...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

duminică, 10 iulie 2011

OARE....MERITA MAI MULT ???

Buna ziua, dragii mei !

Uffffff, ce caldura fratilor, si....abia este inceputul. :):):)

Scumpii mei, candva am citit cateva cuvinte la descrierea unei doamne de pe siteul de socializare unde am si eu cont, care aratau cam asa:

"NU TE CERTA NICIODATA CU UN PROST...TE VA DUCE LA NIVELUL SAU SI TE VA BATE CU EXPERIETA LUI".

Nu o data, am recunoscut ca imi place foarte mult sa navighez pe sute de profile si sa citesc ceea ce este scris la descrieri. Desi...destul de rar, totusi, gasesti scris si multe ganduri sau idei absolut valabile, asa cum sunt cele de mai sus.

Practic, sintagma de mai sus, poate imbraca NENUMARATE FORME, fiind suficient sa schimbi doar "subiectul".

Daca-mi este permis s-o parafrazez pe distinsa doamna, azi, as incepe comentariul spunand:

NU TE CERTA NICIODATA CU UN OM NESIMTIT SI LIPSIT DE CARACTER.....TE VA DUCE LA NIVELUL SAU SI TE VA BATE CU EXPERIENTA SA. :):):)

Hai sa va povestesc, ce am trait ieri. :):):)

Asadar, ieri, desi nu aveam vreun chef sa ies din casa, la insistentele unui prieten, spre seara....pe la ora 20,30, am acceptat sa mergem impreuna sa vedem meciul pe care urma sa-l dispute pugilistul Lucian Bute cu un francez, la o sala de pariuri sportive.

Dupa ce am decis sala unde sa vizionam respectivul meci, a ramas stabilit sa ne vedem acolo, la ora 21, ceea ce s-a si intamplat.

Nu mai este necesar a preciza ca, desi imi facusem dus inainte sa plec, cand am ajuns la casa de pariuri, curgeau apele pe mine de transpirat ce eram. :):):)

Am intrat in agentia de pariuri si.....instant, m-a lovit o atmosfera si mai sufocanta decat cea de afara, ocazie cu care mi-am dat seama ca nu era dat drumul la instalatia de aer conditionat.

Cu usurinta va puteti imagina, ce poate insemna pe aceasta canicula, o sala de pariuri in care sa nu functioneze aerul conditionat, asa ca....normal si firesc, m-am indreptat catre una din domnisoarele operatoare, cu care ma cunosteam destul de bine, intreband-o, ce se intampla cu aerul conditionat.

Raspunsul primit a fost ca NU FUNCTIONEAZA, pentru ca a aparut o defectiune, insa.....nu mi-au trebuit mai mult de cateva secunde, privindu-i ochii, sa-mi dau seama ca MINTE CU NERUSINARE, fara sa mai iau in calcul si faptul ca respectiva agentie de pariuri, are o instalatie de aer conditionat moderna si noua.

Insa, am observat un lucru....respectiva domnisoara, era RACITA COBZA.

Pe moment, am ales sa nu mai comentez, asezandu-ma la o masa, deschizandu-mi laptopul si uitandu-ma pe oferta de pariuri. Dupa aproximativ 5 minute, aveam tricoul lac de apa, iar transpiratia imi curgea pe fata ingrozitor. Ceilalti indivizi din agentie, sufereau la fel ca mine, si....la un moment dat, cineva a intrebat de aerul conditionat.

Raspunsul domnisoarei operatoare a fost acelasi, anume ca, AERUL CONDITIONAT ESTE STRICAT.

Nu stiu, de ce, pentru ca....de ani de zile mi-am propus sa evit orice contact cu personaje nesimtite si pline de tupeu, avand in vedere ca am o tensiune buclucasa care nu-mi mai permite sa ma enervez, TOTUSI....n-am rezistat si am apelat-o din nou pe respectiva operatoare, spunandu-i ca, este normal si firesc sa incerce sa faca ceva, pentru ca nu se poate sta intr-o asemenea caldura sufocanta.

STIAM CA MINE CU AERUL CONDITIONAT, stiam ca fiind racita cobza, a preferat sa spuna ca s-a stricat instalatia, insa.....ma asteptam sa aiba maturitatea si decenta, vazand cum curg apele pe noi, pentru a gasi o solutie de "mijloc" in asa fel incat, nici ea sa nu sufere dar nici noi sa nu traim "iadul" in acea agentie de pariuri.

