura a Ministerului Afacerilor Externe si.....cand ii era lumea mai draga, s-a trezit ca presa o ataca cu niste poze facute cu ceva ani in urma:





Da, scumpilor, din punctul meu de vedere, INSA FARA A ARUNCA CU PIATRA, in pozele de mai sus, distinsa domnisoara arata precum genul clasic de PITIPOANCA, care nu stie ce sa mai faca sa atraga privirea hulpava a vreunui "imbuibat" financiar al vremii.

Hai sa nu ne ascundem in spatele unor cuvinte diplomatice si sa recunoastem ca pozele de mai sus sunt perfect identice cu a oricarei pitipoance celebre de pe plaiurile mioritice ce invadeaza zi de zi perimetrul "MEDIA". Care este diferenta intre pozele de mai sus si pozele lui SANZIANA BURUIANA, spre exemplu?

Acum, insa, hai s-o vedem pe aceeasi Denisa Ariton, angajata a Ministerului Afacerilor Externe, intr-o alta tinuta si pozitie, ce nu are absolut nicio legatura cu perimetrul PITIPOANCELOR:


Eeeeee, diferenta mare, nu? :):):)

Din umilu-mi punct de vedere, cazul domnisoarei Denisa Ariton reprezinta exemplul perfect a AVERTISMENTULUI pe care incercam sa-l dau in comentariul scris cu ceva vreme in urma, vis-a-vis de prudenta cu care tinerele fete aflate pe la varsta de 16-20 ani ar trebui sa abordeze acel comportament rebel, extrem de la moda insa in acelasi timp EXTREM DE PERICULOS pentru viitorul lor.

Daca parerea mea conteaza, aceasta functionara a Ministerului Afacerilor Externe, Denisa Ariton, chiar avand in trecut niste poze specifice pitipoancelor, nu cred ca poate fi asociata cu PITIPOANCELE DE MESERIE pe care le vedem in fiecare zi in presa si la televiziune.

Insa, asta imi spune mie flerul, dar realitatea nu tine cont de simtul meu si.....din cate se pare, reprezentantii Ministerului Afacerilor Externe au anuntat prin intermediul media ca in zilele ce urmeaza o vor supune pe distinsa domnisoara la o REEVALUARE, in urma careia, desi, sincer, nu-i doresc, s-ar putea sa fie eliminata din organigrama respectabilului minister si totodata sa piarda o uriasa oportunitate ce viata i-a oferit-o.

Si.....pentru ce???

Pentru niste poze facute pe la 20 de ani cu care n-a reusit decat sa arate precum o PITIPOANCA si.....cel mult, sa faca a saliva o suita intreaga de ciumpalaci privitori dornici sa o reguleze.

Acest lucru trebuie sa-l inteleaga tinerele fete, atunci cad, aflate la varsta cea mai ingrata din punct de vedere al echilibrului mental, aleg sa iasa in evidenta FRAIERILOR SI A CIUMPALACILOR, prin tatuaje cu care isi oribilizeaza frumoasele corpuri cu care au fost inzestrate de la Dumnezeu sau, aleg sa si le dezgoleasca mai mult sau mai putin in fata aparatului de fotografiat, pentru a arata intregii comunitati de fraieri si ciumpalaci ca si ele.....ESTE frumoase si "bune".

Merita oare sa distrugi niste posibile viitoare oportunitati extraordinare pentru diverse cariere in institutii de prestigiu, pentru atata lucru???

Eu cred ca nu.

INSA DECIZIA O LUATI DOAR VOI, SCUMPE SI DIAFANE DOMNISOARE.

P.S. Daca v-ati da seama macar un minut cum va bateti joc de frumusete de corpuri cu care multe dintre voi ati fost inzestrate de Dumnezeu, prin oribilele tatuaje pe care vi le faceti sau cum va penibilizati prin acele poze in care sunteti mai mult sau mai putin despuiate, nici n-ati mai indrazni a va gandi la un astfel de comportament!

