...

...

...

...

.

ATENTIE!!! Din motive pe care nu le cunosc, dar le pot banui avand in vedere anumite pareri exprimate pe acest blog, mai ales in ultimul an si jumatate, PROBABIL, CINEVA PRICEPUT a reusit sa-mi anuleze sectiunea care permitea cititorilor sa se aboneze (gratuit) prin e-mail la blogul meu, iar, in plus, a reusit sa anuleze toate setarile unor cititori care primeau pe e-mail continut atunci cand postam ceva pe blog! Acest lucru l-am aflat zilele trecute, absolut intamplator, de la o cititoare (care m-a intrebat de ce nu mai scriu pe blog, pentru ca nu a mai primit prin e-mail nicio notificare de la blogul meu de peste 1 an de zile) motiv pentru care fac urmatorul anunt: CINE DORESTE SA PRIMEADCA PE E-MAIL (bineinteles, gratuit) CONTINUTUL POSTARILOR MELE, VA FI NEVOIT SA-MI SCRIE PE ADRESA DE E-MAIL mirciulica232@yahoo.com CA DORESTE ACEST LUCRU, IAR EU II VOI FACE O INVITATIE PRIN E-MAIL. Altfel, nu se poate (am verificat), pentru ca...cineva priceput a avut grija sa nu se poata! :)))

.

.

miercuri, 22 noiembrie 2017

OARE, SUNTEM AJUTATI SA NE IMBOLNAVIM?

Buna seara, dragii mei!

Sunt praf! Ma doare tot corpul, de zici ca am fost batut cu parul! Desi, este cald in casa (chiar, fff cald), eu stau imbracat cu maieu, tricou, trening, bagat sub plapuma, DARDAIND DIN TOATE MADULARELE! Concediu medical, nu mi-am luat! Inca! Sper sa o pot duce pe picioare, desi, de vreo 2 seri, am o perioada de 2-3 ore, cand dardai si ma doare corpul, rau! Apoi, se mai calmeaza starea! Unii, spun ca este gripa! Altii, ca este viroza! Un lucru este ffff ciudat: nu tusesc si nu-mi curge nasul. Singura simptoma este o durere in zona gatului, dar nu la amigdale, ci la "omulet".

De ani buni, imi pun intrebarea: De ce, cum trece vara si intram in toamna, BRUSC, apar virozele si gripele. DE UNDE APAR ACESTI VIRUSI?

Nu de alta dar, ar trebui ca IN ANOTIMPUL CALD SA SE DEZVOLTE ACESTI VIRUSI, SI NU IN CEL RECE!

Am citit despre "vrajeala" cu schimbatul temperaturii, la care, chipurile, corpul nu ar fi obisnuit, insa...VORBIM DESPRE VIROZE SI GRIPE! Asadar, VIRUSI!

Ma gandesc, oare, cumva, SUNTEM AJUTATI SA NE IMBOLNAVIM? :))))

Spre exemplu, acum, cand m-a "pocnit" pe mine, nici nu poti spune ca este frig sau ca au fost schimbari bruste de temperatura! Inca...nu este frig!

Exact ceea ce am patit acum, am mai patit, prin februarie 2016 cand, timp de vreo saptamana, am avut, seara de seara, NISTE DURERI CUMPLITE DE CARNE SI ARTICULATII. Macar, atunci, aveam si febra, imi curgea nasul si tuseam. Acum, am doar acea "jena" in gat!

Tratament? Doar aspirina si paracetamol! Atat! :)))

Nu vreau sa le fac "jocul", cu medicamente scumpe si proaste! :)))

Binrinteles, DOAR O PARERE!

Un comentariu:

  1. Mircea,nu am mai intrat de cîteva zile pe blogul tau ca am inceput fizioterapia la coloana si ieri am fost sa fac un RMN si la genunchi sa fie tacîmul complet. Imi pare rau ca nu te simti bine si stiu ce inseamna durerea de orice natura.Stii că am mai vorbit noi despre pastile,despre chimicale si cum vor să ne ucidă ăstia cit mai repede.Acum cîteva zile am postat la mine pe FB, un articol,unde un medic chimist vorbește despre medicamentele, care sunt fabricate special sa ucidă populația.Asa ca nu ne rămîne decit să ne tratăm cu leacuri babesti cum făceau bunicii nostri.Te rog să cumperi din Piață,nu din supermarket ridiche neagră,îi scoți miezul,dar nu in totalitate,apoi pui acolo cîteva lingurite de miere si lasi sa se facă un sirop,pe care il bei in fiecare zi.Dimineata este buna si apa călduță cu bicarbonat pentru ca este cel mai bun dezinfectant si omoară bateriile din cavitatea bucala si de pe esofag.Eu am in casă miere,polen,propolis si sunt foarte bune pentru imunitate.Am cumparat de la Plafar un spray cu propolis pt gît,fară alcool,care este bun si pentru copii.Este un produs naturist,facut de Dacia Plant,te rog sa-l încerci si nu uita de varianta cu ridichea.Te pup si iti doresc însănătoșire grabnică.Silvia

    RăspundețiȘtergere