Si....probabil ca, daca nu impingea TUPEUL PANA LA COTE DE NESUPORTAT, spunandu-ne ca a sunat la sediul firmei sa reclame faptul ca s-a stricat aerul conditionat, probabil ca n-as mai fi spus nimic.

Insa, vazand ca TUPEUL NU ARE LIMITE, fara sa-i mai dau vreo replica, am pus mana pe telefon si am sunat la firma de pariuri (intotdeauna exista un numar de contact), reclamand inca o data, faptul ca in acea agentie nu functioneaza instalatia de aer conditionat.

In acel moment, respectiva operatoare s-a inegrit la fata si a luat "foc", intrebandu-ma, de ce, am sunat la firma, de ce, n-am incredere in cuvantul ei, ca.....ceeeeee, ea este o neica nimeni acolo in agentie, samd.

Ca s-o scurtez si sa nu va mai plictisesc, la un moment dat, dupa niste parlamentari, i-am raspuns la intrebare, spunandu-i ca MINTE, instalatia de aer conditionat, fiind perfect functionala.

Bineinteles, TUPEUL A FUNCTIONAT IN CONTINUARE, distinsa operatoare fiind extrem de revoltata ca am facut-o MINCINOASA si....a hotarat sa-si sune seful de agentie si sa-l cheme sa rezolve problema.

Dupa circa 30 de minutem, apare in agentie seful ei, care dupa o scurta discutie cu operatoarea, s-a indreaptat catre butonul care pornea instalatia de aer conditionat si....in circa 10 minute, atmosfera de zabusala si caldura sufocanta a disparut ca prin farmec.

Pe seful de agentie, un tanar la vreo 33-34 de ani, il cunosc de cand eram amandoi niste pustani, fiind un baiat finut si foarte respectos. Normal ca nu ma simteam foarte confortabil ca acea operatoare, l-a chemat de acasa, pentru o problema pe care cu putina bunavointa, ar fi rezolvat-o in cateva minute, pentru ca toti cei din sala, am fi acceptat, dat fiind faptul ca era racita, sa dea macar drumul la instalatia de "Ventilatie" sau....sa bage aerul conditionat 10 minute cu pauze de 30 de minute, in asa fel incat sa impacam si capra si varza.

NOTA: Desi...stiti prea bine ca firmele care se respecta, niciodata nu-si vor tortura clientii cu o atmosfera sufocanta, doar pentru faptul ca un angajat este racit. :):):)

Insa, noi am inteles situatia si....am fi acceptat cu placere un compromis.

Simtaindu-ma oarecum vinovat (desi...este clar ca nu aveam vreo vina), pentru ca seful de agentie a trebuit sa vina de acasa ca sa rezolve situatia, la un moment dat i-am facut semn sa vina la masa mea si l-am invitat sa ia loc langa mine si prietenul meu.

Dupa ce ne-am salutat si s-a asezat la masa langa noi, i-am spus ca-mi pare rau pentru situatia creata, moment in care, distinsul domn imi spune:

"Da, mai, Mirciulica, insa....nici tu nu trebuia SA-I VORBESTI URAT (!!!), s-o jignesti, samd. Sincer, cand mi-a dat telefon si mi-a spus ca are probleme cu un client in agentie, spunandu-mi numele tau, i-am spus ca nu pot sa cred asa ceva".

Scumpii mei, cand l-am auzit ce spune, atat eu cat si prietenul meu, am belit niste ochi cat cepele, nevenindu-ne sa credem ce auzim.

In urmatoarele minute, i-am explicat sefului de agentie cum au stat lucrurile, ca nu a existat nicio jignire sau abordare nepoliticoasa, ci...din contra, cea care ne-a tratat cu nesimtire si ignoranta, fiind chiar operatoarea agentiei de pariuri.

CULMEA TUPEULUI, a fost atinsa cand, dupa putina vreme, respectiva operatoare, venind sa mai reduca nivelul aerului conditionat de la butonul care era pe perete langa masa noastra, am intrebat-o scurt:

"Auzi, acum functioneaza aerul conditionat sau VENTILATIA?"

Raspunsul, deja il banuiti. :):):)

Cu maxim de tupeu, privindu-ma in ochi in timp ce emana URA, imi spune scurt: "Ventilatia", desi....era 100% clar ca functiona aerul conditionat. :):):)

Scumpii mei, distinsa domnisoara operatoare, face parte din acele femei care se plang de viata scumpa, de faptul ca nu castiga mai mult de 1.200 ron, de badarania si obraznicia unor clienti, samd.