Este incredibil in ce hal v-a fost SPALAT CREIERUL de toti acesti dobitoci care cica reprezinta SHOWBIZ-ul, in asa fel incat sa va doriti a va mutila trupul precum PUSCARIASII anilor '90 si a va dezonora propia persoana pozand precum curvele acelorasi ani.

5 comentarii:

  1. Faza este ca mama ei, Lucia Ariton, este profesor de Lb. Latina la Colegiul National Iulia Hasdeu. Acolo, atat Denisa cat si sora ei Ingrid au fost eleve. Eu am fost in ac generatie cu sora ei mai mare, Ingrid. Denisa e mai mica cu 3 ani decat sora ei. Acum daca te uiti la tampenia pe care a facut-o cand era mai tanara prin a poza in asa ipostaze trebuia sa se gandeasca si la mama ei care este cadru didactic. Iti dai seama cum s-o simit femeia asta cand se duce la scoala...barfwe, susoteli pe la spate. Actiunile Denisei nu o afecteaza nu numai pe ea dar si pe familia ei. Pacat ca nu a fost luminata la neuron mai devreme.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Fara doar si poate ca cineva face eforturi sa inoculeze in mentalul colectiv ca aceasta tanara, Denisa, nu este decat una dintre miile de PITIPOANCE ale taramurilor mioritice. Flerul imi spune ca Denisa nu este o pitipoanca, chiar daca, nu pot fi de acord cu explicatiile ei, anume ca, pentru a-si finanta SCOALA, a semnat un contract de modeling. Sa fim seriosi, cel putin pozele care au fost facute publice cu ocazia acestui scandal, imi par a fi, mai degraba, O RECLAMA LA UN SALON DE MASAJ EROTIC, asta ca sa nu spun un BORDEL (mai ales poza in care isi arata fundul la piscina impreuna cu alte doua domnisoare). Nu cred ca o tanara care nu este o pitipoanca, accepta sa-si arate sanii si fundul ca sa-si finanteze scoala. Sa fim seriosi. Insa....macar daca domnisoara Denisa a invatat ceva din tot acest scandal.

      Ștergere
  2. Ah, ce usor e sa aruncam cu piatra! Exact cum ai spus, tine de trecut. Era o copila! Unele se desteapta mai tarziu, ce vrei?! Dar ia uite unde lucreaza fata azi ;) De multe ori am incercat sa gasesc un raspuns la intrebarea ”ce este aia o pitipoanca?”. Vad ca tu ai argumente solide :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce sa iasa dint-o mama bisnitareasa de excursii?.:))))
    Credeti voi oameni buni ca d-na profesoara are atata etica?va inselati, nu stie cum sa traga bani de pe spinarea elevilor, se stiu care sunt procedurile....prostii de parinti platesc iar doamna si domnisoarele huzuresc in lux

    RăspundețiȘtergere
  4. O consider o fata de moravuri usoare.Dupa cum rezulta,ea este actual cu acel directoras care era superiorul ei si care a "remarcat-o" iar noi terminam masterate,avem experienta si dam teste peste teste pentru posturi de nimic si bani foarte putini,iar acesta pitzi,intai a fost model,si-a tras-o cu cine trebuia si a ajuns ceea ce este acum,iar acum ii este rusine de trecut?pai fara acel trecut era un nimeni..sa fim seriosi.Sunt "n" fete superbe care nu sunt modele si nu accepta orice.Pai ea spune ca nu este o pitzi,insa la cea mai mica analiza a hainelor domnisoarei,masinii,machiajului,aranjarea dumneaei constatam ca iti trebuie bani pentru a arata ca dansa,dintr-un salariu de 10 mil nu putea arata asa,nici sa poarte haine de firma,sa ruleze masini scumpe si sa stea directorul cu ea.Insa asta este tara,ea nu este de vina,cum spune si ea in cv,"s-a pliat pe interlocutor"

    RăspundețiȘtergere