SINCER, FARA PIC DE RAUTATE, MA INTREB:

OARE, CHIAR MERITA CA ACEST GEN DE OAMENI, SA CASTIGE MAI MULT DECAT SALARIUL PE CARE-L AU ????

La doza ABSOLUT INCREDIBILA de tupeu, badaranie, lipsa de caracter si onoare, minciuna, ignoranta si dispret fata de un client care INTOTDEAUNA a privit-o cu respect, desi....este o banala operatoare, NU CUMVA ISI MERITA SOARTA???

Pai, scumpii mei, daca probabil ca atunci cand discutam cu ea, i-as fi vorbit precum multi alti clienti, intr-un limbaj de cartier, sa fiti siguri ca ar fi dat instant drumul la instalatia de aer conditionat si.....ar fi facut "ciocul" mic, mic, mic.

Insa, cand te vede un om civilizat, care ii vorbesti frumos, care mizezi pe bunul simt si.....gasirea unei solutii de "mijloc" in asa fel incat sa impaci si "capra si varza", o astfel de femeie, se va da in "petec", te va privi dispretuitor, samd.

INSA, SE INTREABA, DE CE, SPRE DEOSEBIRE DE ALTE FEMEI, EA....TRAIESTE CU 1.200 RON, JINDUIESTE LA MULTE LUCRURI PE CARE LE VEDE DOAR IN POZE, LA VACANTE PE CARE NICIODATA N-O SA SI LE PERMITA, SAMD.

Pai, cu un astfel de comportament si conduita, plina de obraznicie si sfidare a unui dialog civilizat, toata viata ei, cel mult, o sa ocupe un post de OPERATOARE LA O CASA DE PARIURI.

Din pacate, aceste domnisoare (pentru ca nu este singura), nu realizeaza ca, UN ASTFEL DE COMPORTAMENT, intotdeauna le va garanta "succesul" in fata unui om civilizat, dar si...garantia aproape sigura ca niciodata nu-si vor depasi nivelul.

Acea tipa de pe site, care a postat la descriere sintagma cu care am inceput acest comentariu, ARE PERFECTA DREPTATE.

Niciodata, dar absolut niciodata, nu vei putea castiga o disputa cu o astfel de persoana. :):):)

Pentru ca, la un moment dat, chiar nervos fiind, realizezi ca a continua o astfel de disputa fara "MIZA" pentru tine, dar....cu o "MIZA" URIASA pentru acea persoana, care are o suprema satisfactie ca te-a "facut", nu faci decat sa-ti prostituezi inteligenta si educatia.

Asa, ca o curiozitate, ma uitam la respectiva domnisoara, la ceva vreme dupa consumarea micutului diferend ce fusese rezolvat de seful de agentie, CU CATE URA PUTEA SA MA PRIVEASCA !!!

In timp ce eu, desi....aveam toate motivele s-o desconsider si nici macar s-o mai salut de acum incolo, nu nutream vreun astfel de sentiment, din contra, la plecare am salutat-o respectos.

Un singur lucru imi pare extrem de cert:

Cu mici si nefericite exceptii, ACEST GEN DE FEMEI, mai devreme sau mai tarziu, formeaza segmentul celor cu ochii tumefiati, hartuite si tratate precum slugile, ramase cu copii, fara niciun pic de ajutor din partea celor cu care au procreat, si....al caror nivel de trai, niciodata nu se va situa, mai sus decat pragul MINIM.

In final, imi este imposibil sa nu ma intreb:

OARE, MERITA MAI MULT SAU....AU EXACT CEEA CE MERITA ???

P.S. Asa de tare m-am enervat aseara, incat....credeti-ma, n-am putut sa dorm, iar dimineata cand m-am trezit, aveam aceeasi durere ingrozitoare de cap, cu care ma culcasem.

NICIODATA, N-AM SA POT INTELEGE ACEASTA SPECIE DE "OAMENI", INDIFERENT CATE EFORTURI AS FI DISPUS SA FAC !!!

7 comentarii:

  1. E rautatea specifica domnitelor nemaritate...

    Maine tre sa am grija de o starleta, de-o domnita batrana (40) de pe langa mine. Un personal si apasat "taranca aroganta" si-o apreciere printre dinti. Asa ne legam convingator de ele mai...hhhh

    RăspundețiȘtergere
  2. ...rautate gratuita...TUPEU MAXIM...obraznicie,,fara limite"...caracter INFECT...atitudine ,,gretoasa""...s.a.m.d.
    Heiii! Draga Mircea! Please! Incearca sa te OBISNUIESTI cu ASA CEVA!(din pacate!)
    ...eu- am aproape 10 ani in plus fata de tine si pot sa-ti spun ca- deja!- m-am intalnit de ,,n" ori cu astfel de atitudine si comportament- si nu numai din partea unor persoane precum aceasta ,,banala" domnisoara operatoare- CI - din partea unor reprezentante ale ,,institutiilor statului"...persoane detinand anumite functii publice...etc.etc...
    Generatia celor ,,peste 20"?! Ha-ha- ha!!!!
    Acestia sunt cei carora NU LE PASA!- si - probabil- acesta este ,,motto"-ul lor si intreaga lor ,,filozofie de viata"!
    ...Desigur- eu iti doresc din tot sufletul sa nu mai ai ocazii de-a te intalni cu asa ceva...dar... tare mi-e teama ca - din pacate- va TREBUI sa ne obisnuim cu ,,asa ceva"!...
    O sapatamana cat mai buna - iti doresc - fara ,,incidente" si ci zile cat mai placute!
    P.S. Felicitari pentru fotografia baietelului!- este atat de REUSITA - incat are efect -de-a dreptul ,,terapeutic"!!!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...imi permit un mic ,,amendament"- la parerea domnului Claudiu(,,E rautatea specifica domnitelor nemaritate")
    Sorry!
    Haideti sa nu avem ,,idei preconcepute"!
    O femeie nu are nici o ,,vina" daca este ,,nemaritata"- in schimb- acelasi tip de comportament,,imposibil" il putem lesne regasi si la doamnele maritate- care , pot fi LA FEL de frustrate , penibile, proaste, lipsite de bun-simt, educatie si caracter...
    ...Desigur- in cazul barbatilor- nu are nici o importanta daca sunt- sau nu- casatoriti!

    RăspundețiȘtergere
  4. Dragul meu Claudiu, sincer, nici eu n-as adera la sintagma "rautatea specifica doamnelor nemaritate", pentru ca....uite, promit ca intr-un viitor comentariu voi face o disectie asupra acestui interesant subiect, asadar....vreau sa spun ca distinsa operatoare este cat se poate de maritata, insa.....imi pun capul jos ca este ingrozitor de nefericita si frustrata (nu dau amanunte). Deci, NU ESTE O REGULA, iar....acum ca sa aprind "focul" si mai tare, iti pot spune ca din banala-mi experienta de viata, numarul femeilor CIUFUTE, RELE, FRUSTRATE, SAMD, este mult mai mare in cazul femeilor maritate decat a celor singure. Dealtfel cum, la fel de mare "gogoasa" este si faza cu femeia "Neregulata" care este rea si pusa pe scandal. :):):) Nici vorba, am cunoscut destule femei care se reguleaza 1 data la 1 luna sau chiar 2 luni si....tot timpul sunt cu zambetul pe buze, iar in schimb, am intalnit multe femei care isi iau "portia" noapte de noapte si.....sunt vesnic nefericite si cu capsa pusa. Este muuuuuult de discutat si punctat. :):):)

    RăspundețiȘtergere
  5. Dana, ca de obicei ai pus punctul pe "i" infinit mai bine decat am reusit s-o fac eu. :):):)

    RăspundețiȘtergere
  6. Si...inca ceva: Scumpii mei, O SPUN CAT SE POATE DE RASPICAT: Daca ar fi sa aleg de 1000 de ori, intre o domnita cu varsta cuprinsa intre 22-29 ani care sa arate "beton" si.....o femeie cu varta de la 32 de ani in sus, care sa arate in niste "linii" rezonabile, credeti-ma ca de 1000 de ori as alege-o pe cea de-a doua. Cine ma cunoste, stie prea bine ca nu mint, intotdeauna fiind ferm convins ca o femeie devine cu ADEVARAT femeie, dupa 30-32 de ani. O sa argumentez candva pe blog....iata un alt subiect interesant. :):):)

    RăspundețiȘtergere
  7. 100% ADEVARAT- ceea ce ai scris in raspunsul catre dl. Claudiu!!!
    ( ...si- NUUUU!- nici vorba sa ,,pun punctul pe i infinit mai bine ..." ...- eu pot sa am ,,doar o parere"- la niste postari interesante, originale , argumentate si exprimate realist, concret si obiectiv!
    Oricum- MULTUMESC!
    ...si...sper sa ,,combatem" in continuare!
    Succes pe toate planurile- iti doresc!

    RăspundețiȘtergere